Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HASHTAGY NA PORADNĚ - DÍKY

Od: admin® odpovědí: 3 změna:

Už nějakou dobu nám na poradně fungují hashtagy. Co jsem měl možnost zahlédnout, tak alespoň @uzivatel je už hojně používaný. Takže všem díky, že se to ujalo.

O víkendu jsem přidal další možnost, kterou asi využije jen malinká hrstka uživatelů a je hlavně pro sys. Viz: poradte.cz/...

Při použítí !.Pravidla Zx, stále platí, že je potřeba to i nahlásit. Při použití této zkratky se tak nestane - ta se pouze zobrazí. Viz např. poradte.cz/...

Hezké pondělí, pokud něco takového existuje *smich*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vecernicek*
hodnocení

0x
Co jsou to HASHTAGY?
A nerozumin ani tomu co pisete dal...muzete prosim vysvetlit? Rada si rozsirim obzory :)
výtka
Upozornění od sys clayman 23. 09. 2013 08:08:25

hodnocení

0x

Tak to musim hned vyzkouset.

... posli ten #hashtag @admin ovi at porad neporusuje to ! Pravidlo Z3: je zakázáno umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucí k vlastnímu prospěchu.!

Otazka ovsem je, jak ...změní se na odkaz na konkrétního uživatele a nemůže být pochyb koho myslíte... je zaruceno, ze sem napsal jmeno uzivatele, ktereho jsem mel ve skutecnosti na mysli a nespletl jsem se? Asi nijak. *nevi*

doplněno 23.09.13 10:18:

a kdyz napisu, ze porusujes ! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu., coz se nesmi

...tak predpokladam, ze dovetek coz se nesmi se mi vlozi aaaaaaz hodne daleko.

doplněno 23.09.13 10:19:

Je to tak.

Sikovne, chvalim, ale asi to pouzivat nebudu :-P

lidus*
hodnocení

0x

Určitě super věc ale já neznám ani to slovo natož abych věděla k čemu je to dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]