Nejste přihlášen/a.
Naše popularita očividně roste. Právě probíhá takový menší útok z .us, .ru a .nl domén. Začínám je eliminovat, ale chvíli to potrvá.
Tak zatím je to pryč...
jaký je to prohlížeč a OS? Jinak u mě v několika prohlížečích vše ok a podle návštěvnosti se také všichni dostali. Věřím, že min polovina by jinak rozšířeným nastavením neprošla.
Dobrý den, doufám, že Američané, Rusové i Nizozemci našli na českém webu hodně dobrých rad a jsou již snad trvale uspokojeni. Je vidět, že o české rady je zájem i ve světě, což by mělo zvýšit naši národní hrdost . Ovšem, jinak jsou to šmejdi a ošklivá kačátka. Zdravím!
Dobrý den, nechci zakládat novou otázku.
Nevím, jestli to nebylo už předtím, ale zřejmě ne. Pokaždé když přejedu na jinou stránku, rubriku, či kliknu na nějakou otázku, tak nahoře mně problikne ta lišta HLEDAT, vlastně to tam ani už napsané není . Dost to bije do očí, nedalo by se s tím něco udělat? Jestli to tak bylo i předtím, tak se omlouvám, ale nikdy jsem si toho nevšimla. Děkuju za odpověď
Filtr filtruje spoustu provozu z exotických zemí. Především robotů, lidí by se to týkat nemělo, ale určitá chybovost možná je. Tak kdyby náhodou měl někdo problém se sem dostat nechť se ozve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.