Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavírání dotazů

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den.Někdy se mi zdá,že uzavírání dotazů je poněkud předčasné.Děje se tak na základě nahlášení od uživatelů?Ve chvíli kdy sama přečtu téma a o pět minut se k němu vrátím že odpovím již nemůžu.Přitom rádci se tam nehádají,nevidím na tom nic špatného co by vedlo k uzavření.Jde zpravidla o kontroverzní témata ve smyslu sexu,drog a mezilidských vztahů.Přece všude se hlásí že tohle je poradna pro jakoukoliv otázku.Občas mám pocit,že jen položení dotazu občas někoho děsí...Dost často vidím i jednu odpověď-která nic nenaznačuje že by bylo něco špatně a už je otázka uzavřena.Proč?Proč s tak děje,co je spouštěcí impuls k uzavírání?Děkuji za případné reakce.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

90% hádky o tématu
10% zakladatel otázky si dělá legraci a sám si odpovídá (zoofil)

krkovicka*
hodnocení

Možná,že pro změnu toho vidíte víc než já.Například stejná Ip adresa apod.Někdy dotaz je položen tak specificky že ani přesvědčení tazatele nedělá dobrotu.Těžko někoho přesvědčíte o své pravdě-ať tam napíšu cokoliv.Mnohdy se stává že tazatel není spokojen a místo souzení hledá rozuzlení.To se potom není čemu divit.
doplněno 30.10.12 10:36: Slečně se uzavřela otázka o partnerovi zda je zoofil,s nechapajicim dotazem o uzavření,položila otázku znovu a byla okamžitě uzavřena že pokladá otázku znovu a tím porušila pravidlo poradny.Myslím že vše co souvisí s touhle poradnou již vzdala.
cyril*

Ve zde uvedením příspěvku jsem byl smazán jako zakladatel nebo původce hádky? Děkuji za odpověď.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Me zajima jedna vec. Pri uzavirani dotazu staci osobni nazor jednoho SYS, a napriklad jedno nahlaseni, nebo se zamcenim dotazu zabyva nekdo az po vicenasobnem nahlaseni?

Posledni dobou vidam az zbytecne moc nejen uzavrenych dotazu, ale i skrytych nazoru radcu, ac teda se nejedna o nejake zavazne poruseni pravidel.

krkovicka*
hodnocení

To by mě taky zajímalo.Zde si všimněte jednoho dotazu poradte.cz/... Nechat rádce 25x odpovědět a potom skrýt oč se jedná a otázku zachovat v archivu aby někdo nemusel pokládat stejnou otázku...když stejně neví o co šlo...Z toho mi hlava nebere*bum* Našla bych toho víc.Dokonce za říjen toho bylo požehnaně..
výtka
Upozornění od administrátora 30. 10. 2012 11:28:24
tady to bylo na zakladě přání autora otázky, který se bál konfrontace. Bylo mi líto smazat i odpovědi a proto se vyřešilo tímto způsobem. Taky by došlo ke ztrátě hodnocení u odpovědí.
klasa
Krkovičko, mě taky rozum stával and některými rozhodnutími Admina, ale co se dá dělat.
Admin je ukázkový příklad blbce. Blbce, který nejenže neví, ale domnívá se, že ví, a je prostě ochoten to všemi možnými prostředky prosazovat. Takhle se choval dřív papež nebo se takhle chovají absolutní panovníci, diktátoři. Od vystudovaného člověka bych tohle nečekal, žel jsem se mýlil.
Doporučuju odejít na jinou poradnu. Na internetu není jen tahle.

Zajímavé, že tohle musí napsat někdo pod neexistujícím nickem a musí se skrývat za jiné ip...

děkujeme Benovi, že uznává, že se bez Poradte.cz neobejde... my bez něj ano! A teď už by mohl jít škodit jinam, díky!

každý sys má důvěru, aby to prováděl na základě vlastního uvážení. Abych vysvětlil situaci lépe, dal jsem pokyn všem sys, aby pokud vidí otázku, která většinou skončí hádkou zdejších rádců a mají pocit, že jádro je již vyřešeno, aby jí raději uzavřeli (než tam číst hádky a nejapné vtipy). Jakmile bude situace lepší nebude uzavírání tak časté.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]