Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podil hodnoceni - hláška

Od: axus® odpovědí: 6 změna:

Co prosim znamena hláška viz obr.?

Podil hodnoceni - hláška

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Že preferujete jednoho rádce a hodnotíte ho příliš často. Si myslím.
hodnocení

Dobrej pokus. Problem je, ze sem si jistej, ze sem dotycnou osobu prakticky nikdy nehodnotil.

Jedine, ze bych byl jediny, kdo ji mozna nekdy v minulosti vubec jednou dvakrat hodnotil a Admin to nema poradne osefovane.

hodnocení

0x
Tvoří vysoký podíl, tj má málo hodnocení od kohokoli jiného. Je tam určitě i nějaký limit v počtu odkdy se to počítá.
doplněno 06.02.19 18:15: To je přece obrana proti kamarádčoftu. Prvek času by dával smysl, ale tam už je těch vzorců tolik...
hodnocení

No, tak to by me prave zajimal ten limit - respektive nezajimal, ale asi by ho stalo za to zrevidovat, pripadne tam pridat nejaky prvek casu. Pac sem si sakra jistej, ze o nejakem castem hodnoceni z me strany nemuze byt ani rec.

Prece, kdyz jednou za dlouhy cas nekomu ohodnotim z meho pohledu kvalitni odoved (a musi to byt dlouhy cas, pac si vubec nepamatuju, ze bych dotycne osobe kdy hodnoceni dal), tak neni mozne, aby to neproslo pouze z toho duvodu, ze nikdo jiny dotycnou osobu nehodnoti.

To by znamenalo faktickou stopku v hodnoceni dotycnych, dokud neohodnoti i nekdo jiny. A to je podle mne nesmysl.

Asi chyba v metrixu - navrh na zlepsovak.

72mona
hodnocení

0x

Mně se to jednou ukázalo u Honzy(nevímjakéčíslo), když radil v akvaristice. Nikdo jiný nehodnotil. Ale kolikrát jsem mohla, než mě to stoplo...*nevi*

hodnocení

0x

Tak tohle se mi stalo také, ataké jsem si byla jistá, že toho rádce hodnotím poprvé, protože to nebyl nikdo z přihlášených. Prostě náhodný rádce, který odpověděl a mně se odpověď líbila. Nebo je docela možné, že to byl někdo kdo je zde přihlášený, ale odpovídal jako odhlášený a pod jiným nickem, pro mne neznámým. Také mne to tenkrát překvapilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]