Nejste přihlášen/a.
Dobrej pokus. Problem je, ze sem si jistej, ze sem dotycnou osobu prakticky nikdy nehodnotil.
Jedine, ze bych byl jediny, kdo ji mozna nekdy v minulosti vubec jednou dvakrat hodnotil a Admin to nema poradne osefovane.
No, tak to by me prave zajimal ten limit - respektive nezajimal, ale asi by ho stalo za to zrevidovat, pripadne tam pridat nejaky prvek casu. Pac sem si sakra jistej, ze o nejakem castem hodnoceni z me strany nemuze byt ani rec.
Prece, kdyz jednou za dlouhy cas nekomu ohodnotim z meho pohledu kvalitni odoved (a musi to byt dlouhy cas, pac si vubec nepamatuju, ze bych dotycne osobe kdy hodnoceni dal), tak neni mozne, aby to neproslo pouze z toho duvodu, ze nikdo jiny dotycnou osobu nehodnoti.
To by znamenalo faktickou stopku v hodnoceni dotycnych, dokud neohodnoti i nekdo jiny. A to je podle mne nesmysl.
Asi chyba v metrixu - navrh na zlepsovak.
Tak tohle se mi stalo také, ataké jsem si byla jistá, že toho rádce hodnotím poprvé, protože to nebyl nikdo z přihlášených. Prostě náhodný rádce, který odpověděl a mně se odpověď líbila. Nebo je docela možné, že to byl někdo kdo je zde přihlášený, ale odpovídal jako odhlášený a pod jiným nickem, pro mne neznámým. Také mne to tenkrát překvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.