Nejste přihlášen/a.
Párkrát se mi stalo, že jsem se snažil otevřít nějakou otázku, kterou jsem už dříve viděl (a nebo taky ještě ani neviděl) a skončil jsem úplně jinde. Nějak jsem tomu moc nevěnoval pozornost.
Teď jsem se chtěl vrátit k jednomu dotazu, vyhrabal ho v historii prohlížeče, odkaz na něj byl poradte.cz/...
Po otevření však dostanu 301 moved permanently a přesměrování semka: poradte.cz/...
Existuje ten původní dotaz někde? Nebo byl smazaný? Jak se to liší od dotazů, které skutečně neexistují ( poradte.cz/...) a vyhodí "otázka nebyla nalezena"?
(Jinak na googlu ta původní otázka stále je vyhledatelná podle svého obsahu, akorát díky přesměrování google zobrazuje výtah textu, který patří už k té "nové". Takže to je úplně irelevantní výsledek.)
neexistují a pokud je tam nějaké směrování pak stejné číslo diskuze již bylo nedávno přesunuto a proto tě to posílá jinam popř vznikla nová stejného čísla... v tom případě se změní jen název.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.