Nejste přihlášen/a.
Admine, poradna neumí zobrazit zpětné lomítko. To asi víš, a asi víš i proč. Zpětné lomítko jsem nenašel ani v seznamu znaků. Když mi to blbě zobrazilo odpověď, začal jsem ji psát znovu-jinak, a je zajímavé, že v záhlaví odpovědi, v okýnku, kde se zobrazuje příspěvek na který se odpovídá, byla odpověď kompletní i se zpětnými lomítky. Proč?
zpětné lomítko je problém - různé prohlížeče, OS - různá interptretace nakopírovaných textů ze stránek. Takže bylo to na rozhodnutí zda zachovat náš současný chytrý (až moc) editor nebo dát něco velmi obyčejného, co nedokáže přenést formátování - pak by bylo vše jednodušší. Zkoušel jsem to vymyslet, ale po 2 hodinách jsem se v tom tak zamotal, že jsem byl rád, že jsem dal zpět původní verzi.
Dáš mi odkaz na ten příspěvek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.