Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké má úkoly SYS?

Od: kepler* odpovědí: 7 změna:

Narazil jsem tady na jednoho, který nejen obhajuje někoho, kdo o mně prohlásil, že jsem debil, ale ještě ho obhajuje a sám mě navíc uráží. Onoho uživatele jsem nahlásil, ale podle něj je ve OK. Šlo o jasné porušení pravidla Z2

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikoho neobhajuji, nevím čím Vás urážím, co jsem napsal sprostě. Příspěvek jsem skryl.

Keplere, Vy o sobě napíšete "Udělal jsem blbost, uznávám" , všichni Vám sdělují, že jste ...a jeden napíše "To je debil :D"a Vy ho chcete smazat? Proč? Že Vám to sdělil tvrdě?

poradte.cz/...

kepler*
hodnocení

OK, to beru. Jen připomínám, že urážet někoho lze i bez použítí sprostých slov. Viz znění pravidla Z2. Děkuji.

Jj, takové označení sem skutečně nepatří... Ale proto ten příspěvek tam už není...

vilik*
hodnocení

0x
Nejsem SYS, takže neporadím, ale tu původní diskuzi, ve které se tvrdí, co že jste, jsem bohužel nezaznamenal.
Takže děkuji, že jste si na to založil vlastní vlákno a dostane se to mezi více lidí.

hodnocení

0x

Keplere, nechci tě urazit, ale milancukrar i vilik mají pravdu. Dovolím si ti doporučit více přemýšlet, než něco napíšeš a do témat, v kterých si nejsi jistý, raději vůbec nepřispívat.

Ber to prosím jako radu, ne jako výsměch nebo ironii. O ten výsměch se bohužel docela často staráš sám.

kepler*
hodnocení

I mistr tesař se někdy utne, ale můžeš mi uvést příklad, kdy jsem uvedl něco hodné výsměchu? Myslím, že ani ty nejsi bez poskvrny.

hodnocení

0x
Ten co to napsal byl primitiv bez registrace... Mám za to, že ten příspěvek tam nebyl ani půl hodiny než byl skrytý a následně i smazaný...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]