Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou - cca od posledního výpadku, se mi objevují ,,jakoby´´ nové odpovědi i u otázek, které jsou už dosti staré. Zkoušel jsem to už několikrát resetnout -Označit vše jako přečtené , nicméně to zase naskáče.
To je chyba na mém přijímači, nebo to dělá i jiným?
Aha - to je těch výpadků tolik? Já jsem momentálně v Hungárii, tak jsem si myslel, že je tu nějaký problém s wifi...
Dík za vysvětlení
Někde je tu na to otázka, kde to admin vysvětluje, s tím, že tento problém nastává jednou... dvakrát... možná třikrát za deset let.
Tak ony to asi nejsou takové ty klasické lázně, jsme v Budapešti Ale zase se tu vyřádí i naši puboši.
ubytování + polopenze - skutečně nevídané v dobrém smyslu . A to mám s čím porovnávat, jelikož profesně stále cestuji a hotelů jsem vymetl nepočítaně u nás i v zahraničí.
Doprava klasicky - jeli jsme se známými osobními auty Brno - Bratislava - Gyor - Budapest. Takže prakticky stále po dálnici, kterou - pro mě nečekaně, Maďaři stihli celkem slušně opravit, ještě loni to bylo v otřesném stavu místy na urvání kola
Nene - neuvěřitelně velké apartmány přímo v resortu - z balkonu vybíháme přímo do vnějšího bazénu. Ale je to spojené podzemní chodbou s hotelem, takže se dá i suchou nohou dojit do hotelu, aquaparku u therm bazénů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.