Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ

Od: admin® odpovědí: 10 změna:

Udělal jsem malou změnu, aby bylo možné dávat více obrázků k jednomu příspěvku. Nastavil jsem to na 3 obrázky.

Technicky není počet omezen, ale nechci aby se tu z toho stala galerie. Uvidíme, zda 3 kousky už budou dostačovat nebo to bude stále málo. Věřím, že v technických záležitostech není ani 10 úplně dost :-D

Obrázky se stále nahrávají na server až v druhém kole. Na to se chystám příště - aby se obrázky nahrávaly rovnou s textem i za cenu toho, že při chybě obrázku se uloží jen text a náprava bude možná jen skrze doplnění.

S tím související změna:
Pokud chcete k příspěvku přidat jen obrázek není nutné psát žádný text, ačkoliv někdy je to více než vhodné. :)

Více obrázkové řešení jsem otestoval jen u sebe v PC, tak snad to klapne. Syslové mohou umazat kterýkoliv obrázek (jednotlivě).

*king*

VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ
VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ #2
VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jen dotaz... Nemůže tahle změna souviset s tím, že mi u jedné z otázek zmizely odpovědi? Tedy ne jen konkrétně moje, ale více. V jedné z otázek se mi zobrazuje 9 odpovědí, ale vidím tam jen 3. Přitom tam ještě ráno byly všechny...

hodnocení

jj, moje chyba. Opraveno, teď zase budou chvíli doublované odpovědi... jdu opravovat *smich*

doplněno 28.06.13 10:59:

opraveno úplně, zvolil jsem jiný grůpovací klíč, který je už snad unikátní *ua*

luke237
hodnocení

0x
Kdyz uz jsme u tech obrazku, tak proc je original zmensen na velikost maximalne 1600x1200, i kdyz velikost je stale vyrazne pod maximalni dovolenou velikosti? Nejdou tak pridat screenshoty z obrazovek velikosti HD (1920x1080)
hodnocení

2mpix mi přijde slušné, i zmenšené z HD by to mělo byt dobře čitelné. :)
luke237
Je to dost na hrane - viz toto vlakno.
hodnocení

pokud je to na hraně tak ne vinou rozlišení, ale velké komprese, což je ale také moje odpovědnost :-D

doplněno 30.06.13 08:28:

jen pro zajímavost: u avataru se používá 100% kvalita, u zobrazených obrázků 80% a u těch velkých "originálů" 70%

luke237
70% je porad velice solidni JPEG.
Problem je v tom, ze dany screenshot obsahoval drobny text. Ten byl vyrazne zmasakrovan prave prevodem 1920x1080 → 1600x a nasledne dorazen prevoden do JPEG.
iz*

Tak to je důležitá informace. Já jsem doposud obrázky komprimovala na cca 75 % a pak jsem se divila, jak se zde zobrazují.

Takže budu muset vkládat v kvalitě 90_100% ...

___ Možnost vložit více obrázků najednou vítám.

hodnocení

0x

Tak já si vyzkouším tři obrázky.

Abych nepoškodil výtvarníky, první má copyright (c) Copyright Zdeněk Miler, druhý nakreslil ak. malíř Vlastimil Toman a třetínakreslil ak. malíř Boris Kjullenen

doplněno 01.07.13 10:46:

Zdroj: jezci.unas.cz/...

(Doufám, že neporušuji nějaké pravidlo poradny.)

VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ #4
VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ #5
VÍCE OBRÁZKŮ NA PORADTE.CZ #6

jabraka*
hodnocení

0x

Sláva,velice tleskám.Možnost dát sem více obrázků,mi velice chyběla!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]