Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,může mi prosím někdo poradit?Tenhle kocourek byl bez domova venku.Jelikož k našim dveřím začal chodit pro jídlo a všimli jsme si,že má problémy zdravotní,odvezli jsme jej na Vet a doktor už mu 2x dával pipetu za krk proti svrabu,měl v ouškách,co 2 dny jsme ho vezli na injekci antibiotik a on stále takhle třepe hlavou,má ji takovou stroupkatou a štětičky mu vždy vypadnou se stroupkem.Vet prý že už je v pořádku a já vidím,že není.Třepe hlavou,pořád ho to svědí,má ji takovou od něčeho smradlavou,nechápu,jenom tu hlavu,ovšem byly dny tak před měsícem,kdy měl krvácející rány za ušima,Vet prý ho někdo kousl.Tak jsme ho nechali cvykastrovat,noo máme jen s přítelem důchody,ještě nyní tam musíme doplatit 1400,-,ale není to vidím v pořádku.Děkuji za radu.
Co se týká vnější strany uší, klidně to může být poranění od jiných koček. Také také jsme měli takového bílo černého kocoura, ouška růžová strupatá. Svrab neměl, ale uši strupaté pořád. Také se chodil každou noc prát. Ted po kastraci se ten váš zklidní.
Pokud si nejste jistí diagnózou veterináře, zkuste navštívit jiného. Vím, že kolegyně má kocourka, na kterého běžný přípravek na svrab nezabral. M.
Jak zvíře poklepává, trhá hlavou, tak to bývá zánět v uších.
Též ten zápach by k tomu i odpovídal.
Zásah veta by měl brzy pomoci.
Vnitřní ouško nemá žádné problémy?
Dle vloženého odkazu je tam i možnost ušních roztočů. Kočka se drbe a postižení je doprovázeno zápachem.
Nemáte možnost navštívit jiného zvěrolékaře, nebo nemocnici?
Merci - našla jsem pěkný článek o zdraví kočiček, kde je vše pohromadě napsáno, vkládám dodatečně, až budete mít chuť, tak si kočičku podle tohoto návodu můžete zkontrolovat.
Mám kočičku půl roku, majitel nechtěl očkovat a ani antiparazitní přípravky, ale teď mi asi zůstane. Takže raději dojdu k vetovi, aby mi ji oočkoval a dal přípravek proti parazitům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.