Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jak mám prosím udělat,aby když sem dám odkaz na nějakou stránku,aby se na to kliklo a stránka se hned načetla.Když stránku nakopíruji a dám sem tak se nejeví oranžově s možností kliknutí,ale jako běžný text,který se dá zkopírovat a vložit do adresního řádku.Díky
Jak radi greenbul, nebo taky takto?
Nechtela jsem primo vkladat stranku,jsem tu pomerne nova, tak mi chvilku trvalo, nez jsem na to prisla ![]()
Zkopirujete stranku do schranky, napíšu slovo, do kterého ktere chci vlozit odkaz a "zacernim"ho (oznacim),, pak kliknu na ten retizek s pluskem ( omlouvam se
), a do toho okenka, ktere na me vyskoci dam vlozit, da to tam tu stranku ulozenou ve schrance a dam ok.
A je to. Moje vysvetlovaci schopnosti jsou sice tristní, ale snad vite, co chci rici...
doplněno 25.02.14 20:49:Teda, ted koukam,do jake rubriky jsem vlezla, snad to nevadi, ze adminovi lezu do otazky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.