Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpověď suzymon

Od: elane odpovědí: 2 změna:

suzymon, původní otázka sice někam zmizela, ale chci Vám odpovědět:

Určitě jste si všimla, že ten dotaz ohledně nevyplacení mzdy není první případ, kdy zde tazatel hledá radu, protože mu zaměstnavatel za práci nezaplatil. Jak se zdá, rozmáhají se šmejdi i mezi zaměstnavateli, protože je jim jasné, že některé skupiny pracovníků neví, jak z nich tu mzdu dostat. Nechtěla bych být v situaci těch tazatelů. A vám přeji, aby Vás žádný šmejd (jakéhokoli druhu) nikdy nepodvedl.

O napsání odpovědi (dopisu zaměstnavateli) jsem uvažovala, ale protože nevím, co je všechno ve hře a nechci se přes poradnu vyptávat na detaily, raději jsem poradila obrátit se na bezplatnou právní poradnu.

Zde je jejich seznam v ČR: obcanskeporadny.cz/...

Třeba se to hodí i někomu dalšímu.

Pokud tazatel napíše, odkud je, najdu mu tu nejbližší. *jasne*

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Souhlasím s tím, že nedostat 2 výplaty je smutné a ne nemožné. Že se mi to nestalo neznamená, že se to nemůže stát někomu jinému.

lmgify
hodnocení

0x

původní otázka sice někam zmizela

Dotaz zde stále je: Vyhružka do práce jak kam napsat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]