Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opět řádí šotek?

Od: 72mona3* odpovědí: 8 změna:

Chtěla jsem si vyhledat dotaz týkající se budky na zahradě ( poradte.cz/... a po rozkliknutí na mě vykoukly "kočičí uši".
poradte.cz/...
M.

doplněno 07.04.19 19:58:

Připletla se mi tam závorka, teď je to dobře. Doufám :)

poradte.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upss...A nic *nevi*

Zkuste to ještě jednou.

hodnocení

0x

Špatný odkaz. Tady je správný, ve vyhledavči poraďte je hned první mezi "poradte".

doplněno 07.04.19 20:26:

Inu, nejspíš nějaký rušivý šum na serveru*smich*

72mona3*
hodnocení

TADY SI ZE MĚ NEKDO DĚLÁ PR... *haha*

Jo, Satame, to je ono, ale fakt mě to poslalo na ten kočičí problém. Přísahám! M.

blanka33*
hodnocení

0x

Mně se teď stalo to samé. Kliknu ve Volné diskuzi na otázku "České alebo Slovenské mince"a vyjede mi otázka na recept na "Šípkové víno". *smich* poradte.cz/...

72mona3*

No prosim, vždyť to říkám. Šotek. :-D Jsem ráda, že se to nestalo jen mně. M.

Stará dobrá chyba načtených otázek, které patří na poradte.sk a protože se to nesměruje na SK tak to na českém hodí samozřejmě jinou otázku... pořád nevím jak a proč. *hi*

Odhaleno. Chybu jsem sice napravil, ale aktualizoval jsem soubor na serveru na jiném uložišti. Tak snad už teď bude vše dobrý. :)

72mona3*
Škoda. Byla to sranda. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]