Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VELKÁ ÚPRAVA Poradny

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
právě jsem nahrál na server velký update poradny. Potřeboval jsem zrevidovat skripty i z roku 2004, sjednotit některé věci apd. Strávil jsem na tom celý den. Na hrubo jsem ověřil, že vše funguje. Ale žádný můj test nenahradí realný test. Kdyby se něco vyskytlo neváhejte napsat.

Mohlo by být rozbité nějaké přesměrování, výpis rubrik - vše co se dotýká rubrik a URL.

V ideálním případě nic nepoznáte, jen se nepatrně uleví serveru a mám větší pořádek ve skriptech. :)

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mi se nic neděje, všechno je v pořádku. Krásný den přeji z Ostravy.

hodnocení

Jedna chyba opravena na MOJE STRÁNKA, zatoulal se $

vilik*
hodnocení

0x
Právě jsem se při vložení příspěvku do vlákna o stavebním spoření dozvěděl něco ve smyslu, že ups, stránka neexistuje. Přesto byl příspěvek vložen a při opětovném pokusu tato skutečnost byla systémem rozeznána a bylo zobrazeno příslušné upozornění.
A nyní se to opakuje. Stránka URL prý neexistuje. Nic tu není. Mám také hlubokou depresi. Jdu pryč. Vážně.
hodnocení

Opraveno, bylo to jen v mobilní verzi. V mailech s novými odpovědmi to ještě přijde špatně...

díky

vilik*
Potvrzení funkčnosti opravy.

hop®
hodnocení

0x
Mizí mezera...V editoru:"céčkové"MEZERAfoukačkyPo zveřejnění:"céčkové"foukačkyW7, Maxthon...Nějak to zlobí za tou uvozovkou...
hodnocení

Zkus foukat teď ;)

hop®

Asi nebudu muset, koukám, že se to trošku porovnalo i přímo v tomhle příspěvku... ;)*palec*

hodnocení

0x

U otázek Bez odpovědi se mi zobrazuje otázka, na kterou jsem odpověděla, po rozkliknutí tam odpověď je, jméno posledního přispívajícího je jméno tazatele.

výtka
Upozornění od administrátora 16. 01. 2021 14:32:42
To je v pořádku. Seznam otázek bez odpovědi se aktualizuje asi každé 3 min...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]