Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jak mám prosím udělat,aby když sem dám odkaz na nějakou stránku,aby se na to kliklo a stránka se hned načetla.Když stránku nakopíruji a dám sem tak se nejeví oranžově s možností kliknutí,ale jako běžný text,který se dá zkopírovat a vložit do adresního řádku.Díky
Jak radi greenbul, nebo taky takto?
Nechtela jsem primo vkladat stranku,jsem tu pomerne nova, tak mi chvilku trvalo, nez jsem na to prisla
Zkopirujete stranku do schranky, napíšu slovo, do kterého ktere chci vlozit odkaz a "zacernim"ho (oznacim),, pak kliknu na ten retizek s pluskem ( omlouvam se ), a do toho okenka, ktere na me vyskoci dam vlozit, da to tam tu stranku ulozenou ve schrance a dam ok.
A je to. Moje vysvetlovaci schopnosti jsou sice tristní, ale snad vite, co chci rici...
doplněno 25.02.14 20:49:Teda, ted koukam,do jake rubriky jsem vlezla, snad to nevadi, ze adminovi lezu do otazky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.