Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, návštěvníci, loučím se se všemi na těchto stránkách. Chtěla jsem všem popřát hezký Štědrý den (poprvé) - a sys strejc mi to "utnul" - prý tuto "otázku" nepokládám prvně. Vy snad mé přání vidíte několikrát?
Takže se loučím, a už na tyto stránky chodit nebudu. Chtěla jsem všem popřát, a dostala jsem ťafku. Jsem dost osamělá, Štědrý den je pro mne velká zátěž, a teď toto.
Takže všem přeji jen to dobré. Limoška
Paní limoško, neodcházejte,byla by to škoda .Také jsem tento týden dostala "sprduňk" od admina claymana,nic jsem si z toho nedělala.Před tím jsem tady skoro půl roku nebyla a přišel mi od syslů mejl, co prý se stalo, že sem už nechodím.Oni chlapci tak trochu někdy asi nemají náladu.Jinak jsem dnes také sama,dcera má svoji rodinku, a i když mě velice zvali, nechtěla jsem být babka vtěrka a chci , aby si byli na vánoce sami s malou vnučkou a já tam nerušila
Navíc marodím se zádama, takže jsem ráda, když si chvilkama můžu záda natáhnout
Mějte se hezky a vězte, nejste sama "sama"...
Dobrý den, paní kolegyně, neblázněte. Vaše přání bylo jen přesunuto viz odkaz, protože tam jich je již více. Hlavu vzhůru a zdravím!
Vše špatné je na něco dobré.Ťafka od sys.je nic.To se mu někdy vrátí.Hlavní je zdraví a pokuď nejde o život tak jde o hovno.
Klidné vánoční svátky. Škoda že tu chodit nebudeš.Bude ti ještě více smutno.Můžeš zase být veselá viz. vysvětlení od sys.stejc.
Otče náš, jenž jsi na nebesích,
posvěť se jméno tvé.
Přijď království tvé.
Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi.
Chléb náš vezdejší dej nám dnes.
A odpusť nám naše viny,
jako i my odpouštíme našim viníkům.
A neuveď nás v pokušení,
ale zbav nás od zlého.
Amen.
Latinsky:
Pater noster, qui es in cælis,
sanctificétur nomen tuum;
advéniat regnum tuum;
fiat volúntas tua, sicut in cælo
et in terra.
Panem nostrum quotidiánum da nobis hódie;
et dimítte nobis débita nostra,
sicut et nos dimíttimus debitóribus nostris;
et ne nos indúcas in tentatiónem;
sed líbera nos a malo.
Amen.
Limoškoí, moc ráda čtu vaše příspěky. Neodcházejte, zůstaňte! Kolik nedorozumnění a komunikačních šumů jste v životě zažila? Hodně a ještě více! Nejen teď, v tak emocionálně náročném čase, ale i do budoucna platí: Co mě nezabije, to mě posílí. Přežít! To je důležité. To je nejdůležitější! Nikdy se nenechejte znechuti jedním nebo dvěma lidmi! Zvláště pak, když to nebylo myšleno zle, s touhou ublížit. Držte se a Vánoce přežijte se zdravou dušičkou. Hodně štěstí přeje babka z Ostravy. Obrázek je jen pro vás
Při mé první "inkarnaci" tady jsem si dovolila napsat přání k Vánocům i do Nového roku současně a @strejc mi napsal, že ON píše přání k oběma těmto příležitostem ZVLÁŠŤ. Taky to zabolelo, takže chápu, ale tohle jsem ještě ustála. Z jiných důvodů jsem stejně pak na víc než dva roky odešla, ale stejně jsem se zas vrátila. Jeden @strejc není celá poradna. Letos už to budou mé 19. Vánoce singl, tak o tom něco vím...Zdraví patronka s kocourkem
limoska-
neblbněte - Vaše příspěvky jsou dost k věci a rozumné - bylo by škoda kdybyste odešla - a ještě kvůli takové hlouposti ! - a Vánoce si vůbec nepřipouštějte - je to jen den - ale komerce z něj udělala "monstrum" !
- Já už dlouho Vánoce neslavím - nevím vůbec, proč bych měla ! Jsem ateista, děti nemám, ani žádnou "tradiční " rodinu - s nikým si nedáváme žádné dárky - prostě běžný měsíc. Ani Silvestra už neslavím - ale je fakt, že nejsem "slavící" typ, tak to asi beru trochu jinak, nežli ostatní.
Ale - kde jinde byste si chtěla popovídat s lidmi než tady na Poradně - když vytrváte - uvidíte, že jsou tu i fajn lidi s běžnými starostmi a radostmi, kteří Vám rádi pomohou, budete-li potřebovat. A pokud budete mít pocit, že Vám někdo nějakou odpovědí třeba ublížil - nesmíte se dát - a musíte se naučit bránit ! A tady můžete docela dobře trénovat, lidi zde mohou "žvanit" o ledasčem, takže se můžete i něco dozvědět. Je to docela dobré "fórum" - i když se i tady lidi dovedou docela dobře navzájem naštvat. Ale to bychom se nemohli vůbec s nikým bavit, kdybychom si všechno měli brát moc k srdci. Takže - neutíkat ! - "strejc" by byl jistě ten první, koho by to mrzelo - víte, kolik už mně i jiným (zneuznaným) vymazali příspěvků? Tak hlavu vzhůru - ať ten Štědrý den dobře přežijete - a pište. Čulda.
- ale podle "nicku" - jste tu už dlouho - tak byste neměla být některými řekněme "zásahy" syslů nijak překvapena, natožpak až tak znechucena, že byste odešla - nebo jak myslíte rozloučení na "těchto stránkách"? - Na rozloučení je vždycky času dost. Pokud jsou kočky na Vašem přání - přeposlaném "strejcem" (ten nám to pěkně zamotal, že? ) - Vaše - tak jsou moc krásné , stejně jako přáníčko ! Hezký rok 2016 !
Zdravím všechny, já to tady beru tak trochu jako virtuální rodinný klan v kterém to občas, jako v každé normální rodině zaskřípe, takže ségra neblbni a zůstaň!
Sestřičko Limoško, pokud nemáš jiný důvod, tak si klidně si odpočiň a až se ti zasteskne, tak se vrať. Podívej i kapce se zastesklo a i já, jako věrný psík, jsem se k této velké rodině navrátila.
Dam, dobrý nápad, navrhuji do konce roku podpořit naše členy touto virtuelní rodinou a oslovováním.
Já to pochopila je to tu opravdu trochu jako rodina..
to je skvělý - a vůbec ne v jakémkoliv náboženském, či jiném smyslu - prostě se po těch pár týdnech, měsících, rocích lidi tak trochu poznají
Proč hned takové radikální řešení- vím, že ses unáhlila. Budiž ti odpuštěno, protože jsi rozbolavělá v tento den ...a zůstaň.
Ale prosit tě nikdo nebude, jestli že ses pevně rozhodla . Pokud se já rozhodnu odejít ani nemuknu a zmizím... hezké svátky a hlavně zdraví...a klid v duši.
přátelé tak je po vánocích, dárky jsou rozdané,sníh žádný -aspon ho nemusíme odhazovat " ale určitě něco nasněží, aby nebyl ještě v březnu.Zrovna jsem se synem a dcerou vzpomínali kolik a kde všude jsme prožili vánoce a bilancovali jsme kde bylo líp a kde hůř.Těžko nesu že moje druhá dcera neslaví vánoce s námi , žije v usa.ještě že je ten skip a mohu být takto virtuálně s nimi. Byla jsem tam na vánoce několikrát, letos né.Ten život tak letí je mi z toho až úzko a říkám si co asi příští vánoce? Co se změní mimo toho že budeme o rok starší.No nechci se dostat do pesimistické nálady a raději včas končím. Dovolte at vám popřeji hezký nový rok , at se vám daří a přátelé taky tu lásku pro ty co ji mají málo ahoooooooj Korina
Korin, že vy jste si nepřečetla celou otázku a odpovědi: Občas to takhle vyvedeme všichni. No ale, zase víte, že dcera je vpořídku, že je v myšlenkách s vámi a vy s ní. Máte pravdu, čas je nepředstavitelně rychlý.
Už je to týden, co se "limoška" neozvala ani neukázala. Zřejmě jí muselo být velice smutno, kdoví, co se jí honilo v hlavě. Přesto, že jsme jí zde napsali ať nikam nechodí, že její přáníčko bylo jen přesunuté, tak ani ťuk. Snad si neublížila, to by byla tragédie. Myslím, že by jí měl někdo ze syslů kontaktovat na mejla a zjistit, co se děje. Každý nemá zázemí a je opravdu sám a tak se těší alespoň z přítomnosti druhých tady. Není dobré, brát to na lehkou váhu. - pt
Hejkale, díky za reakci, vidím, že máte zájem. Napsat do vnitřní počty jí můžu, jen nevím, zda se jí to v mejlu ukáže, jestli upozornění nezrušila. Nebyla to netykavka, proto mám o ni starost, nevíme, v jakém rozpoložení byla. Dnes je poslední den roku, opět se může někdo cítit sám a osamocen, takže raději zvesela. - pt
Asi jí muselo být dost ublíženo...mně tu taky byly házeny klacky pod nohy (od sys) a reagovala jsem velmi podrážděně, a až po roce jsem se začala pomalu vracet. Před 3 dny to na mne zase jeden zkoušel (jako nějaký učitel na mládež). Jeho námitky jsem zcela vyvrátila - a myslíte, že se omluvil?
- upřímně - taky mi není moc jasné, proč se to "limošky" tak dotklo - sysel chtěl jenom sjednotit přání do jedné adresy - to se mi nezdálo zase nijak "zavrženíhodné" .
Příště by se měla taková "přáníčková" adresa založit včas - třeba i na začátku prosince, aby do ní mohli všichni podle chuti přispívat. To by snad šlo, ne? - Admine? Odzkoušet se to může hned na Velikonoce - ty taky každej slaví.
Hejkal, Ladin si pěkně rýpnul...potom se snažil to "odostřit", ale k věci - nic. Že prý mi jde o "potvrzení názoru" - jen se na to prosímtě podívej. Z mé otázky žádný názor nekouká...a to, že si Honza zatrolloval jsem přece vzala sportovně, a on mi to nebere za zlé, neboť jsem k němu byla jen zdvořilá "Plivat špínu" nehodlám a nedělám, a ty?
Miss. Nechtěla jsem se přidávat do této debaty. Ale musím. Hejkal je báječnej člověk. Ty jsi rejsnil.
TOP syslové Kapkanaděje, Hejkálek a Láďin (snad se nikdo neurazí) a nezlobte se, stále vzpomínám na báječnou ženu jménem Lidka snad se má dobře na místě kde teď je. Na syslíky nám nesahejte!
Ano, spousta výborných lidiček a výborných rádců, za tu dobu už prostě vím, ¨na čí odpověď si počkám a můžu jí věřit, někdy už ani nezakládám dotaz a rádce co tomu rozumí, oslovím vnitřní poštou. Díky přátelé.
Ano i já s láskou vzpomínám na báječnou Lidku. Chybí mi marenka® a taky ti dva doktoři cibuk®, to byl úžasný člověk a když zemřel, tak jeho vnuk dedajakub®. a jeho žena majdalena®, ale ti pobyli krátce. Jak se jmenoval ten druhý doktor? Měl na avataru dětskou hračku káču, s židovskými písmenky? To, co napsal, bylo vždy slovo lékaře.
Rio, ale já vzpomínám ty, kdo už tady nejsou. Některým, budiž země lehká. Ivzez je úžasná a určitě ještě mnoho let bude.
A taky, vzpomínáte na kluka se jménem andromeda®? Stavěl hvězdářský dalekohled a občas se pro nějakou radu zastavil. Kdopak ví, kam ho život zavál a jak se mu daří.
S hračkou byl Dreydl nebo Drejdl. Vynikající rady měl také Imgify.
Ten sem chodil pár měsíců, ale nebyl registrovaný.
Chybí mi i Béňa, Krkovička, ...
Doplnila bych Ivzez - ta je tady taky klenot..
Já si to nedočetla omlouvám se
Musím napsat všem, co si dělali starost o "Limošku", že se mně ozvala
a už se cítí trochu lepší. Myslím, že se nám všem ulevilo, a že jí přejeme brzké uzdravení.
Limoško, tak se brzy ukažte, a ať jste zase fit.
- pt
Ono by někdy nebylo od věci, kdyby se jistý správce choval trošku přívětivěji k přispívajícím. Pak by třeba oblíbení ze zdejšího fóra neodcházeli. taky jsem byl vyloučen...Vlastně za názor. hmm. Vše je o toleranci a přístupu.
Opravdu jste přesvědčeni o mé nepřívětivosti? Viz vyjádření k limoska® vnitřní poštou: Pozdrav byl přesunut do gratulací. Mrkněte se a nenechte si zkazit náladu. Hezký den! Nelze zakládat stále další diskuze na stejné téma, nikdo by se v tom za chvíli nevyznal...
Jsem opravdu takový kruťas nebo nejsou někteří zúčastnění zrovna v pohodě a hledají prostě hromosvod?
No to byste se dívila. I Kapka byla plísněna za svou aktivitu. A myslim, že i na Ladina jsem viděl nadávat.
Co se týče tohoto vlákna, jsem přesvědčená o tom, že došlo jen k nedorozumění mezi Strejcem a Limoškou. Strejc to vysvětlil, ale Limoška neměla zkrátka svůj den. Tak se jí to dotklo o hodně citivěji, než bychom třeba čekali. Ale je to rozumná a nekonfliktní žena dle mého soudu a věřím, že až na tom bude psychicky zase trošku lépe, vrátí se sem. A bude se na zásah Strejce dívat třeba jinak. Nechtěl ji nijak poškodit, vysvětlil jí to a já věřím, že i Limoška uzná, že Strejc v jejím případě neudělal nic, zač by měl být pranýřován. I mne zde chybí její příspěvky. A chyběly by mi i ty Strejcovy..
Hejkale, myslím si, že tady nejde o to, že sysel to zde hlídá, usměrňuje nebo smaže, ale že jde o to, jakým způsobem to udělá, jak se u toho písemně projeví. Vše se dá říct dvěma způsoby, pěkně a obráceně. Myslím si, že lidem zde, vadí u některých syslů, asi nejvíce u "strejce" ten chladný přístup (i když v tomto případě šlo zřejmě o nedorozumění). "culda", upřímně uznala, že jí upozornění sysla vedlo k zamyšlení a to by mělo být cílem sysla, aby si člověk uvědomil svou chybu. Jenže pokud do toho vloží své nesympatie nebo nějakou nadřezenost, pak se nelze divit, že sklidí nevoli, která se ovšem týká přístupu, ne samotné chyby. Pokud chci něco po druhých, tak to sám nemohu dělat.
To jsem si teď asi zadělala na nesympatie, co? - pt
Limoška je v pořádku, já vás na chvíli opustím, mám zánět ramene, bolí jako čert a nepohnu rukou.
Liduš, džte se! Nejen pohnout rukou, ale ani si lehnout nejde! Upřímnou soustrast!
Liduš, vydržte, už to půjde k lepšímu.
Holky, já myslela, že větší bolest než jsem znala už není, jsem po druhém obstřiku, už to bolí méně a dám ruku na klávesnici, ještě se stále neučešu a o spaní ani nemluvím. Nemůžu vstát s postele a jezdit na vozíku, ještě že mám manžela, budím ho i v noci. L
Liduš, musíte nechat ruku odpočinout. Také vím, co toje, měla jsem obstřiky ramene, kolena a zánět sedacího nervu, chodila jsem o holi asi dva roky. Naštěstí je to zažehnáno, ale když se ty bolesti ozvou znovu, také nevím, kam zalézt. Takže přeji, ať je bolest čím dál menší a snesitelná až zmizí. Držte se. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.