Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování za rady

Od: sateli* odpovědí: 1 změna:

Všem kteří měli tu trpělivost a radili mi,oznamuji že voda už teče.Zavolala jsem synovce na pomoc aby povolil ten šroub pod venbtilem,protože to už byla jediná a poslední možnost.Už jsem to vzdala,ale nedalo mi to.Nic tam sice nebylo ale voda začala téct,Studená dostala tlak a bojler byl za chvíli plný a vodička už teče jak má.Co tomu bylo fakt nevíme.Myslím že už to není podstatné,hlavně že už mám teplou vodu.

Přijměte všichni můj upřímný dík za čas,který jste mi věnovali.Jste bezva lidi a moc si vás všech vážím.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem Vám sice v té otázce neradil, ale vložím tady odkaz, aby bylo vidět, komu děkujete. Poděkování je hezké, ale i body potěší. Tak, pokud Vám někdo výslovně pomohl můžete i obodovat. Zdravím!

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]