Nejste přihlášen/a.
Při pokusu o ohodnocení odpovědi na mě vyskočilo tohle. Co to je? Proč to je? Co je to "příliš velký podíl hodnoceného"? Nepamatuji si, že bych někdy někoho s takovým nickem už hodnotil.
Už si jej hodnotil 2019-04-15 17:02:52
Příležitostně se na to podívám, jestli to není moc přísné...
Ono je to nastaveno celkem složitě v záležitosti na reputaci hodnotitele apd. Ale je možné, že je tam chybka. Celá naše poradna je složitá, abychom pokud možno automaticky odchytili podvodníky (vč tazatelů) apd.
Začínali jsme na 10 tabulkách v DB, teď jich je 85 (aktivně se používá cca 80). Je to mazec.
hshs - dneska už to smysl nemá, ale do nedávna se za získané body dalo zdarma získat triko, případně mikina s logem "poraďte.cz", takže se objevovaly pokusy hodnotit sám sebe, případně se o hodnocení požádali známí.
hshs - honba za body. Přihlásit se třeba od kamarádky a pak hodnotit příspěvky svého Alter ega. M.
Chybu jsem nenašel, ale už vím...
Zoozahada dostal za posledního půl roku jen dvě hodnocení (z toho jedno už od tebe), pokud bys mu dal další, pak 2 ze 3 dostal od tebe. Což už tvoří příliš velký podíl... tohle se tedy patrně stává hlavně u uživatelů, kteří jsou zde sporadicky.
Tak mně se to taky stávalo, občas u nějakých odpovědí z matematiky, aale už si nevzpomínám, u hoho (mám pocit, že třeba u @xx nebo možná u @dominikbnp. Snad jsem důvod alespoň orientačně pochopil. ale někdy mi to přišlo líto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.