Nejste přihlášen/a.
Dneska došlo tričko i se samolepkou. Hned zítra si ho vemu do školy. Díky
ohneta - napřed musí být co hodnotit. Neporušujete náhodou pravidla poradny, když škemráte o bodíky?
Já o bodíky neškemrám, jen konstatuju, že jsem stupínek od trička. Pokud vám to vadí, nahlásím se sám nějakému sys, at to smázne.
No ty jsi tu měsíc a už bys chtěl tričko. Já ho mám po skoro 600ti dnech.
Ale mám to aji se samolepkou.
Fatálku, to první tričko je docela "lehké" získat. To my, co už máme doma druhé tričko, a teď šetříme na mikinu... Myslím, že v mém případě to bude trvat ještě několik let!
Takže já jsem tady spíš z lásky k poradně a k ostatním rádcům tady
A myslím, že ty taky
Fatálku, ať se Ti hezky nosí. To já mám jiný malér.
Měla jsem nějaké "velké oči", prostě tričko mi bylo veliké. Dost veliké. A hned se našel ochotný náhradník, že by ho chtěl nosit a že se mu líbí. Kdo? Děda!
Oblékl si ho a vyrazil k zubaři, kam byl objednán. Doktor se podíval nejdřív na tričko, pak na dědu a bafnul:
TAK A TEĎ MI, LASKAVĚ PORAĎTE, CO S TOU VAŠÍ HUBOU MÁM UDĚLAT!
Děda přišel jak spráskanej. Tak to dopadá, když se někdo chlubí cizím peřím!:D Jaga.
I já obdržela dnes samolepku. A je fakt hezká. Já myslela, že je jenom z papíru a ona je taková zvláštní, lesklá a docela "tlustá". V jiném vlákně někdo psal, že má doma už dvě, tak jsem se dívala na podmínky, jak získat tu druhou, ale nic jsem nenašla. Je tam první triko, pak samolepka, pak další triko, a pak mikina. Ale musí mít splněny podmínky v podobě dobrých odpovědí. Ta osoba, která psala, že má doma dvě samolepky, podle hodnocení, kterého dosáhla jako rádce, (což si může každý ověřit) nemohla logicky získat dvě samolepky...
Tak jak to je? Ví to někdo? Fakt jsem četla ty pravdidla a podmínky k získání dárků několikrát. Ale třeba jsem natvrdlá a něčemu nerozumím správně.
Suzy, ani já některé záležitosti necdhápu, konkrétně pokud se jedná o samolepky tak jsem si jednu objednal a nalepil na auto, bohužel už toto vozidlo není mezi námi. Možnost nákupu Admin zamítl z jednoduchého a logického důvodu - aby si nemusel zařizovat ŽL na prodej - to se dá pochopit.
Nicméně já mám nárok na micinu, kterou bych stejně nenosil, na trička, která nechci zbytečně nosit jen v práci abych je jen "oddělal", ale podle nabídky už prostě na druhou samolepku (kterou bych nalepil na další vozidlo) nárok nemám, alespoň podle nabídky...
Krkovičko, děkuji za info. Samozřejmě vím, že je možné "mezi čtyřma očima" Admina požádat o cokoli a je jen na něm, zda vyhoví či ne. Pravděpodobně by vyhověl, pokud bych chtěl vyměnit třeba samolepku za mikinu. Ale proč tato možnost není nabídnuta oficiálně? Proč jsou tedy veřejně přístupná "Pravidla poradny", k čemu je "Moje stránka", když ve finále může být všechno jinak? Říká se "co je psáno, to je dáno", byl bych rád, kdyby to fungovalo, nejen zde na poradně...
No jo, no - blahopřeju. Já mám nevyzvednuté 1. tričko, 2. tričko, mikinu, samolepku...asi bych to nenosil a samolepku nevím kam nalepit...ostatně radím proto, že pokud je to v mých silách tak rád pomohu, nějaké body a následně dárky jsou mi celkem fuk :D
Jo, je to skvělé tričko. A to velké je opravdu velké. A je hezky teplé. Paráda. Mno jo, chtěl bych mikinu, ale bodů na ni se nikdy nedožiju, ale v poho.
Jo opravdu dosti teplé je. Venku byla včera celkem zima a já si vzal jen to tričko a navrch lehkou bundu, ale mohl jsem se uvařit.
Souhlas, tričko nosím sice jenom doma, ale je super, nebledne (mám červené), nevytahuje se, prostě admin nenakupuje žádné šmejdy
Vlastně mám i šedivé, a to je stejně super, jako to červené
díky, ta trička by měla být kvalitní... gramáž už nevím, ale jedna z větších. Na zimu dobrý a v létě kupodivu taky
Taky se připojuji, díky za tričko, došlo dnes. Taky mám červené, škoda, že ho nosíš jen doma, třeba by jsme se někde sešli ve stejných... Kvalita je opravdu dobrá, pracoval jsem jednu dobu v tiskárně na textil a ty materiály, které tam byly, hrůza. Vytahovalo se to, měnilo barvy, křivé švy...
A samolepka už je na autě, ať vypadám jako frajer...
Důkaz:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.