Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NEJSEM ROBOT!

Od: axus® odpovědí: 11 změna:

Proc mam odepreny pristup a proc sem oznaceny za robota, ktery neprinasi nic krome zvysene zateze?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stalo se mi, že mne Google bez tohoto dotazu nepustil skoro nikam. Pak jsem v Ccleaneru zrušil automatické mazání Cookies a už to otravuje jenom občas. Třeba někdo přijde s lepším řešením ...

@admin: Moje odpověď se netýkala jen stránek Poradte.cz, ale obecně Internetu.

uf, tak to je dobrý. @axus řeší jen poradte.cz a vím o čem mluví. :)

hodnocení

0x

Potřebuji znát IP adresu a pak to můžeme vychytat. :)

doplněno 17.08.18 10:54:

Ještě jsem zlepšil zjišťování lokace IP adresy, ale pokud to stále někomu z nějaké IP adresy nefunguje potřebuji znát z jaké IP to je. Pomůžete i dalším! díky!

rqwo

193. 200. 150. 152

193.200.150.152 Je anonymní proxy, to možné je, ale v tuto chvíli tam žádná blokace neni. Ošem nevylučuji, že se spustí při určitých kritériích.

figurek*
17.08.18 12:02
hodnocení

0x
NEJSEM ROBOT!

to je něco staršího, ne? Teď je ta hláška maličko jiná.

hodnocení

Uz mi to slape. Diky*palec*

Ale jak tak na to koukam, bylo nas vic.

Admine, ze ty si se v tom zase vrtal...*frajer*

no, ale už 4/7 ;) poradte.cz/...

hodnocení

0x

Poslední dny jsem systém hodně ladil, protože samotné hlídání robotů spotřebovalo více výkonu serveru než jim dát požadovaná data. *smich2*

Nyní už je to jinak a přidal jsem navíc druhý krok - možnost prokázat se, že nejsem robotem. Teď už by to mohlo být téměř dokonalé!

NEJSEM ROBOT! #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]