Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová novota?

Od: slavco31® odpovědí: 6 změna:

Farebné rozlíšenie za nickom u registrovaných.Čo to je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Kluci modrá,holky červená;) šediví se stydí nebo nechtějí přiznat barvu(pohlaví)

poradte.cz/...

...nebo nechtějí přiznat barvu (pohlaví)

*smich*

já musel *ticho*

Máme stejné myšlenkové pochody. Taky mě napadlo že jsou chudáci ti, kteří si tam nevidí a tudíž těžko mohou určit barvu pohlaví :)
hodnocení

Ani si už nepamätám,či som to pri registrácii uvádzal,ak nie,tak pozor na Admína vidí do nás.*smich*.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem zde našel nějakou novotu, kterou si zatím neumím vysvětlit . Zdravím!

doplněno 19.01.18 17:42:

amper - nula je číslo legální, ale v souvislosti s hodnocením potěší jen málo (zde i v životě) .

Nová novota?

To jen potvrzuje teorii, že nula je také číslo. Koneckonců počítali s ní už Babyloňané *poctar* :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]