Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonická reklama

Od: vcelkab* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, po telefonu mi bylo nabídnuto zboží - první balení mám zaplatit jen poštovné a balné za cenu 149 Kč s tím, že bude dodáváno automaticky další - každý měsíc další balení za cca 250 Kč s tím, že je možné objednávku zrušit zavoláním na telefonní číslo dodané v prvním balíčku. Dodávka ještě neproběhla, ale chci zrušit tuto objednávku. Telefonní číslo, které mi volalo je ale nedostupné a obávám, že to nepůjde zrušit s prvním zaplacením. Jak postupovat? Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Bych ji prostě nepřevzal.

vcelkab*
hodnocení

Taky řešení, ale nebudou to chtít pak na mně nějak vymáhat nebo něco? A co když u mně pak budou každý měsíc zvonit s novým balíčkem? To je mám pokaždé odmítat?

kangaroo*

Ono je to časem přestane bavit, když budou jen platit poštovné a budou se jim vracet zásilky :-D

vcelkab*
hodnocení

Aha, dobře. Děkuji :D

kangaroo*
hodnocení

0x

Když to nepřevezmete, tak je to jako zrušení obchodu. Určitě to bude stejný jako pro nákup na Internetu, že to nemusíte převzít a nebo do 14 dnů vrátit bez udání důbvodu.

vcelkab*
hodnocení

Dobře, tak já to nepřevezmu. Nebo že bych jim ani neotevřela? :D

kangaroo*

Přesně a vůbec to neberte. Jen byste si zbytečně přidělala práci a nervy :)

ladinpraha*

Jako všechny e-shopy a podobné obchody by měli mít někde vyvěšené své obchodní podmínky, se kterými by se kupující měl seznámit. Je totiž možné, že tam mají i nepřevzetí zásilky ošetřeno nějakou sankcí.

majsterjoe*

Jak nemusite prevzit? Prave ze musite prevzit. Pak to zase muzete vratit, ale po uzavreni objednavky to prevzit musite. Nekde hrozi i sankci.

kangaroo*

Jestli paní nemáte paušál na to číslo ze kterého jste volala, tak asi těžko budou dokazovat, že na druhém konci jste byla :) To tam pak může uzavřít smlouvu za mě kdokoliv přes mobil, aby se někomu pomstil :-D Základní informace i r.č. zas nění problém dohledat. Vůbec bych se s nima nepáral a klidně bych zahrál jinak mluvícího člověka, protože ten zvuk na urovní 32kbps je opravdu dost zkreslující :-D

doplněno 08.05.14 22:11:

A případně bych to otočil, že můj rozhovor sestříhali :-D

jmhad*
hodnocení

0x

Chyba je,že jste dala k zaslání startovního balíčku souhlas.Já bych doporučovat obrátit se v tomto případě na Sdružení obrany spotřebitelů,kde budou mít takové případy již zpracovány a poradí lépe než zde. Telefon 900 10 10 10 (10,- Kč/min.) nebo meil poradna@asociace-sos.cz

iz*
hodnocení

0x

Dobrý den, to mi připomíná dotaz, na který jsem odpověděla včera nebo předvčírem.

Jde-li o tentýž produkt, nebo o stejnou firmu, nebude nepřevzetí zásilky stačit, opravdu je potřeba smlouvu řádně ukončit. (Více v odkazu.)

hodnocení

0x

Dobrý den, též se přikláním k názoru balíček převzít a smlouvu pak řádně ukončit. Ono těch 149 korun zase není tolik,ve srovnání s těma nervavma to pak vyřešit. Taková firma má určitě možnost nepřevzetí baličku ošetřeno tak,že to pro ní bude "lepší" než pro vás. A na druhou stranu,v těchto uvítacích balíčcích byvají většinou věci a dárky které za těch sto pade člověk překousne.

buss
hodnocení

0x

Takové nabídky odmítám, nemám zájem, pokud budu chtít, najdusi sám. Vizte pozdější problémy i zde.

cuca*
hodnocení

0x

Základem je opravdu naučit se v těchto pripadech rikat ne.

Kdysi jsem takto obj.ziletky pro manžela. 4xrocne. Dobré.spokojenost.

V balicku chodilo i zakaznicke číslo. Zrusila jsem po internetu. Balicek jeste jednou prisel,poslala jsem ho neotevreny zpátky a byl klid.

vcelkab*
hodnocení

Dobře, až mi přijde první balíček, tak to pak zkusím zrušit přes internet. Snad to půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]