Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat klikací odkaz

Od: gamapolis* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Jak mám prosím udělat,aby když sem dám odkaz na nějakou stránku,aby se na to kliklo a stránka se hned načetla.Když stránku nakopíruji a dám sem tak se nejeví oranžově s možností kliknutí,ale jako běžný text,který se dá zkopírovat a vložit do adresního řádku.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bud pomoci editoru nebo stačí vložil URL stránky vč http...

gamapolis*
25.02.14 20:33
hodnocení

Děkuji

greenbull*
hodnocení

0x

Kliknete na tuto ikonku a vložíte adresu stránky.

Jak udělat klikací odkaz

cuca*
hodnocení

0x

Jak radi greenbul, nebo taky takto?

Nechtela jsem primo vkladat stranku,jsem tu pomerne nova, tak mi chvilku trvalo, nez jsem na to prisla :)

Zkopirujete stranku do schranky, napíšu slovo, do kterého ktere chci vlozit odkaz a "zacernim"ho (oznacim),, pak kliknu na ten retizek s pluskem ( omlouvam se :)), a do toho okenka, ktere na me vyskoci dam vlozit, da to tam tu stranku ulozenou ve schrance a dam ok.

A je to. Moje vysvetlovaci schopnosti jsou sice tristní, ale snad vite, co chci rici...

doplněno 25.02.14 20:49:

Teda, ted koukam,do jake rubriky jsem vlezla, snad to nevadi, ze adminovi lezu do otazky

výtka
Upozornění od sys clayman 26. 02. 2014 10:52:32
to není rubrika jen pro admina. Kolikrát ostatní odpoví rychleji než on :)

luke237
hodnocení

0x
Podrobne bylo vkladani odkazu rozebirano v jine otazce.
lidus*

Není to nic složitého když to tu rádcové naučili i mně, přiznám se, že to nemám moc ráda a pokud to není dlouhé, raděj text kopíruji a vložím a na konec uvedu cit. nebo zdroj. Druhý rámeček, ikona "zámek +", slovo co má reagovat v textu vysvítit, vložit odkaz a kliknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]