Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: petrrr* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.můžete mi napsat ...když položím otázku tady a zaškrtnu odpověd e-mailem a nic mi nepříjde jako by nikdo neodpověděl a v nezodpovědné otázky taky není jak ji najdu? děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bez přihlášení to asi nepůjde...

petrrr*
hodnocení

jsem přihlášen...ale kde hledat...

Když jste přihlášen, tak proč to není vidět? A mailem vám nepřijde přímo odpověď, ale reakce na váš dotaz, pokud někdo zareaguje.

petrrr*
hodnocení

jsem trvale přihlášen,ale už se mi několikrát stalo že jsem tu položil otázku a i když jsem měl zaškrtnuto upozornit e-mailem,tak mi nic neřišlo co mám teda zmáčknout abych tu otázku ,nebo odpověd...to pořád nevím...

petrrr*
hodnocení

ano to vím že mi v e-mailu nepříjde odpověd ale že někdo reagoval.ale jak najdu mojí otázku a odpověd.Kyž najedu tady na hlavní stranu tak kde,najdu moje otázky a odpovědi přeci do rubriky do které jsem dával otázku ne...jenže mezitím tam dalo třeba několik desítek lidí a kde ji potom hledat...

Nahoře na liště Moje poradte.cz. Pokud to nevidíte, nejste přihlášen.

hodnocení

2x
petrrr*
hodnocení

můžete mi napsat jak jste tu moji otázku našla?

děkuji

Vy si příště uložtě odkaz na otázku nebo si ji uložte do oblíbených v prohlížeči. Moje hledání použít nemůžete... očividně nemáte registraci - nemáte příhlášení.

petrrr*
hodnocení

přihlášený jsem,tak nechápu...

výtka
Upozornění od sys maverick 11. 02. 2021 05:53:52
Ne, fakt nejsi přihlášený

jirik50*
hodnocení

2x

já přihlášen nejsem, bo jsem zapoměl heslo, ale zatrhnu-li odpověď emailem, dojde mi

výtka
Upozornění od administrátora 04. 02. 2021 15:43:30
petrrr*
hodnocení

tak jsem blbej a nerozumím tomu...

petrrr*
hodnocení

ano , to je ono můžete mi napsat jak jste ji našla-našel? děkuji.

doplněno 06.02.21 19:34:

přihlášení do poradny a heslo mám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]