Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tu zlé odpovědi?

Od: lukes888 odpovědí: 15 změna:

Proč jsou zde všichni agresivní a odpovídají špatně?

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Spíše často říkají pravdu, kterou nechce tazatel slyšet...

hodnocení

3x

Protože neodpovídají tak, aby se vám to líbilo?

lukes888
hodnocení

Přesne tak.

to ale ještě neznamená, že špatně ;)

hodnocení

2x

Tak si po sobě přečti tuhle (jednoduchou) otázku a zkus se na ni podívat z jiného úhlu pohledu, jsi-li toho schopen. Kolikpak jsi asi naštval lidí? Jsi tu jeden den (aspoň si to myslím) a svým projevem provokuješ. Asi nejen tady. Kdo seje vítr...

doplněno 01.08.18 19:57:

Proč jsou zde všichni agresivní a odpovídají špatně?

Jestli tohle nikoho nenaštvalo nebo aspoň nezamrzelo, tak nevím. Je to prototyp nasrávací věty. Šlapeš v tom, jak slon v porcelánu a divíš se. Empatie na bodu mrazu...

lukes888
hodnocení

Já jsem nenštval nikoho, Oni naštvali mě.

iz*
hodnocení

2x

@Lukes888, nikdo tu není agresivní a všichni odpovídají dobře.

Pokud se Vám něčí odpověď nelíbí, neznamená to, že je to špatná odpověď. Chce to se zamyslet nad svým přístupem a očekáváním.

Přístup je podle mne hlavním důvodem, proč Vás firma, které jste už pětkrát nebo šestkrát psal, nechce přijmout. A je i důvodem, pro rádci reagovali tak, jak reagovali. → Ovšem to se Vám nelíbí.

72mona3*
hodnocení

0x

Ale nejsou. Já třeba ne. *frajer*

doplněno 01.08.18 19:46:

Bohužel nevím, o co konkrétně šlo, ale občas lze říci věci lépe. Konkrétněji tak, že neurazí, přestože jejich význam je stejný. *nevi*

hodnocení

0x

Můžete prosím na nějakou tu špatnou odpověď upozornit a vyvrátit tvrzení nějakými fakty?

Děkuji!

doplněno 01.08.18 19:51:

" všichni agresivní a odpovídají špatně" - to se mne také týká . . . občas odpovídám. Rád bych se omluvil za chybnou informaci. A přitom se i poučil z chyb.

lukes888
hodnocení

Vy jste u toho nebyl.

"...všichni agresivní a odpovídají špatně"
"Vy jste u toho nebyl..."

Tak to nějak nechápu *nevi*. Když jsou to všichni, tak jak u toho mohl někdo nebýt? *sok*

hodnocení

0x

@amper - Kolikpak jsi asi naštval lidí?

On má přece právo - to nevíte?

"On má přece právo..."
Teď jsem chtěl napsat, že má taky plné právo sem nechodit, když se mu tady nelíbí. Ale nenapíšu to. Mohlo by to vyznít agresivně a to bych fakt nerad ;).

takyspatne
hodnocení

0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]