Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokračování NOVÁ PORADNA

Od: satam® odpovědí: 96 změna:

Asi se to nehodilo, tak to Admin stopnul. Takže: Poslední tři příspěvky na hlavní stránce, ani jeden k nenalezení. To se mi snad jenom zdá!

96 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V členitých otázkách, jako byla právě adminova informace o nové poradně a naše reakce na ni, se nevyzná nikdo. Ale takových otázek je zde menšina. I přes rozpaky a nedůvěru k novotám musím přiznat, že u nově založených otázek s malým počtem odpovědí se začínám orientovat. Nerada, ale snad to zvládnu.

Přesto bych si přála mít možnost nastavit si dlouhodobě řazení odpovědí podle data, ne podle hodnocení. Tak jako si mohu nastavit červené - modré - šedé erko (holka - kluk -?), mohu si měnit avatar i odesílání na email a možná ještě něco.

rod
Kdyz se ohodnocene odpovedi posouvaji automaticky podle počtu bodu je jasne, ze delaji nejvetsi zmatek v navaznosti reakci a casem by se mohlo stát, ze se radeji schvalne nebude hodnotit, jen aby se preházene prispevky nemusely hledat ! Bylo by proto urcite lepši to zbytecne preskakovani zrusit!

rod
Ano, trvale seradit podle data, ale taky podle času a bude po problemech s neprehlednosti ! Bez posouvani hodnocených odpovedi, stejne často nejsou spravne, i kdyz se na ne kliká.

72mona3*
hodnocení

5x

Co nehodilo, už se v tom ztrácel *smich*

Ne, vážně. Připomínky dostal, teď se v tom musí povrtat.

hodnocení

4x
Nápad je dobrej, bude to chtít vychytat chybky a zvyknout si.
Je fakt že spíš než poradna tu z toho bylo diskusní fórum a najít opravdu dobrou odpověď v té záplavě bylo často nemožné.
Možná ve volné diskusi by to mohlo zůstat při starém, ať se je kde vykecávat ;)

lucie*
hodnocení

4x

Přispěla jsem tady a ted nakoukla a nechytám se*ee*když se to řadí dle hodnocení a reakcí tak vůbec nevím co jsem četla a co né.V poradně to ještě jde,ale jak jde o diskuzi,strácím se,jak jste na tom ostatní?

amper1

stejně. Klik na otázku, klik na "seřaď dle data", klik na "skok na nejnovější odpověď. Rolovací kolečko to u delších příspěvků nedává, musím používat posuvník, ten se chová proporcionálně

Taky jsem hledal můj komentář a byl úplně někde jinde, protože podle bodů to preskakuje. Našel jsem ho až napotreti, protože jsem byl zvyklý hledat podle avataru. A chtělo by to prostě lupu, na mobilu je to prostě malé, to už není nic pro mě. Je to ztráta času nejen při čtení, ale hlavně hledání. Nicméně hodnotit už jde.

lucie*
hodnocení

4x

Vím,že "rodíme s komplikacemi",ale já to chci zpět na původní verzi*bum**frajer*

doplněno 20.01.18 14:13:

Nakouknu zde několikrát za den a pokaždé když se vrátím do otázek (do kterých jsem přispěla )tak je všechno jinde*ee* posune to přidané hodnocení,ale už to začínám brát pozitvně,aspon si nepřečtu nějaké rejpavce,protože je přehlídnu,takže tohle je fakt pozitivum,že mě to nenutí reagovat nebo se nas..at.*frajer*

Lucko dal jsem Ti pár bodů. Tak promiň, ale budeš zase někde jinde *hledam*

hodnocení

4x

Mně to přijde krok zpět, nevyskytuji se zde teď tak často a teď nevím, co mám sledovat dřív..nelíbí :(

Spíš bych bývala uvítala, aby se zkopírovaný text dal normálně oddělit, byl přehledný, to mně tu vadí od začátku. Celé se to slije do jednoho odstavce, nepřehledné..

A zas mizím..ale je fakt, že když něco funguje a lidem to vyhovuje, tak se to musí rozvrtat, poradna není výjimkou.

pohanka*
hodnocení

3x

Názor po včerejší zkoušce.

Pokud je k otázce 10 odpovědí, je to velice jednoduché.

Ale pokud již otázka obsahuje 200 a více odpovědí a komentářů, nedá se vše to úplně v kratším časovém úseku pohledat.

Pro nás stálé uživatele to bude časem přehlednější, vypiluje se systém.

Ale pokud na poradnu přijde někdo starší, v důchodovém věku, nováček, ne moc zdatný, který hledá jednoduchost, nebude se chtít dlouhým vláknem probírat.

lucie*
hodnocení

3x

Já koukla do otázky co jsem založila v diskuzi "už máte svého prezidenta" no a *ee*vůbec se v tom neorientuju,šílené...u otázek s méně příspěvky,je to dobrý,zvykla bych si,ale jinak zmatek.

rod
Proč vlastne byla puvodni otazka uzvrena, kdyz neni doresena? Jinak dodam poznatek, ze řadit podle casu na mobilni verzi nejde, ale mozna registrovanym funguje *nevi*
72mona3*
Rod - i v mobilní verzi lze řadit. Ale podle data, nikoliv času vložení příspěvku.
Pokračování NOVÁ PORADNA

20.01.18 15:36
hodnocení

3x
Pokračování NOVÁ PORADNA #2

I když se to otevře na posledním, tak je to stejně na nic. Musím hledat v celé diskusi komentáře, které přibyly, když jsem tu nebyl.

72mona3*

Ano, anooo...už jsem si všimla ;)

hodnocení

To je sice hezké, ale stejně k ničemu. Budu stejně hledat v rozbalených komentářích.

Já bych rád, aby se mi téma otevřelo na posledním příspěvku (je mi jedno, jestli je to komentář), který se objeví na hlavní straně. Dokud to nebude, je to jen o detektivním pátrání*cert*

hodnocení

Hledal jsem tvůj příspěvek cca 1 minutu. Mám to zapotřebí?

@satam prubni skočit na nejnovější odpověď. Snad se ti to bude líbit.

Pokračování NOVÁ PORADNA #3

hodnocení

3x

todle se nepovedlo je to nepřehledný,divný,nevyhovující

zlatá stará verze ;)

pecenkav*
hodnocení

3x

Asi tady skončím, je to hrozně nepřehledný, pořád lítám po všech příspěvcích, aby mi neutekla nějaká informace, a přitom by stačilo, aby se to všechno řadilo podle času a ne nějaký podsložky, pak nevím kam skočit dřív, když sem vlezu jednou za 2 hodiny, tak pak hodinu prohledávám pomalu všechno, abych našel všechny příspěvky vložené během těch 2 hodin.

Takhle už mě nebaví ani pročítat dotazy a reakce, které se objevily v pracovní den, když jsem v práci a pak si je chci projít za celý den večer, to už se teď nedá.

hodnocení

2x

Každé nové dítě se rodí v bolestech, tak uvidíme, jestli to byl krok vpřed?

culdabulda1*
hodnocení

2x

- proč vlastně byla stará verze Poradny špatná? Když vidím to malinkaté písmo, ani se mi nechce komentáře číst. Mluvím tedy hlavně o Volné diskuzi - já osobně jsem se v původní verzi orientovala docela dobře - ale chápu, že "pokrok" musí holt bejt i kdyby "na sůl nebylo" - nebo, jak se to říká...

hm*

Malinkého písma jsem si ani nevšiml. Trpí tím totiž hodně webů a tak už roky mám v prohlížeči nastaveno "velikost písma minimálně X". Žádné blechy se tedy nikde nekonají, ani zde. Ovšem je pak docela dobře vidět, jak jsou skoro všechny weby psané blbě, texty se často nevejdou do připravených rámečků a obdélníčků a lezou mimo, v horším případě kus textu není vidět. Weby holt dneska píšou povětšinou blbci, kteří nedodržují základní pravidlo webu.

blanka33*
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím si, že to není něco, na co by se nedalo zvyknout, ale je pravda, že ohledně přehlednosti je tato nová verze poradny o dost horší, než byla ve staré verzi. Jak už jsem psala v diskuzi od admina, to co mi na první pohled vadilo, bylo to malinkaté písmo v modrých a šedých polích. Teď ho admin o trochu zvětšil a za mě je to v pohodě. Ale uvítala bych (jak už tu někdo psal) možnost nastavit si nastálo seřazení DLE DATA, abych na to nemusela pokaždé klikat, když vejdu do nějakého vlákna.

ty písmena jsou malé vszde, já ani nevidim co pisu.myslel jsem si ze na tablezu to bude v pohode a zad se mi to jeste mensi nez v mobilu,tam ani hodnotit nejde, vzdy to jen preskoci az nahoru

blanka33*

Aha, tak s tím zkušenost nemám, já to mám na počítači a tam je to v pohodě.

hm*
hodnocení

2x

Ohledně řazení podle data:
Stránky se normálně řadí podle hodnocení. Když se ale do adresního řádku na konec adresy (hned za znaky html) přidá text "?datum" (bez uvozovek), zobrazí se stránka srovnaná podle data. Můžete si to zkusit, nechte stránku přerovnat podle data a prohlédněte si její adresní řádek v prohlížeči: změní (doplní) se adresa stránky o?datum a stránka se načte znovu. Takže máte-li v prohlížeči nějaký modul (nebo máte jinou podobnou možnost), který dokáže k žádostem o stránky z poradte.cz automaticky přidávat to?datum, můžete si pomoci sami k trvalému řazení podle data. Nebo to jde i jiným modulem, já nechávám rovnou všem odkazům doplnit?datum už před zobrazením stránky v prohlížeči, takže odkazy už řazení podle data obsahují. Nefunguje mi pak sice skok přímo na poslední příspěvek, to mi ale stejně nějak dobře nefungovalo, někdy ano, někdy ne, takže mi to nevadí, je to menší zlo, než přeházené příspěvky.

Můj příspěvek sice není pro úplné laiky, ale někomu třeba pomůže.

pecenkav*
hodnocení

2x

To řazení podle hodnocení je fakt na úplný ho..., před 15 minutama sem dal příspěvek a teď už je za ni zase dalších asi 30 příspěvků z dopoledne, nemohl sem ho najít

amper1
hodnocení

1x

Dal bych mu čas

WTF?! Pod příspěvkem mám obdélník prázdnýho místa skoro na celou výšku displeje...

rod
hodnocení

1x
Zelene hodnotitko je hodne provokativni zámerne vime proč, takze by to chtelo umoznit hodnoceni vsem bez rozdilu reg. a zrovnoprávnit vsechny funkce i pro mobilni verzi, kdyz uz se inovuje *jasne*
Tak tak, místo hodnotitka měl být avatar, aby člověk nemusel lustit s kým si píše a lehce by se vyhledavala vlastní i cizí odpověď, prostě komentáře by byly rozeznatelne podle avataru. A taky by měly být podle času i ty komentáře, ať člověk pozná, co je nove a nemusel je hledat. Tlačítko hodnocení by mohlo být menší a pod otázkou, kde6tolik neruší. Orientace v odpovědích by měla mít přednost před hodnocením. Když bude chtít člověk hodnotit, udělá to tak jak tak

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Nemyslím si, že nová verze je o dost nepřehlednější než ta původní. Spíš je problém v tom, že je nová, tudíž neosahaná. V té dřívější verzi jsem se také kolikrát v odpovědích nemohla vyznat, kdo komu vlastně odpovídá. Nová verze by to měla eliminovat, nejspíš. Stejně si myslím, že na ní admin ještě bude pracovat a vše vylaďovat ku spokojenosti uživatelů.

culdabulda1*
hodnocení

1x

- možná by mohly být ikonky i v komentářích, aby si mohl diskutující vyhledat příspěvky, na které reagoval (a které ho tudíž zajímají) a nemusel číst všechno. Jinak vlastně nezbývá, nežli vložit místo komentáře nový příspěvek - a zase to v konečném výsledku bude jako dřív - alespoň tomu tak rozumím

Jo už jsem to tu taky psal, ale nemůžu se najít...

amper1
hodnocení

1x

Nová vychytávka? *sarkasmus*

Pokračování NOVÁ PORADNA #4

ten termín "iritovací hláška" je přesný - nemůžeš ji stornovat, není to nic jiného než "klikni na mne vole" ... to já mám v práci takový systém, že takové zbytečné kliky dělám 1400 x za den :(

Tak podle vyjádření admina, v původní otázce tomu dá měsíc. Abysme si jako zvykli. Pak asi udělá další anketu a nad čím budeme nejvíc prskat, tak třeba upraví.

...

viz: Říkal jsem, že změna to bude velká a zažité způsoby nebudou fungovat stejně. Dejte tomu šanci ideálně v nově založených otázkách, kde jsou nová pravidla už od první odpovědi. Po měsíci můžeme zhodnotit, zda je to lepší nebo ne. Původní verzi mám stále uloženou...
Zdroj: poradte.cz/...

ben®

amper1 - to je zbytečná upozorňovací hláška (tzv. násírka a zdržovačka uživatele) .

ben®

pepr - já už jsem svůj názor na tuto celkovou novotu vyjádřil v tom uzavřeném vlákně, tak už jsem zdrženlivý. A také vím, že si nijak nepomohu, návrhy nebudou vyslyšeny a již není návratu.

culdabulda1*

mona

- já sem ale nechodím radit ( neboť nic neumím) - ale chodím si zde vyměňovat názory na to, co mne ještě v životě zajímá - a zatím se mi takto inovovaná diskuze zdá nepřehledná - i když jsem taky schopna si zvyknout, tak dementní ještě nejsem - ale je to nepříjemné - i když teda pokrokové i hezké - to uznávám !

hodnocení

Vychytávka? Nesmysl!

Co vám přijde nesmyslného na hlášce kolik je rozbaleno vláken komentářů? Předpokládám, že se to objevilo po kliknutí na odkaz Rozbal všechny komentáře.

@pepr - je to při kliknutí "skočit na nejnovější odpověď" - a ono se v případě odpovědi "reakce na reakci" musí rozbalit, takže musíte odkliknout, že to rozbalujete...

ben®

pepr - ano, chci jen rychle rozbalit či najít a to je vše. Žádnou další informaci k tomu nepotřebuji.

hodnocení

To, co šlo dříve jedním klikem, je teď na tři. PROČ?

@ben: @jmlc: Tak je to informace o tom, že to funguje. (že se to rozbalilo) A podle Admina je to asi potřeba.

hodnocení

Podle Admina možná. A co názory uživatelů?

hodnocení

Takže sem budu měsíc chodit zřídka, protože při současné frekvenci přístupů bych se z toho zbláznil. No, a pak se uvidí, že*sok**smich**bzum*

72mona3*

@satam - prosím tě, chodíš se kvůli dokonalé grafice a posloupnosti a přehlednosti odpovědí? :-D Myslím že ne. Proč sem chodíš? Radit. Tak to zkus. Všichni to teď musíme rozdýchat. Já sem nebudu chodit míň, ani nebudu míň reagovat. Prostě tady budu. A třeba budu i nadávat jako ty. *bum*

hodnocení

*palec*Ale přesto se budu snažit si to tady ulehčit. A pak nebudu muset tolik nadávat*smich**smich**smich*

72mona3*

Culda - podle mě to tu funguje i o tom, že se tu bavíme, vyměňujeme názory a zkušenosti. Bohužel to tvoří zbytečnou omáčku pro ty ostatní (kteří odpoví jen na dotaz a hurá pryč) a to je bohužel fakt. Jsme na poradně. Myslím, že admin se snaží vytvořit verzi přijatelnou pro všechny. Aby poradna byla primárně poradnou a reakce na komentáře (a komentáře komentářů) se upozadí. Ovšem to s sebou zatím nese onu nepřehlednost pro nás, co jen neradí, ale rádi si i pročítají reakce (nebo nějaké poznatky přidají). No jo, takhle tu prostě zatím budeme brouzdat a hledat mnohem déle. Ale zatím je ještě naděje ;)

A teď mi váš příspěvek zase někam zdrhnul *smich*

culdabulda1*

Mona *haha* - mně taky !

Po 3 minutách jsem hledání svého příspěvku vzdal. Někde asi je nebo už není. Je mi to fuk. Rozčilování je ničení vlastního zdraví pro hloupost jiných. Jsem v klidu.

culdabulda1*
hodnocení

1x

k "inovaci" poradny bych měla ještě jednu připomínku - když už se Poradna zásadním způsobem "překopává" - mohlo by se přihlédnout i ke způsobu hodnocení ve Volné diskuzi.

I tam je povoleno hodnotit pouze 10 odpovědí, ačkoliv smysluplných a hodnotných názorů, se kterými souhlasím - mohou být desítky ! A já zase musím přidávat smajlíka v novém příspěvku, čímž se diskuze dále znepřehledňuje !

Ve volné diskuzi by mělo být tudíž možné hodnotit neomezené množství názorů (= odpovědí), protože body z této rubriky se do celkového hodnocení uživatele stejně nezapočítávají. V opačném případě by se tedy započítávat měly !

hodnocení

Děkuji všem za příspěvky, ale rád bych slyšel názor na problém, nastíněný v otázce (komentáře se zobrazí na hlavní stránce, ale po otevření vlákna se musí HLEDAT!).

Sice tam chybí dotaz, ale nevím, jak by měl vypadat*ee*

hodnocení

Admine, uprav to tak, aby se po kliknutí na téma na hlavní stránce ukazovaly rovnou i komentáře a můžeš tohle vlákno smazat. O nic jiného mi nešlo.

hodnocení

0x

kde se to dá přepnout na puvodní verzi? Na tabletu lze prepnout dle data, jenze to tak nezustane a musi se prepinat u kazde otazky.. I tak ale komentare nejsou podle data, navíc je to pro me uz nečitelné

Nejde, není to volitelné ;)
Prostě byla spuštěna jiná verze.

an*
hodnocení

0x

Nová poradna se mi líbí, já mám změny ráda. :-D

culdabulda1*

změny mám taky ráda, ale tohle mi zatím připadá víc jako zmatek...

iz*
hodnocení

0x

V předchozím tématu k nové poradně se objevily i stížnosti na malé písmo. Mně se písmo zobrazuje stejně, jenom písmo v komentářích je o trochu menší, což mi vyhovuje.

Komu se písmo zdá příliš malé může si je zvětšit současným stiskem kláves CTRL a + z numerické klávesnice.

Vyhovuje mi lepší odstup a barevné odlišení komentářů od první odpovědi. V původní verzi jsem v delších vláknech někdy těžko hledala, kdo na čí reakci odpovídal. (K ostatnímu za chvíli > až se více zorientuji.)

doplněno 20.01.18 12:41:

Tak zpět > písmo v komentářích už mám stejně velké jako v odpovědích. Ale pořád platí, že se mi písmo zdá stejně velké jako v předchozí verzi a odstup + barevné odlišení mi usnadňují orientaci.

Přesně tak, velké je to stejně. Ale protože mám velký monitor a bylo tam dost nevyužitého místa po stranách, zvětšil jsem si stránku na 120% a čte se to příjemněji. To šlo ovšem jak předtím, tak teď, takže v tomto opravdu žádný rozdíl není :)
iz*

Nevím, proč se mi při doplnění odpovědi zobrazilo upozornění, že reaguji na odpověď nebo komentář. Pokud při psaní odpovědi na něco zapomenu, jde podle mne o doplnění odpovědi, nikoliv o reakci na vlastní odpověď.

amper1

Nevím, proč se mi při doplnění odpovědi zobrazilo upozornění, že reaguji na odpověď nebo komentář.

Už jsem to reklamoval včera, buď to zapadlo, protože se admin teď v textu špatně orientuje :) nebo proto, že je to nedůležité. Na obojím je kus pravdy.

nikdo*
hodnocení

0x

Já se musím přiznat, že se v tom zatím ztrácím. Nemůžu nic najít. Hlavně ve volné diskuzi. Možná to je jen otázka zvyku. Co mi hodně vadí ve volné diskuzi, jsou ty skryté komentáře. Nějak se v tom nemohu vyznat.
Admine, prosím, nešlo by zobrazovat všechny komentáře, alespoň ten první řádek s nickem-třeba bez obrázku a datem, třeba menšími písmenky?

Na samotné poradně to bude asi přehlednější, a bude to mít svůj význam.

culdabulda1*
hodnocení

0x

andy 123

- holt máme asi nového a aktivního Admina - musíme jít kupředu za každou cenu !

doplněno 20.01.18 16:38:

satam

- ale zase je to dobré pro důchodce, nebo lidi, kteří se nudí a potřebují nějak zabít čas - než to všechno pročtou - je po "večerce" !

doplněno 20.01.18 16:43:

pepr

- já si tedy myslím, že Admin je zaměstnancem majitele poradny, ne?

Admin , potažmo majitel poradny, je pořád stejný. Jen chtěl prostě změnu.

@culdabulda1: Ne nutně nezbytně. V tomto případě majitel dělá i admina. Nemusí platit dalšího člověka, když sám umí programovat.

hodnocení

Admine, zase mi trvalo cca 1,5 minuty, než jsem vůbec našel tvůj příspěvek. Takže tenhle systém stojí víš za co, ano?

Tak se nauč klikat skočit na poslední odpověď... zlato. *zed*

Když kliknu na "poslední komentář", taky se mi stává, že je to ten "o jedno nahoře" - tj. nezobrazí se mi komentář, ale ten pod posledním... musím odrolovat nahoru. Teď si nejsem jist, jestli se při onom tlačítku samo ukáže "chcete rozlolovat" a musím tedy odkliknout další OK, abych se dostal na nejnovější komentář, který je zarolovaný... naštěstí se rozroluje "automaticky" tímto postupem.

No, budeme prostě chvilku bojovat..

@admine - nejde udělat ten "strom / bez stromu" - a seřazení chronologicky? Tj. sice neuvidím vztahy dotazů a doplnění, ale pro otázku sledovanou uvidím právě ty poslední 2-3 poslední komentáře ze všech...

hodnocení

A teď se mi dokonce neobjevila po kliknutí na hlavní stránce ani přímá odpověď!

Pod otázkou, ne na hlavní straně.
hodnocení

A proč bych měl? Tuhle fintu znám a nenávidím ji. Jestli to bude takhle pokračovat, myslím, že přijdeš nejméně o pár rádců.

A úplně blbej nejsem. Kde co hledat vím. Ale zbytečně to komplikuješ.

Proč máš místo fajky modrý otazník?
hodnocení

Protože jsem tazatel - autor tématu.

hodnocení

"Tak se nauč klikat skočit na poslední odpověď... zlato."

Jistě. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, viď?

rod
hodnocení

0x
Kolečko s fajfkou je zelene nebo modre, co znamena ruzna barva? A taky ruznobarevne cislo hodnoceni..?
an*

Kolečko s fajfkou je modré, když odpověď hodnotil zadavatel dotazu. A když zadavatel ve své otázce odpovídá, má modrý otazník. Zvyknete si, chce to jen čas. :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Prozradí mi někdo, co je v Diskuzi napravo za údaje. Je tam např. čas, který tam byl i předtím. Teď tam ale je často jméno, např. gamapolis. nebo je tam nikdo, přestože jsou tam třeba tři odpovědi. Nebo aktualizuje se. Myslel jsem, že to jméno je třeba toho, kdo přispěl poslední podle času, ale to není. Děkuji.

hodnocení

Dovolím si malé shrnutí:Asi nedosáhneme toho, aby se vrátila stará situace, která patrně vyhovovala nám všem. Jsem ochoten to přimout a holt se naučit několik nových "kliků", abych se dostal tam, kam potřebuji.

Druhá věc je "uživatelská přívětivost". A tady vidím velké nedostatky. Někdo (Admin?) si tu neuvědomuje, že velké procento rádců jsou lidé ne-li důchodového, pak těsně předdůchodového věku. Tito lidé se neradi přizpůsobují novotám a pokud ty novoty jsou navíc uživatelsky nepřívětivé, začnou mít velké problémy. Pak nastanou dvě možnosti: Buď si řeknou "Vy mně taky" a více je tu neuvidíme, nebo se budou snažit ty předložené problémy překonat a "s pomocí boží" to zvládnou a uvidíme je tu i nadále. Přimlouval bych se tedy za to, aby i Adminovo vysvětlování bylo uživatelsky přívětivější a nedočkávali jsme se jeho reakcí typu: Tak se nauč klikat skočit na poslední odpověď... zlato. *zed*

Trochu tomu novému stylu začínám přicházet na chuť, i když bych spíše asi měl napsat, že už jsem se stihl seznámit se skoro všemi vychytávkami. Pořád mi vadí a vadit bude, že tam, kam jsem se dřív dostal jedním klikem, najednou potřebuji kliky tři. A také už svůj starší příspěvek nehledám 3 minuty, ale jen jednu.Inu, život jde dál a pokrok nelze zastavit. Jen si říkám, zda to občas není pokrok za každou cenu.

Víc než klikání mi vadí to vyskakování ohodnocených odpovědí nahoru - protože ohodnocená reakce na nějaký komentář vyskočí, není pak zřejmé, kdo na koho vlastně reaguje.

U debat je to děsný, u rady a upřesnění informace je to likvidační - rada přeházená na více odstavců bez návaznosti přestává být radou a prostě musí totálně zmást...

Obrázky jsou hezký, systém špatný.

A ještě mne štve jedna maličkost - u reakcí je ikonka a nick v takovém čtverečku vlevo- text je ale stejnou barvou a velikostí jako ono "0x" - takže se mi první tři řádky velmi špatně čtou - prostě mi tam naskočí tento kód a větu musím číst opakovaně. Má to někdo podobně nebo je to moje úchylka?

Tak tak, v jednoduchosti je síla. To platilo, platí a vždy platit bude. V komentářích neni zcela jasné, kdo na koho reaguje. Malý nick se ztrácí, není vidět, mohl tam být avatar. A klasický strom. Ale místo toho je tam velké zelené hodnotitko. I v komentáři může být velmi dobrá odpověď, jenže to většina lustit nebude skrz malé písmena. V mobilu zvětšit nejdou... V tabletu je mám ještě menší... Člověk když pak chce najít svůj nebo jiný komentář, musí projít všechny. Dříve ho jednoduše našel podle avataru, takže hledání bylo rychlé, intuitivní. Mobilní verze dřív byla jednoduše přehledná, uživatelsky přívětivá. Teď mi tam jen svítí velké zelené hodnotitko, které odvádí pozornost. A zapínat notebook, který se zhavi 10minut, dalších deset minut než se zorientuju v pc verzi, abych někomu odpověděl, to mi může každý tak akorát políbit pr... Na to už je můj čas drahý.
culdabulda1*

stír

- já to vidím tak, že v nových příspěvcích se už budeme orientovat lépe, protože každý bude vkládat ne komentář, ale rovnou příspěvek nový - já alespoň jo.

Taky mi nejde do hlavy proč když někde něco léta v klidu funguje se vždy najde někdo kdo to takzvaně z inovuje a i když se ta inovace většině nelíbí,nevyhovuje jim a nesouhlasí s ní tak tvrdošíjně trvá na svém v rámci hesla Já sem tady vedoucí a vy si trhněte nohou
Co si zkusit odhlasovat jakou verzi by tu většina rádcú chtéla a která jim vyhovuje líp?
hodnocení

Ďáblíku, brzdi. Jsi na soukromých stránkách, hlasovat můžeš, o čem chceš. Ale majitel stránek, potažmo Admin si to stejně udělá po svém. Tak k čemu je hlasování*plac*

culdabulda1*

satam

- každý pokrok je vždycky za každou cenu - jinak by se nemusel prosazovat násilím, převraty a revolucemi !

hodnocení

Dalo by se o tom polemizovat, ale přesto *palec2*

21.01.18 14:04
hodnocení

*palec2**palec2**palec2*

Culdabulda - ty mi čteš myšlenky, to mě taky napadlo :)
lucie*

Pořád se také ztrácím,trvá to než najdu poslední příspěvky,úplně poslední ano,ale ty před ním nenajdu,nevyznám se v tom*nevi*takže také na to prdím,aspon mě nětřeří nevytočí,protože si to nepřečtu,takže se omlouvám všem rejpalům,mě nenase...ou*smich*protože je nenajdu.

Pro mě to zatím stratilo to kouzlo osobnosti,že se tady pravidelně setkáváme,stalo se to pro mě více anonymní.Vložím odpověd,ale dále je pro mě zmatené se v tom vyznat,tudíž v tom tolik nečtu,nezajímám se o odpovědi druhých...takže nemám přehled o druhých...:(

hodnocení

Další docela podstatný problém: Dva nové příspěvky ve stejné minutě. Ten úplně poslední najdu bez problémů. Ale ten těsně před ním buď nenajdu, nebo mi to bude trvat 5 a více minut.

Stalo se mi teď před cca dvěma minutami. Ten dřívější jsem zatím nenašel.

blanka33*
hodnocení

0x

Dobré odpoledne, teď jsem si všimla ještě jedné věci, která mě trochu zaráží. Ve staré verzi byli někteří rádci v rubrice uznáváni, proto měli oranžovou barvu. Teď jsem si všimla že např. @72mona3, která byla v rubrice ZVÍŘATA uznávaná (takže byla oranžová), už není oranžová, když vloží svou odpověď. Je oranžová, až když má 2x ohodnoceno, od ostatních uživatelů. To je také v rámci úprav? Nebo jak to chápete vy? Vím, že to není důležité, jen by mě to zajímalo. ;)

doplněno 21.01.18 14:15:

Jo ták, myslela jsem si to ;).

výtka
Upozornění od administrátora 26. 01. 2018 11:08:13
To vypadlo v rámci úprav, není to záměr. :)Dnes 26/1 opět vráceno. *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]