Nejste přihlášen/a.
Narazil jsem tady na jednoho, který nejen obhajuje někoho, kdo o mně prohlásil, že jsem debil, ale ještě ho obhajuje a sám mě navíc uráží. Onoho uživatele jsem nahlásil, ale podle něj je ve OK. Šlo o jasné porušení pravidla Z2
Nikoho neobhajuji, nevím čím Vás urážím, co jsem napsal sprostě. Příspěvek jsem skryl.
Keplere, Vy o sobě napíšete "Udělal jsem blbost, uznávám" , všichni Vám sdělují, že jste ...a jeden napíše "To je debil :D"a Vy ho chcete smazat? Proč? Že Vám to sdělil tvrdě?
Keplere, nechci tě urazit, ale milancukrar i vilik mají pravdu. Dovolím si ti doporučit více přemýšlet, než něco napíšeš a do témat, v kterých si nejsi jistý, raději vůbec nepřispívat.
Ber to prosím jako radu, ne jako výsměch nebo ironii. O ten výsměch se bohužel docela často staráš sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.