Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou vkládat odkazy

Od: pckop® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Nejdou mi do odpovědí na poraďte vkládat odkazy na stránky. Také při psaní vynechávají písmena.Také pouze na poraďte. Čím to může být. Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Dobrý den, mě funguje vše, nemůže to být klávesnicí?

hodnocení

Všude jinde to funguje, pouze zde ne. Takže klávesnici bych vyloučil.

luke237
hodnocení

0x
Vse mi funguje bez problemu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také nemám žádný problém s psaním ani vkládáním odkazů. Zkuste si vyčistit mezipaměť a cookies Vašeho prohlížeče - třeba to pomůže. Zdravím!

tesyk*
hodnocení

0x
Měl jsem stejný problém se vkládáním CTRL+V. Používal jsem IE, s přechodem na Chrome problém zmizel.

alileta*
hodnocení

0x

Přidávám se s mojí zkušeností. Mám nebo jsem měla úplně stejné problémy jako Pckop. Používám IE, ale teď jsem zkusila Operu a je fakt, že to funguje bez problémů *palec*

hodnocení

Mám WIN7, IE. Vyčištění nepomohlo. Není to záležitost dneška. (Ne)dělá to asi měsíc.

alileta*

Taky mám WIN7 a používám IE - zřejmě to s tím bude nějak souviset. Snad nám někdo poradí, co s tím.

hodnocení

0x

Mám Chrome a přesto jsou s vkládáním odkazů problémy. Odkaz bývá občas po vložení nefunkční, není na to spoleh. Pozoruji to od té doby, co sys upravil kopírování textů z různých webu tak, že se současně k textu připojí i webová adresa. Takže pro jistotu, že bude můj odkaz funčkní, tak jej napřed z webu zkopíruji do Notepadu a tam jej naberu a zkopíruji do Poradny. Je to šílené, ale spolehlivé. Bohužel. Dále nejsem spokojen s tím, že když píši delší odpověď, pak se mrknu na náhled, vrátím se to opravit a třeba omylem sáhnu na směrovou šipku vlevo, tak se mi celá odpověd naprosto ztratí. Když začnu psát tuto odpověď znovu vidím ji jednou, ale dám náhled a tam je dvakrát ! A také s dvakrát vloží ! Musím pak použít Ccleaner a odpověď napsat celou znovu. To se mi teda vůbec nezamlouvá.

doplněno 10.01.14 17:07:

Mám WXP Professional.

naoko
hodnocení

0x

Přesně tohle už mám delší dobu. Ale pouze jen tady. Jinde to všechno funguje.

Ano, také se mi to děje pouze na Poradně.

hodnocení

0x

ověřte prosím v novém editoru :)
poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]