Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímavé otázky tam nejsou! Zobrazí se téma auto

Od: liska5 odpovědí: 3 změna:

Chtěla jsem odkázat někoho z tazatelů na problém, který se řeší v rubrice Zajímavé otázky / Můj syn je gay/ . Když jsem onu rubriku rozklikla, vyskočil sloupec autíček a otázky na téma motorismus.

Něco se přesmyklo. Možná jen u mne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

U mě také. @admin dělal nějaké úpravy na poradně, asi se mu vloudila chybička, to se stane. Určitě to brzo opraví, když jste na to upozornila. Díky za všechny! *palec*

hodnocení

0x

Po půlnoci se má spát ...

hodnocení

0x

Opraveno. Souvisí to s avizovanou VELKOU úpravou poradny poradte.cz/...

Dělal jsem velký pořádek a zrovna tato rubrika je úplně jiná než ostatní. Moje chyba, měl jsem jí zkontrolovat. :)

Nicméně se ukázalo, co jsem věděl, že není zrovna moc používaná. Popravdě jsem uvažoval, že tuto rubriku zruším pro nezájem. Sice nové označení ZAJÍMAVÁ OTÁZKA se stále používá, ale v menších jednotkách než aby to přineslo kýžený výsledek... možná i kvůli tomu že tato funkce je jen na plné verzi a v mobilu ne...

doplněno 21.01.21 07:44:

Označení ZAJÍMAVÁ OTÁZKA je už i na mobilní verzi - symbol hvězdička.

Zajímavé otázky tam nejsou! Zobrazí se téma auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]