Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové odpovědi vs označení

Od: promon® odpovědí: 14 změna:

Poslední dobou - cca od posledního výpadku, se mi objevují ,,jakoby´´ nové odpovědi i u otázek, které jsou už dosti staré. Zkoušel jsem to už několikrát resetnout -Označit vše jako přečtené , nicméně to zase naskáče.

To je chyba na mém přijímači, nebo to dělá i jiným?

Nové odpovědi vs označení

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to tak, je teď nějaká špatná konstelace nebo co. Řešíme... :)

poradte.cz/...

Aktuálně už je v tabulce zase 11 325 záznamů :) To se tedy činíte. :-D

hodnocení

2x

Mne to dělá taky, většinou po výpadu poradny. Třeba jako dneska dopoledne.

hodnocení

Aha - to je těch výpadků tolik? Já jsem momentálně v Hungárii, tak jsem si myslel, že je tu nějaký problém s wifi...

Dík za vysvětlení *palec2*

V Madarsku v termálech?

hodnocení

Ano, ano - byl jsem odhalen *smich*

Někde je tu na to otázka, kde to admin vysvětluje, s tím, že tento problém nastává jednou... dvakrát... možná třikrát za deset let.

Hurá, odhalen, ještě zbývá které lázně, jaké ubytování a doprava.

hodnocení

Tak ony to asi nejsou takové ty klasické lázně, jsme v Budapešti Ale zase se tu vyřádí i naši puboši.

aquaworldresort.hu/...

ubytování + polopenze - skutečně nevídané v dobrém smyslu . A to mám s čím porovnávat, jelikož profesně stále cestuji a hotelů jsem vymetl nepočítaně u nás i v zahraničí.

Doprava klasicky - jeli jsme se známými osobními auty Brno - Bratislava - Gyor - Budapest. Takže prakticky stále po dálnici, kterou - pro mě nečekaně, Maďaři stihli celkem slušně opravit, ještě loni to bylo v otřesném stavu místy na urvání kola

OK, děkuji, ať si to užijete.

Když už tam odbíháme od tématu... ubytko máte přímo v tom resortu nebo v okolí, na blind? :) Díky

hodnocení

Nene - neuvěřitelně velké apartmány přímo v resortu - z balkonu vybíháme přímo do vnějšího bazénu. Ale je to spojené podzemní chodbou s hotelem, takže se dá i suchou nohou dojit do hotelu, aquaparku u therm bazénů

To je pro mne, jen v županu seběhnout z pokoje a šup do teplé vodičky.

hodnocení

Ano, župan, gumový pantofle a čip na ruce - typická výstroj většiny lidí tady. *smich*

Jako relax je to tady fakt super !

Díky, prostuduji a uvidím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]