Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krásné Vánoce 2015

Od: culdabulda1* odpovědí: 65 změna:

Ahoj všichni

- přeju hezké svátky, plné pohádek a radosti dětí a všechno hezké a hlavně zdraví v tom novém roce.

Krásné Vánoce 2015

65 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Také se s dovolením připojuji hlavně to zdravíčko všem .:)

hodnocení

0x

Dobrý den, dlouho jsem tady nebyla. Ale slíbila jsem, že se vrátím.

Zjistila jsem totiž mezitím, že prima lidé jsou všude. A o ty jsem se dobrovolně připravila.Blbci jsou také všude. A tak si vážně nevyberu. ;) A po těch prima lidech, kteří sem chodí, se mi stýskalo, ani nevíte jak. Nebudu je tady jmenovat, určitě bych na někoho zapomněla a mrzelo by mě to. A blbci? Ti časem vyšumí sami. Jako když posolíte slimáka.

Nebudu tady asi dlouho, začátkem února mě čeká totálka kolene, rehabilitace, následně lázně. Takže bude asi další pauza. Jen vás chci ujistit, že jsem na vás nezapomněla a že se mi po hodně lidech opravdu stýskalo.

A tak vám všem přeji hezké, klidné a pohodové Vánoce a do dalšího roku hodně zdraví. A přidám vzpomínku - právě za mé všudypřítomné vzpomínky jsem tady byla tepána, že všude nacpu jen vzpomínky, ale stejně ji přidám. Ať si to kritik vychutná: *smich*

Byla léta šedesátá, mně bylo asi 5 let. Šla jsem s rodiči na nedělní odpolední procházku, tehdy se tak chodilo. Po dobrém obědě sváteční oblečení a na chvíli ven. Potkali jsme jinou rodinu - známé rodičů. Zastavili se, chvíli popovídali. Při loučení si dospělí začali podávat ruce a přát si HODNĚ ZDRAVÍ.

Já opodál vztekle a znuděně kopala do nějakého šutru a vrčela si pro sebe: Nejsou ti dospělí pitomí? Jsou! Oni si přeji ZDRAVÍ! Na co? Zdravý je přece KAŽDÝ! To já bych si raději přála KOLOBĚŽKU!

A vidíte. Uteklo několik desetiletí, koloběžka už není mou touhou. Uznala jsem, jako mnoho generací přede mnou, že opravdu základem a bohatstvím je právě to ZDRAVÍ. Na to ale každý časem přijde sám.

A tak hezké svátky a hodně, hodně zdraví vám všem. Koloběžka opravdu není všechno! Jaga.

liduli

Jé, babuško vítejte, konečně vás tady vidím, každý den jsem vyhlížela a nic. Až dnes předvánoční překvapení...a klidně vzpomínejte, jsme tu tací, kteří se rádi s vámi "vracejí" do vzpomínek a připomínají si svoje dětství, mládí, které bylo tak podobné vašemu. Přeji hodně zdravíčka a štěstíčka, L.

Marcelko, moc ráda Vás vidím. *placni**pivo**vtip*

A přeji nejen Vám, ale všem dobrým lidem krásné Vánoce a šťastný nový rok. A samozřejmě pevné zdraví a duševní pohodu.

culdabulda1*
hodnocení

babajaga-

ahoj Marcelko - jsem taky ráda, že jste opět zde - ale nezavrhujte "koloběžky" tak úplně - mají své kouzlo i v pozdějším věku - a až budete mít to nové koleno - tak si třeba ještě zatrénujete. Přeju hodně štěstí. Marcela.

Marcelko, jsem nesmírně ráda, že jsi zpět. Chyběla jsi mi. Ten první odstavec ve tvém povídání, ten je nesmírně pravdivý tady na poradte.cz i v životě. Je to tak. *hej*Přání tobě a všem lidem nejen tady, na poradně.

Krásné Vánoce 2015 #2
pt®

:) Ahoj, Jaguš, tak budeš mít nové koleno, alespoň tě už nebude bolet. Ono není divu, že tě teď koleno bolí, vždyť, co ty se nastaráš doma o babču, ono se to nastřádá, ale ty to zvládneš a po operaci se ti uleví.

Zatím si užij pokud možno v klidu svátky*slunce* a brzy napiš *klik* zase některou ze svých vzpomínek. - pt

repkin*
hodnocení

0x
Take vsem preji vesele Vanoce a jen to nej v novem roce. :)

hahanaj*
hodnocení

0x
Také všem přeji krásné sváteční dny... ale zdraví je NEJ bez něj není pak nic ... dřív mi znělo jako klišééé když si to lidé přáli,ale nyní vidím, že měli pravdu.

roman68*
hodnocení

0x

doplněno 19.12.15 19:24:

takže si dosytosti užijte všeho. co je na tomto světě zadarmo a přesto je to tak vzácné ;)

Krásné Vánoce 2015 #3

sonyboj*
hodnocení

0x

Taky přeju Vám všem veselé vánice a šťastný nový rock. Omlouvám se, že je na obrázku Satan Klaus, ale Jéžiška co by rockera jsem nikde neobjevil. Navíc tento jsem celý já *frajer*

doplněno 19.12.15 20:03:

Tedy až na tu kytaru. On má Les Paul a já SG. Ta moje je hezčí. To je mezi námi jediný a zásadní rozdíl *smich*

Krásné Vánoce 2015 #4
culdabulda1*
hodnocení

sony - dobrý ! - kytarám nerozumím - ale rocker je snovej !

zwiki*
hodnocení

0x

Děkuji a také přeji klidné a spokojené vánoční svátky všem.

hodnocení

0x

Dobrý den, vám všem.

Protože vánoce budou nejspíš na blátě,:-D

posílám vám sníh alespoň na "plátně"

I když vás nevidím,patříte mezi lidičky,kterých si cením*srdce*

PŘEJI VŠEM

POKOJJNÉ PROŽITÍ VÁNOC

V KRUHU TĚCH, KTEŘÍ JSOU VAŠIM SRDCÍM NEJBLIŽŠÍ .

Krásné Vánoce 2015 #5

hodnocení

0x

Připojuji se k přání krásných Vánoc a přidávám přání, abychom se tu ve zdraví, v pohodě a klidu, s moudrostí, nadhledem i humorem setkávali v novém roce.

hodnocení

0x

Já také přeji všem krásný vánoční čas, plný pohody a spokojenosti.

lidus*
hodnocení

0x

Marcelko, krásné vánoční svátky i Vám a všem, kdo sem zavítají. Přeji všem především zdraví, štěstí a boží požehnání. L

uska*
hodnocení

0x

K vánocům přeji:

Hodně štěstí, neboť je krásné, hodně zdraví, neboť je vzácné,

hodně lásky, neboť jí je málo

a všechno další, co by za to stálo.

A do Nového roku:

12 měsíců bez nemocí, 53 týdnů optimismu, 365 dnů štěstí,

8 760 hodin splněných přání, 525 600 minut pohody

a 31 536 000 vteřin lásky!

To Vám Všem upřímně přejí Uška

ria*
hodnocení

0x

Taky chci popřát nejpohodovější Vánoce! Ať si to všichni užijeme.. :)

doplněno 24.12.15 13:57:

Nedá mi to a ještě jednou:)

Krásné Vánoce 2015 #6
Krásné Vánoce 2015 #7

Všem krásné vánoce a vše nej do nového roku. pckop

pt®
22.12.15 11:24
hodnocení

0x
Krásné Vánoce 2015 #8

mecik*
hodnocení

0x

Jednou jsem vám lidičky už přál,tato stránka k přání přímo vybízí. Vy jste tu opravdu , jako jedna rodina, budete se znát asi léta. Moje maličkost se mezi tenhle spolek přifařila bez dovolení, odpustte a vydržte to se mnou.Ono je to jako droga, často to člověku nedá, aby se nepřidal. Jestli to má nějakou úroven nebo ne, to asi posuzují jiní,nicméně je to upřímné.

Tak ještě jednou, pohodovou dobu příchodu Ježíška a v dalším /mém65/ hodně dobrých, kvalitních rad ,spokojených tazatelů a každému kopu zdraví, kterou potřebuje.. Mečík.

Ahoj, Mečíku. Tuhle stríánku jste už objevil? poradte.cz/...

mecik*

Myslím, že rozumím.

mecik*

Babkozov.

Dobrý den/ večer/

Hodně jsem přemýšlel o tomto odkazu. Leccos mne napadalo, stejně nevím jestli jsem pochopil dobře. Chytrému napověz, hloupého trkni-tak nějak to je. Jestli se vám zdájí, nebo jsou, moje odpovědi dostatečně neprofesionální , asi tomu tak je. Čerpám hlavně z vlastních zkušeností, kvalifikovaný doklad k tomu většinou nemám. Moje vzdělání je kuchařina, myslím, že v tomto a příbuzných dotazech mohu sloužit,potom už jenom koníčky, zahrada, zahrádka, kutilství, hřibaření a důtky od života.Snad moje životní praxe někomu pomůže a jestli to bude nemožné, dejte mi prosím vědět, abych vám nekazil úroven. A sem jsem zabloudil při potřebě najít radu.

Zdraví hřib.

Dobré ráno, Mečíku, myslím, že nad tím hloubáte zbytečně kontroverzně. Babkazov Vás chtěla jenom navést na zajímavé odpovědi, ne nějak "potupit", co je tady za smetánku. Poradna vítá každého slušného člověka s ochotou pomoci druhým, a to Vy podle dosavadních odpovědí jste, tak zbytečně nepřemýšlejte o své domnělé neprofesionalitě. Na kažení úrovně jsou tady jinačí kujóni.

Krásný rok 2016 a pohodu v duši přeji.

mecik*
09.01.16 20:39

Děkuji.

Jééééžiši, Mečíku! To mě strašně mrzí, že jste mě tak špatně pochopil*plac*Kde na vás narazím, tam vás chválím a dávám body, protože se mi vaše odpovědi líbí a vyjadřují i můj pohled, mou zkušenost.. Jen jsem chtěla, abyste se k nám zařadil se vší parádou, kapku se představil. *hej* Inžinýrka má pravdu ve všem a úplně. Děkuji ji.

mecik*

Též děkuji a omlouvám se . Jsem někdy hloupý a tohle jsem zase zpackal, zvlášt v téhle době vánoční a povánoční. Tak na to zapomente , protože jste opravdu prima lidi a takhle jsem to opravdu nechtěl. Jedu do lázní, tam mě snad porovnají. A jen tak dál , abychom měli co číst, rozhodně to má úroven. I když je člověk dost starý, tak se dozvídá pořád mnoho zajímavých věcí.

Zdraví hřib.

doplněno 09.01.16 21:25:

Pardon, už ani nevím jak se jmenuji MEČÍK

culdabulda1*
hodnocení

mečík -

nedá mi to a taky se připojuju k těm, kteří Vás zde vítají . Jak Vás vůbec mohlo napadnout, že byste sem nezapadl - naopak - takoví slušní a moudří lidé se vždycky a všude uplatní. Přeju Vám hezký pobyt v lázních a těším se na Vaše další příspěvky. Zdraví Čulda.

hodnocení

0x

všechny zdravím a připojuji se k přání báječných a pohodových vánočních svátků + úspěšného a spokojeného roku 2016 :)

místo přáníčka mám pro vás úkol: najděte mezi sněhuláky pandu... ;)

Krásné Vánoce 2015 #9

Už jsem si myslela, že tam panda vůbec není. Ale je! Našla jsem ho! *ua*Děkuji za fajn přáníčko

72mona3*
hodnocení

0x
I vám všem krásné a pohodové Vánoce. Jaké si je uděláme, takové budou. Třeba sluníčkové jako dnes ;) Mona
Krásné Vánoce 2015 #10

ladinpraha*
23.12.15 22:53
hodnocení

0x
Krásné Vánoce 2015 #11

culdabulda1*
hodnocení

- a co takhle ještě trochu rozjímání, pokory a zamyšlení do nového roku?

Krásné Vánoce 2015 #12

24.12.15 06:34
hodnocení

0x
Krásné Vánoce 2015 #13

troja*
hodnocení

0x

Krásné prožití svátků vánočních a mnoho úspěchů v novém roce přeje všem přátelů "poradte" troja ze Tróje

Krásné Vánoce 2015 #14

Od mil®

Krásné Vánoce 2015 #15

24.12.15 07:27
hodnocení

0x
Krásné Vánoce 2015 #16
betunka
AT VLÁDNE LÁSKAAt láska vaším srdcím vládne,každý problém z nich spadne,zavládne všudy přítomný klid,líp už se prostě nemůžete mít.Příjemné prožití Vánoc přejí zde všem lidičkám, především hodně zdravíčka, štěstí a lásky

hodnocení

0x

Od limoška®

doplněno 24.12.15 10:31:

Přeji krásný Štědrý den všem dobrým duším na této stránce :) Přeji klid, pohodu a vůbec jen to dobré :) Limoška

Krásné Vánoce 2015 #17
Krásné Vánoce 2015 #18
culdabulda1*
hodnocení

limoška nebo "limoska"?

- jak jsem stará, tak si ráda hraju - takže, když se mi líbí nějaká fotka - ať už zde na Poradně, nebo jinde - vložím si ji vždy na pár dnů - nebo týdnů - na pozadí svého PC - a Vaše Vánoční kočky se mi líbí moc - takže mi budou dělat radost po celé Vánoce - a to nejméně. Jsou kouzelné. Děkuju a zdravím.

pavkazji*
24.12.15 11:35
hodnocení

0x
Krásné Vánoce 2015 #19

hodnocení

0x

Veselé Vánoce všem. Ti co nemají rádi rybu, a nechtějí se vzdát tradice, nezoufejte,je to na dobré cestě. :)

Krásné Vánoce 2015 #20

plavest*
hodnocení

0x

Moc krásná přáníčka, beru všechny. Dík

sonyboj*
hodnocení

0x

Neodolám a přidám ještě jedno, co rozesílám letos všem přátelům

*frajer*

Krásné Vánoce 2015 #21
culdabulda1*
hodnocení

no sony ! - jak originální ! fajn...

hodnocení

0x

Dobrý den.Přeji všem krásné a klidné Vánoce.

Krásné Vánoce 2015 #22

Od albatros498022®
Všem poradňákům přeji krásné a spokojené Vánoce a hlavně klídek a nezbláznit se z nich.

ju*
hodnocení

0x

Klidné a hezké vánoce...v roce 2016 tuhé zdraví...

doplněno 25.12.15 12:30:

to je náš hyperaktivní šílenec, čepici měl nosit v hubě ale vždycky s ní mrsknul a začal ji trhat - tak jej dcery přesvědčily aby postál alespoň chvilku...

Krásné Vánoce 2015 #23
culdabulda1*
hodnocení

ju

- tomu říkám smělý a optimistický pohled do nového roku !

hodnocení

0x

I přes to všechno - krásné svátky všem!

Krásné Vánoce 2015 #24
sonyboj*

Tak to je dokonalé!

To, že vlétě, 24. června slavíme druhé Vánoce a místo dědy Mráze nám dárky nosí děda Pařák, to jsme dotáhli do konce. Ale na bláťuláka jsme zatím nepřišli. Díky za výborný nápad. To zase budeme zmazaný!

sanyo*

Krásné vánoce všem a posílám trošku starší vánoční romantiky, je dobré mít také zvuk a sledujte a plňte, co se tam postupně píše.. Hodně zdraví.. Sanyo

obrazovka.cz/...

korina*

přátelé i já se přidávám k přání , mějme se rádi víc a usmívejte se ! buďme zdrávy , smutné myšlenky nechme přede dveřmi a raději si zaspívejme, něco z našich mladých let.Je už načase jít spinkat abychom byli zítra fit.tak dobrou všem...

taky se přidávám

doplněno 25.12.15 17:22:

prej "přání Vánoc"... jako že nám přejí, aby vůbec byly? Ať už veselé, smutné, dobré, špatné...? ;{D>

hodnocení

0x

Přeji všem veselé Vánoce, hodně zdraví, štěstí, pohody, radosti, lásky a splněných přání. ;)

Krásné Vánoce 2015 #25

babusa*
hodnocení

0x

Chtěla jsem taky popřát Vánoce,ale netroufla jsem si,myslela jsem,že je to jen pro registrované.Ale zahlídla jsem dvě neregistrovaná jména,tak se taky připojím a popřeju,snad mně nevymažou,jsem tu mezi Vámi taky dlouho.

Hodně zdraví a co nebylo tento rok,ať se Vám všem splní příští rok .

Babuša

Krásné Vánoce 2015 #26
culdabulda1*
hodnocení

děkujeme - to je ale "šťastné" jablíčko !

doplněno 26.12.15 23:25:

sony - vy lišáku !

sonyboj*
hodnocení

0x

Už jsem ho uvedl jinde, ale neodolám, protože tohle jablíčko je ještě šťastnější. Nebo aspoň ten, kdo je po rozkrojení najde.;)

Krásné Vánoce 2015 #27

eulalie*
hodnocení

0x

Přeji všem stálým i nestálým uživatelů této poradny, jakož i jeho tvůrci - adminovi - všechno nejlepší do nového roku 2016, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti :) Eulálie

jabraka*
hodnocení

0x

Největší šok jsem letos zažil,když mi 18 letá vnučka řekla,že se na celé vánoce může vys...

Ale stejně mě to radost nevzalo.

JABRAKA

Krásné Vánoce 2015 #28

Jabraka, tož to je síla! Upřímnou soustrast *plac*

skibob16*
hodnocení

0x
Přeji admi.i všem přispěvovatelům hodně zdraví a dobrých odpovědí v roce 2016.

hodnocení

0x

Trochu škoda, že tady nejde hodnotit, ale ono tři možnosti by stejn+ bylo málo.

Tak aspoň všem vše nejlepší do roku 2016.

Krásné Vánoce 2015 #29

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]