Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červeně označené odpovědi s mými příspěvky

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Pokazila jsem něco já? V části Moje poradna - do kterých jsem přispěla, mám červeně označené odpovědi na stránce a půl. To znamená že je označeno i to, co už jsem před několika dny otevřela, viděla. Už druhý den.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám to stejné, předpokládám, že admin do něčeho rýpe :)

hodnocení

2x
Včera to Admin avizoval v jedné starší otázce, že v 5 hodin dojde k údržbě databáze a bohužel bude zapomenuto, které otázky kdo viděl :)
" Zítra 31/1 kolem 5. hodiny ranní plánovaná aktualizace serveru = cca 10 minut nedostupný a zase dojde ke ztrátě dat o tom jakou otázku jste ne/viděli. *hi* "
poradte.cz/...

lmgify
hodnocení

2x

hodnocení

2x

Ano, omlouvám se, ale nejedná se o chybu a bohužel to tak muselo být. Je to daň za rychlejší poradnu - tato data se při restartu ztratí a dnes došlo k avizovanému restartu - aktualizaci OS serveru. Viz poradte.cz/...

Snad to zvládneme. *modla2* :)

doplněno 31.01.19 07:14:

Vlastně jsem rád, že to někoho zlobí, že to někdo používá. Já totiž ne, klikám na vše co mě zajímá a pamatuji si popř mám spoustu otázek přihlášených k odběru, aby mi něco neuteklo. :-D Kdybychom to nemuseli sledovat šlo by poradnu ještě parádně zrychlit na úroveň statických stran. :)

Tak já to používám velmi často :)

Co se týká rychlosti, nemám s poradnou sebemenší problém, odezvy jsou rychlé a myslím, že další zvyšování rychlosti by už nic moc nepřineslo.

Ale koukám, že při odpovědi se mi z tvýho doplnění udělal odkaz :)

Červeně označené odpovědi s mými příspěvky
výtka
Upozornění od administrátora 31. 01. 2019 07:33:03
Trpaslík nikdy nespí stejně jako zlo. Asi náhoda, protože před tím dobrý a stále dobrý. :)

u mě to samý, jakmile dám napsat komentář, změní se tam všechen text po odkazu na odkaz.

hodnocení

Děkuji *pusa* Už na mě začal sedat pocit provinění, že jsem něco zavinila. *alene*

hodnocení

0x

Protože se blíží další restart resp přeinstalace OS předělal jsem tuhle tabulku, aby se při restartu neztrácela. :) Je o něco pomalejší, ale asi se žadná tragédie nekoná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]