Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč byl můj dotaz smazán a co o tom rozhoduje?

Od: proc odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, proč byla má otázka v rubrice společnost smazána? Není to za poslední dny poprvé, přitom nikdy dříve, v průběhu několika let, co jsem zde občas přispíval,se mi to nikdy nestalo.. přečetl jsem si tedy pravidla poradny a nejsem si vědom, že by proběhly nějaké změny a že by můj příspěvek odporoval jakýmkoliv pravidlům, otázku obsahoval a byl slušný, když jsem se nyní s odstupem několika hodin chtěl podívat na nové reakce, už to kdosi smazal.. nechápu to i z toho důvodu, že podle mě mnohé na první pohled naprosté nesmysly zde naopak zůstávají.. žádám tedy člověka, který to smazal, aby uvedl jasný důvod, protože jinak to tady ztrácí smysl.To že podobné téma se zde v minulosti třeba řešilo přeci neznamená, že se nyní nemůže vyjádřit třeba někdo nový, kdo otázku vidí poprvé? Nevím o tom, že bych porušil nějaké pravidlo, aby má otázka byla smazána tak rychle a nemohl jsem si ani přečíst pořádně odpovědi. Vždyť by to tady pak celé ztrácelo smysl.
výtka
Upozornění od administrátora 10. 01. 2021 07:29:05

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

9x
Máte to ve volné diskuzi.
A kdybyste se hodně nudil, potřebuju vymalovat.

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, doporučuji pravidelně sledovat rubriku Přesunuté, přejmenované otázky - a až potom si eventuálně postěžovat. Zdravím!

kepler*
hodnocení

5x

Myslím, že příspěvek může být smazán jen syslem (adminem), a to na základě vlastního rozhodnutí, nebo informace od některého z uživatelů. To, že jsi nejsi vědom porušení nějakého pravidla ještě nemusí znamenat, že jsi přece jenom nějaké pravidlo neporušil. Na tomto, jinak velice slušně řízeném webu, k bezdůvodnému smazání příspěvku zpravidla nedochází. Ostatně by ti měla dojít zpráva od sysla, proč ke smazání došlo. Možná, že nedošlo ani ke smazání, ale jen o přesunutí do jiné kategorie. Měj dotaz na admina, rád odpoví.

...jinak velice slušně řízeném webu,...

Děkuji

"To, že jsi nejsi vědom ..."

Tak jsi nebo nejsi?*smich* Ach ten češtin ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]