Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.můžete mi napsat ...když položím otázku tady a zaškrtnu odpověd e-mailem a nic mi nepříjde jako by nikdo neodpověděl a v nezodpovědné otázky taky není jak ji najdu? děkuji.
Když jste přihlášen, tak proč to není vidět? A mailem vám nepřijde přímo odpověď, ale reakce na váš dotaz, pokud někdo zareaguje.
jsem trvale přihlášen,ale už se mi několikrát stalo že jsem tu položil otázku a i když jsem měl zaškrtnuto upozornit e-mailem,tak mi nic neřišlo co mám teda zmáčknout abych tu otázku ,nebo odpověd...to pořád nevím...
ano to vím že mi v e-mailu nepříjde odpověd ale že někdo reagoval.ale jak najdu mojí otázku a odpověd.Kyž najedu tady na hlavní stranu tak kde,najdu moje otázky a odpovědi přeci do rubriky do které jsem dával otázku ne...jenže mezitím tam dalo třeba několik desítek lidí a kde ji potom hledat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.