Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po telefonu mi bylo nabídnuto zboží - první balení mám zaplatit jen poštovné a balné za cenu 149 Kč s tím, že bude dodáváno automaticky další - každý měsíc další balení za cca 250 Kč s tím, že je možné objednávku zrušit zavoláním na telefonní číslo dodané v prvním balíčku. Dodávka ještě neproběhla, ale chci zrušit tuto objednávku. Telefonní číslo, které mi volalo je ale nedostupné a obávám, že to nepůjde zrušit s prvním zaplacením. Jak postupovat? Děkuji.
Když to nepřevezmete, tak je to jako zrušení obchodu. Určitě to bude stejný jako pro nákup na Internetu, že to nemusíte převzít a nebo do 14 dnů vrátit bez udání důbvodu.
Jako všechny e-shopy a podobné obchody by měli mít někde vyvěšené své obchodní podmínky, se kterými by se kupující měl seznámit. Je totiž možné, že tam mají i nepřevzetí zásilky ošetřeno nějakou sankcí.
Jak nemusite prevzit? Prave ze musite prevzit. Pak to zase muzete vratit, ale po uzavreni objednavky to prevzit musite. Nekde hrozi i sankci.
Jestli paní nemáte paušál na to číslo ze kterého jste volala, tak asi těžko budou dokazovat, že na druhém konci jste byla To tam pak může uzavřít smlouvu za mě kdokoliv přes mobil, aby se někomu pomstil
Základní informace i r.č. zas nění problém dohledat. Vůbec bych se s nima nepáral a klidně bych zahrál jinak mluvícího člověka, protože ten zvuk na urovní 32kbps je opravdu dost zkreslující
A případně bych to otočil, že můj rozhovor sestříhali
Dobrý den, to mi připomíná dotaz, na který jsem odpověděla včera nebo předvčírem.
Jde-li o tentýž produkt, nebo o stejnou firmu, nebude nepřevzetí zásilky stačit, opravdu je potřeba smlouvu řádně ukončit. (Více v odkazu.)
Dobrý den, též se přikláním k názoru balíček převzít a smlouvu pak řádně ukončit. Ono těch 149 korun zase není tolik,ve srovnání s těma nervavma to pak vyřešit. Taková firma má určitě možnost nepřevzetí baličku ošetřeno tak,že to pro ní bude "lepší" než pro vás. A na druhou stranu,v těchto uvítacích balíčcích byvají většinou věci a dárky které za těch sto pade člověk překousne.
Základem je opravdu naučit se v těchto pripadech rikat ne.
Kdysi jsem takto obj.ziletky pro manžela. 4xrocne. Dobré.spokojenost.
V balicku chodilo i zakaznicke číslo. Zrusila jsem po internetu. Balicek jeste jednou prisel,poslala jsem ho neotevreny zpátky a byl klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.