Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědnutí nohou-hledám dotaz

Od: zavinac® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,,někdo měl tady dotaz ohledně znědnutí nohou,,hledám to a nemohu to najít Snad se někomu podaří to najít děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
hodnocení

Ano--to je ono ,,děkuji moc..

hodnocení

2x

Zdravím. Je to ten dotaz který hledáte?

poradte.cz/...

hodnocení

To není ono ,,je tam noha a do půlky je nahnědlá a je to muž,,myslím,že odpověděla pohanka děkuji

hodnocení

Pohanka neodpověděla správně,,,,je to jinak -

slon

Nenapínej, jak to teda je?

hodnocení

,,Je to nedostatečné prokrvení nohou.Také jsem byla u do ktorů ,,až jsem si zašla na cévní a tam mi dali tuto diagnozu.Kamarádka to také má a na její popud jsem si k lékaři zašla. Ty fleky se neztratí,ale doktor vám napíše léky,na prokrvení a také stahovací podkolenky.Ty nosím já. Udělá vám sono nohou , i ve slabinách ,,měření tlaku i v nohou..toho se nemusíte bát.Také zjišťuje jestli máte krevní sraženinu.Vyšetření trvá asi 20minut.nebolí to ..Je dobré jíst pOHANKU ta je na cévy velmi dobrá. .aby byly elastické..

hodnocení

A chce to pohyb,,,chůze,aby se nohy prokrvovaly..Jinak lék se jmenuje Detralex, ale je jen na předpis a je velmi drahý..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]