Nejste přihlášen/a.
Udělal jsem malou změnu, aby bylo možné dávat více obrázků k jednomu příspěvku. Nastavil jsem to na 3 obrázky.
Technicky není počet omezen, ale nechci aby se tu z toho stala galerie. Uvidíme, zda 3 kousky už budou dostačovat nebo to bude stále málo. Věřím, že v technických záležitostech není ani 10 úplně dost ![]()
Obrázky se stále nahrávají na server až v druhém kole. Na to se chystám příště - aby se obrázky nahrávaly rovnou s textem i za cenu toho, že při chybě obrázku se uloží jen text a náprava bude možná jen skrze doplnění.
S tím související změna:
Pokud chcete k příspěvku přidat jen obrázek není nutné psát žádný text, ačkoliv někdy je to více než vhodné. ![]()
Více obrázkové řešení jsem otestoval jen u sebe v PC, tak snad to klapne. Syslové mohou umazat kterýkoliv obrázek (jednotlivě).
![]()
Jen dotaz... Nemůže tahle změna souviset s tím, že mi u jedné z otázek zmizely odpovědi? Tedy ne jen konkrétně moje, ale více. V jedné z otázek se mi zobrazuje 9 odpovědí, ale vidím tam jen 3. Přitom tam ještě ráno byly všechny...
pokud je to na hraně tak ne vinou rozlišení, ale velké komprese, což je ale také moje odpovědnost ![]()
jen pro zajímavost: u avataru se používá 100% kvalita, u zobrazených obrázků 80% a u těch velkých "originálů" 70%
Tak já si vyzkouším tři obrázky.
Abych nepoškodil výtvarníky, první má copyright (c) Copyright Zdeněk Miler, druhý nakreslil ak. malíř Vlastimil Toman a třetínakreslil ak. malíř Boris Kjullenen
doplněno 01.07.13 10:46:Zdroj: jezci.unas.cz/...
(Doufám, že neporušuji nějaké pravidlo poradny.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.