Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před rokem jsem poznal jednu dívku. Bylo to na koleji, začali jsme se spolu hned první večer hodně bavit a byli jsme hodně sehraní. Zároveň jsme u toho hodně pili a v pozdějších hodinách jsme se pak líbali. Vídali jsme se pak každý den jelikož to byla smíšená kolej. Ona mě chtěla hodně už od začátku a ji také. Asi po měsíci jsme se dali dohromady. Po nějaké době mi vyprávěla o své minulosti. Jelikož kluci, s kterými byla dřív anebo byli její sexuální partneři, bydleli na stejné koleji a chodili do stejné školy, dva z nich dokonce chodili se mnou do třídy. Řekla mi to protože ze mě nechtěla dělat hlupáka, abych je měl denně na očích a nic nevěděl. Těch kluků bylo 9, 9 za jeden rok co tam žila. Já zažíval denně muka protože jsem si ji představoval neustále s nimi. Dva z těch kluků byly arabové, kteří si vždy našli nějakou holku a pak s ní chodili do hospody a po večerech s nimi souložili. Vždycky si vybírali takové "lehké holky" nebo spíš když to řeknu na tvrdo "děvky". Snažil jsem se s tím srovnat, ale ona mi pak sdělila, že ještě před nimi měla dalších 16 kluků. Většinou to byla vždycky známost jen na pár dní nebo týdnu. Vřdycky stejný scénář, ona přišla do hospody, trošku se opila a první kluk, který se ji pokusil sbalit, tak s tím odešla. Snažil jsem si neustále říkat, že je to minulost, že už se změnila. Věděla o mém problému a denně mi přísahala, že už je jiná a že lituje všeho co udělala, že kdby mohla, tak by se vrátila v čase a nedala by nikomu ani pusu a počkala by na mě. Že prý tohle všechno dělala, protože ztratila naději, že existuji dobří kluci. A že já jsem ten její princ z pohádky, na kterého čekala celý život. Já se tomu sanžil věřit, ale vždycky mě něco srazilo na kolena, buď jsem šel do baru nebo do školy nebo třeba i na ulic a všude jsem potkával její ex-milence. Snažil jsem se je ignorovat, bylo to hrozně těžké, ale jakž takž jsem se s tím vyrovnával. Asi po 2 měsících vztahu jsme měli náš první nechráněný sex. Já jsem pak o pár dnů později skončil v nemocnici s nateklým varletem a příšernou bolestí, diagnóza - chlamydie. Znovu mě to srazilo na kolena a obvinil jsem ji z toho, že je to kvůli tomu, že je děvka a že to dělala s každym. Byl jsem v hrozný depresi, doktorům se nedařilo odstranit ten otok a já trpěl hroznými bolestmi, potom mi řekli, že pokud neodstraní ten otok v několika dnech, budou mi muset moje varle odebrat. Byl jsem ve sresu a říkal jí nehezké věci, bohužel pravdivé. Po nějaké době se antibiotika chytla a otok začal ustupovat, po dvou měsících už jsem ani neměl bolesti. Řekl jsem ji, že se pokusím, zapomenout na její minulost a to i když ji vidím všude okolo sebe v podobě jejích ex. Jednou jsme pak šli do baru a byl tam jeden její ex, není to ani její kamarád, prostě člověk s kterým ulítla. Já ho nikdy předím neviděl a ona mi řekla, že je její ex. Byl u baru a já si ho snažil nevšímat, ale on si pak všiml mojí přítelkyně a přišel až k nám pozdravil nás, a pak ho moje přítelkyně objala. Přímo přede mnou, cítil jsem se hrozně, jsem sice kluk, ale bylo z toho do breku.. Takhle to pokračoval celý rok. Vrátil jsem se zpátky a přerušil školu, abych nemusel být tam. A pokusil jsem se o vztah na dálku, jenže je to pár dní zptáky, kdy jsem byl v hrozn depresi a rozešel jsem se s ní. Řekl jsem jí, že ji miluji a nikdy nechci jinou, ale že sní nemůžu zůstat. A je to pravda, nikdy ani nemám chuť flirtovat s ostaníma holkama a nedovedu si představit, že bych byl s jinou než s ní, radši budu do konce života sám. A neříkám to jen tak, není mi patnáct, abych si myslel, že s první láskou končí můj svět. Je mi 26 let, v životě jsem měl 11 holek, nikdy jsem nebyl promiskuitní, nikdy jsem nebyl hajzl, vždycky jsem se o tu danou ženu zajímal a až pak zapojil milostný život. Mojí přtelkyni je 21 let a a měla okolo 25 kluků..
Když jsem se s ní rozešel, tak mi řekla, že mě taky nechce ztratit a že udělá cokoli, aby si mě udržela. Nabídla mi, že bysme mohli chodit na terapii pro páry, ale to já jsem odmítl, protože ji teď nechci vidět. Tak mi řekla, ať aspoň pro začátek zkusím napsat svůj příběh do nějaké online poradny.
Každý mi vždycky říká, že je to jen minulost, a že nemúžu žít v minulosti, jenže já žil v té její minulosti a taky mi to přineslo hodně zlého. Už nevím co dělat, žádná útěcha nezabírá.. Možná se vám to zdá ubohé, že to takhle řeším, ale vážně mě to bolí a nevím co dělat.
Ještě bych chtěl říct, že ji opravdu miluji a nechci o ní příjít. Má sve také své krásné stranky, ne jen stinnou minulost. Povahově je to nejlepší dívka, kterou jsem kdy poznal.
1. Nic si nedělejte z těch, co Vás tady osobně napadají. Nezdá se mi, že by něco nasvědčovalo tomu, že si z nás děláte srandu.
2. Píšete, že ji milujete a ona miluje Vás, udělá cokoliv, aby Vás neztratila. To je ze všeho nejdůležitější. Všechno ostatní jsou ve skutečnosti nepodstatné maličkosti.
Co Vám vadí?
* Že jste od ní chytil nějakou nemoc? Ale jděte, vždyť je to jen patálie. Velmi nepříjemná, ale svět se nezbořil a dobře to dopadlo. Ona Vám to neudělala schválně. To byste mohl žalovat ženu, se kterou jste se líbal, že máte chřipku.
* Že před Vámi měla mnoho jiných mužů? Vždyť to bylo před Vámi. S nimi nechtěla žít, s Vámi chce. Vždycky, když potkáte nějakého jejího bývalého milence, můžete si pomyslet: jsem lepší než ty, se mnou chce žít. Jste pro ni výjimečný. Nepodvádí Vás, chce Vás. Buďte šťastný, že máte koho milovat a že někdo miluje Vás. Jiní by za to dali cokoliv.
Prostě to vypadá, že jste docela šťastný člověk. Našel jste ženu, kterou považujete za tu nejlepší. Milujete ji a potřebujete. Ona miluje a potřebuje Vás. A co děláte Vy? Chováte se jako hlupák, který kvůli hloupostem odmítá to nejlepší, co ho mohlo potkat. Jste dospělý muž. Očekává se od Vás, že budete umět použít zdravý rozum a že Vás jen tak něco nerozhází. Vy máte být pevná opora a ne ubrečená emocionální troska. Ona Vás musí opravdu milovat, když o Vás přes Vaše nesmyslné chování neztrácí zájem.
Koukejte si to srovnat v hlavě, na nedůležité prkotiny nehleďte a chopte se příležitosti, která se Vám nabízí, nebo se jí chopí někdo jiný.
Pro ty co odpovídají: Čtete prosím vůbec ten dotaz?
Jedná se tady o to co bylo před tím, než ho potkala. Nic mu neudělala, neublížila mu, nepodvádí ho, oba se milují. Ona dělá co může, aby si ho udržela. Je ochotná s ním chodit na terapii. Snáší jeho vyšilování. Jde jen o to, že on se nemůže smířit s tím, že před ním měla hodně mužů. Co se Vám nezdá? Očekáváte, že bude panna? On měl před ní 11 partnerek. A co? Jaký je rozdíl v tom, jestli má někdo 2 partnery, nebo 25? Nebo se Vám zdá nečistá, že měla sex s Arabem? Jste rasisti? Že někoho objala? A co je na tom špatného?
To, že se mu svěřila je snad v pořádku - dříve nebo později by se jistě našel nějaký závistivý chudák, který by mu to omlátil o hlavu. On proto ví přesně, do čeho jde. Chce jen radu jak si to srovnat v hlavě a je mu řečeno co? Že žena, která spala s mnoha muži je automaticky děvka a že děvka děvkou zůstane? Co je to za nesmysl?
Jistěže není zaručeno, že mu v budoucnosti nebude nevěrná. A ono to někdy u někoho zaručeno je, nebo co?
Střídání partnerů není dobré, jak muže, tak pro ženy. Opravdu ve dvaceti mít desítky vystřídaných partnerů je už co říct. Ale dobře víme, jak k sexu přistupují muži a ženy. Prostě ženy jsou z Venuše a muži z Marsu. A pokud slečna neudělala za svým minulým životem tečku a objímá se s každým, kdo ji uspokojil, tak mně to vhodné nepřijde. Kdyby se tazatel se slečnou oženil a čekali dítě, a pak nakonec byl otcem Arab, tak by dál nemohla lhát, že je dítě jeho, bolest a jizva v srdci by zůstaly, vztah by stejně skončil a dítě by šlo možná do kojeňáku. Jsou to jen úvahy, pokud je tento příběh pravdivý. Opravdu si jej musí vyřešit jen ti dva. Ať si tazatel vybere sám radu, která je mu nejbližší, byť nemusí být ta nejlepší. Každý podle svého naturelu, každý jsme jiný, každý máme jiný názor. - pt
Dobrý den. Nebudu zpochybňovat pravdivost Vašeho příspěvku, i když...
Říkáte, že ji milujete a nechcete ji ztratit. Pak není, co řešit. Musíte se smířit se vším, co k ní patří a mít jí rád se vším všudy. Nepochopila jsem, co na takové holce vidíte, asi Vám dělá dobře, být další v řadě. Ale proti gustu...Je to povahově nejlepší dívka, jakou jste poznal? No...Na druhou stranu se říká, že dívky s pestrou minulostí, bývají dobré mámy. Nejspíš máte důvod, proč se držet právě takové. Na to, že je jí 21 let, je opravdu hodně "čilá". Sbírá chlapy po barech, objímá se s náhodnou známostí před Vámi a Vy o ní nechcete přijít? Tak alespoň myslete na své zdraví, pohlavní nemoci se bez ochrany přenáší snadno. Minulost dohoní dříve, či později, každého. Budete se s tím prát neustále a jednou Vás to omrzí. Je to Váš život, Vy si musíte přijít sám na to, že tato dívka není to nejlepší, co Vás v životě mohlo potkat. Nepíšete, co tak úchvatného vnesla do Vašeho života, kromě chvástání se, kolik měla milenců a zdravotních potíží, ale každý svého štěstí strůjcem...Přeji Vám, abyste byl opravdu za toho prince z pohádky a ne za obyčejného troubu nakonec. Nic ve zlém, je to jen můj pohled na věc.
Jen se chci ujistit. Vy jste 26 let strarý, vysokoškolsky vzdělaný člověk? Opravdu? Chudák vaše maminka teď a za pár let ještě více.
No jo, BabkozOV, taky bych od tazatele chtěl slyšet ještě tu O Sněhurce...
doplněno 18.10.12 02:07: To Askmenow: Může to být pravda, staly se už velmi nezvyklé věci - ale ta Sněhurka je pravděpodobnější... A to ať vycházím z písemného projevu ´tazatele´ nebo popisu jím líčených příhod ´ze života´...
Jako nejpravděpodobnější vidím variantu, že si někdo testuje ´srdceryvný´ životní příběh ´zhrzeného´ mládence pro nedělní přílohu časopisu pro dosud ne zcela ´přepeřené´ dívky.
Poněkud méně pravděpodobnou se mi jeví možnost příspěvku schizoidního individua s grafomanskými sklony a zvláštním smyslem pro humor...
No - a že jde o vylíčení reality - ale jak jsem už napsal - kdybych zítra potkal Sněhurku i s trpaslíky, divil bych se méně, než kdybych potkal kluka, jehož milostný ´příběh´ by kopíroval příběh vylíčený...
O její minulosti víte a vadí Vám. Pravděpodobně bude vadit i později, zůstane to někde skryté a i při běžné krizi se najednou vynoří.
Na druhou stranu - před časem jsem nějaký čas měla možnost pozorovat rodinu, ve které paní za sebou měla opravdu pestrou minulost. Všechno, co jsem se dozvěděla, bylo zprostředkované, ale věřila jsem a věřím.
Oba partneři se brali až před třicítkou. Pravděpodobně od vztahu nečekali žádnou romantiku, ale oba už pomýšleli na založení rodiny a hledali vhodného partnera. Paní zřejmě nabídla velké zkušenosti a znala mnohé triky, které sex obohatí. Pán pro ni zřejmě byl zajímavý hodně nadprůměrným platem. Vídala jsem se jako opravdu spokojenou rodinu se třemi dobře vychovanými dětmi, nejstarší asi deset let.
A také vím o vztahu, do kterého paní vstupovala jako panna. Skončilo to špatně.
Proč se zmiňuji o dvou protichůdných případech? Protože priority si musí každý srovnat sám. A být si jistý, že je má opravdu srovnané.
Bohužel asi neexistuje rada, co dělat v takové situaci. Musíš si prostě rozmyslet, zda bys jí dovedl věřit a dovedl ji akceptovat s její minulostí. Pokud ne, nemá to cenu. Pokud ano, má to cenu... dalo by se říct, že je to prosté.
Nápad s terapií, který slečna měla, není od věci. Pokud se nyní necítíš na terapii pro páry, můžeš vyhledat terapii sám. Mohlo by ti to pomoct vyznat se sám ve svých myšlenkách.
závěrem chci podotknout: I kdyby to byla láska až a hrob, nikdy nevíš, co život přinese, možná jednou jinou lásku vám oběma.
"janlad", nevím, čím Vás slečna okouzlila, ale evidentně jste každý z jiného těsta. Vy přistupujete zodpovědněji, nějak opravdověji ke vztahu, ale slečna nikoliv. I když bude vztah pokračovat, tak slečna bude koukat po chlapech dál. Je vyvinutá víc v kalhotkách, jak v hlavě. Vy se budete trápit, stále ji omlouvat, až si z Vás udělá hadr na boty, nakonec možná přijde s tím, že je s Vámi těhotná a tatínek bude třeba ten Arab. Podle mně ten vztah nemá budoucnost. Říkáte, že je to hodná holka? Víte, co je hodných děvčat? Jenže ty těžko najdete v Barech a někde po nocích, spíš na těch přednáškách ve škole. Vy hledejte děvče, které si budete umět představit, jako matku svých dětí, dobrou manželku a milující osobu. Buďtě rád, že jste neskončil v nemocnici s něčím jiným, možná až slečnu potkáte za 10 let, bude šťastný, že jste to s ní skončil. Tak vemte rozum do hrsti a chovejte se, jako chlap. - pt
Bejt tebou, tak bych se na ní vykašlal, protože ti nic dobrýho nepřinese. Podle mě je to tzv. lehká holka. Dá každýmu kdo jí zaplatí pití a možná i žvanec, kdoví jestli ne za prachy. Což ty arabové jsou schopni, ale doma mají svý stálý partnerky arabky. To co ti řekla o svých milencích s kym spala, je hloupá tak se s tím vytahovat, mohla si to nechat pro sebe. A co ti asi ještě neřekla. A to si dá sklenku a má na to chut dá každýmu, válí se před tebou po chlapech. No teda chlape ty nemáš žádnou soudnost, to hned si ted dej facku, protože už vidím jak ty chlapi v tom baru nebo kam chodíte na tebe ukazujou prstem jakej jsi vůl. Ta nedá pokoj, to by ti dělala celej život, ještě tě nakazila, málem jsi přišel o kouli TWL, já bych jí dal přes držku, že by jí museli zašívat. Trochu mi to připadá přitažený za vlasy, aby byl někdo takovej zprominutím...
Vy me fascinujete temi cisly 10:16,takhle merite promiskuitu.Proc jste vy mel 10 divek?Asi jste do toho sel vzdycky uprimne a nevyslo to.Nemyslite,ze ta vase divka taky,ale jelikoz byla hodne zklamana ,zacala si myslet o muzich jen to nejhorsi a vse se zvrtlo?Proc myslite,ze k vam byla uprimna,ze to bylo jen kvuli tomu,ze kdyby jste se dozvedel od jinych...?Vy, jste nedokazal udelat tecku,za tim co bylo a vazit si toho co je.Kazdy mlady clovek,kdyz je nestastny,udela spoustu kopancu.Ale kdyz potka toho praveho,nebo si vyresi jiny problem,je pak takovy,jakym byl.Chapu,ze s onemocnenim jste si prozil svoje a honilo se vam lecsos hlavou,ale to byl nasledek tedy minulosti ,ale hlavneneopatrnosti vas obou.Mela si divcina zajit k lekari a vy ji v tom podporit,kdyz mela pred vami jine partnery.Ono ,ikdyby mela jednoho se to muze stat.Mel by jste zajit za psychologem a pohovorit si o vasich citech+ zarlivosti.Oba potrebujete trochu dozrat.Treba spolu nebudete a najdete si jinou partnerku,ale nebudete mit problem zarlivosti?Citim z vas velikou nejistotu,ohledne zen.v mladem veku,neni az tak nenormalni,kdyz prijde ke stolu byvaly-tedy kamarad,kdyz ho obejme,pokud je to prave pred vami,bych byla uplne klidna.Nebo si ´myslite,ze vam to dela schvalne?Neciti zadnou zast a chova se prirozene k veku.
Objala bývalého, teď již kamaráda. A? Kdybyste potkal bývalku, se kterou se přátelíte, a ona Vás objala, také byte z toho dělal takové haló? Asi ne, viďte. Objetí nic neznamená, kamarádi se objímají běžně. Taky potkávám přítelu ex - a co? Je se mnou, ne s ní. Kdybych každý den přemýšlela, co bylo, tak se upřemýšlím k smrti.
Měříte podivným metrem. Mě přijde 11 partnerů také dost, takže tohle smýšlení je indiviuální. Osobně bych slečnu také považovala za lehčí zboží, ale já jsem v tomto docela konzervativní, takže to není směrodatné. Pokud s ní chcete být šťastný, prostě to musíte nechat plavat, co bylo, bylo. Žijte současností, hrabat se v minulosti nemá smysl. Buď ji přimete se vším, co k ní patří, nebo to prostě neklapne. Píšete, že jí milujete - tak jí dejte šanci.
A na závěr si dovolím trochu poučit. Chlamydie nesouvisí s promiskuitou. I kdyby měla jednoho dva partnery, i ti si mohli z minulých vztahů přinést tuto nemoc a nakazit ji.
vzhledem k tomu, co se mně v životě zadařilo, tak si nemyslím, že je tu nutně nějakej výmysl grafomana.
počet partnerů má vypovídací hodnotu 0 - max předpoklad, že holt nebudeš posledním v řadě.
jestli máš problém se svojí hlavou, tak se na to vykašli, protože se v tom budeš plácat věčně. jestli Ti jde i něco jinýho než sebelítost, tak nevidím důvod, proč se neustále vracet k tomu, co bylo. vztahy na dálku a podobný blbosti jsou jen zbytečnosti. a život je trochu moc krátkej na takový hraní. na některý baby si časem ani nevzpomeneš, na některý nezapomeneš nikdy, ale jestli nechceš riskovat, tak ani moc nezískáš.
jedinej člověk, který Ti v tom vztahu brání, jsi vlastně ty sám. jestli takovou holku nechceš, tak máš holt smůlu a bude Tě to nejspíš ještě nějakej ten rok užírat, jestli jsi do ní blázen tak jak píšeš
ono i kdyby ten vztah nevyšel, tak aspoň si můžeš říct, žes to zkusil. když do toho nepůjdeš, tak Tě taky celej život může hryzat, co bykdyby.
no jak říkám, žen život není zase tak dlouhej na podobný hraní na vztahynevztahy
Děkuji za vaše odpovědi. Jen bych rád podotkl:
Ano, vše je pravda. Nejsem grafoman. Studovat VŠ jsem začal později, po SŠ jsem jen pracoval.
Napsal jsem sem svůj příběh, protože jsem doufal, že mi někdo sdělí, že měl podobný problém s minulostí partnerky, ale že se mu podařilo ty myšlenky utlačit a už s ní žije např 15let a je spokojený.. Vím, že všechno je v mé hlavě a doufám, že to jednou zmizí. A doufal jsem, že mi napíše někdo komu se to povedlo. Vím totiž, že když nebudu s ní, tak nebudu už nikdy s nikým..
Ještě jednou díky za vaše odpovědi.
mywslenky utlacit-dalsi nesmysl.Driv nebo pozdeji vyplavou zase na povrch.Vy je potrebujete zdrave zpracovat,srovnat si to v hlave a vic se s tim nezabyvat.Pokud se toho nemuzete sam zbavit,pak vyhledejte odbornou pomoc.Ocekaval jste ze nekdo napise podobny pribeh se stastnym koncem.K cemu by vam to bylo?snad ze se na chvili ukladnite a tak POTLACITE spatne myslenky?
doplněno 19.10.12 07:07:preklep-myslenky
doplněno 19.10.12 07:08:uklidnite
janlad. Jak Vám zde napsali někteří rádci - problém je nyní pouze a pouze ve Vaší hlavě, Píšete, že jste očekával odpověď od někoho, kdo něco podobného prožil. A nic...Nemáte pravdu. Věřte, že je zde plno lidí, kteří museli leccos překousnout. Víte, nežijte minulostí, nebo zestárnete jako zatrpklý starý dědek. Přeci daleko horší by bylo, kdyby Vás přítelkyně podváděla NYNÍ. Jestli ji opravdu milujete, tak uchopte příležitost za pačasy. Važte si každého krásného dne, který s ní prožijete. A koukněte se na to z druhé stránky. Není úžasné, že Vaše přítelkyně si z té hromady chlapů vybrala JEN A JEN VÁS. Asi ve Vás něco je, že se tak rozhodla. Takže Vy nejste další v řadě. Vy jste zatím vítěz.
Jistě plno lidí Vám třeba vpálí minulost vaší přítelkyně do očí. No a co? Jste přece chlap, nebo ne? Jednomu věřte, jestliže toho "uklouznutí" Vaše přítelkyně opravdu lituje, tak tím, že se jí zastanete a budete ji milovat, získáte tu nejvděčnější ženskou na světě. Ženskou, která Vás bude nejen milovat, ale bude si Vás vážit. A to je obrovský vklad pro další život. Tak to nepokažte hloupostma, co máte v hlavě.
...a už s ní žije např 15let a je spokojený...
Jestli Vám jde o tohle, tak sice nemám osobní zkušenost, ale znám manželství, kde žena je bývalá prostitutka, což je určitě mnohem horší případ, než ten Váš. Všichni v okolí to dobře vědí. Manželství trvá asi 10 let, mají 2 děti, paní se zdá být velmi dobrou a starostlivou matkou, pán se chová jako normální manžel a otec. Do společenského života se zapojují, jako všichni ostatní. Zjevně se tedy s minulostí vyrovnali a nijak jim to nebrání ve spokojeném životě.
.
Samozřejmě se jednou za čas stane, že třeba v opilosti někdo pánovi řekne, že má za ženu děvku. Dostane po hubě, jako by dostal za jakoukoliv jinou urážku a je pokoj.
.
Minulost nelze zapomenout nebo změnit. Můžete ji jen akceptovat za součást svého života. To ale není nic těžkého ani výjimečného. Povedlo se to tisícům a milionům lidí před Vámi, povede se to i těm, co přijdou po Vás bez ohledu na to, že zrovna Vy to nedokážete.
Vím totiž, že když nebudu s ní, tak nebudu už nikdy s nikým..
Tohle nikdy nikdo neví. Buď s ní a nebo buď sám... do doby, než si někoho najdeš. A věř, že najdeš.
Myslíš, že kecám? Ne. zamysli se, kolik je starých pánů, kteří žili celý život sami, a jen někde po dvacítce prožili lásku, i kdyby sebepravější? No? Moc ne, co... náš nějakého vůbec?
V životě to nefunguje tak, že na nás čeká jedna láska, nebo že když myslíme, že je někdo "ten pravý", nepotkáme časem ještě pravějšího.
Je mi 26 let, v životě jsem měl 11 holek, nikdy jsem nebyl promiskuitní
Vy jste se bud hledali az jste se nasli nebo je lepsi to s ni skoncit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.