Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer. Mám trička dvě a občas je nosím...ale mám dilema, jak sundat z auta nálepku tak, abych jí nepoškodil...budu si jí dávat na nové auto...snad se to povede. Tričkový den je dobrý nápad...bylo by zajímavé potkat kolegu rádce...člověk si uvědomuje, že se vetšinou neznáme i když komunikujeme přes vnitřní poštu...nebo v odpovědním kolotoči...
já ho mám skoro každý den, dnes zelené
Pokud by se někomu nepovedlo sundat nálepku z auta, ať se mi ozve, "nafasuje" další
Admine, kdy plánuješ další vlnu posílání, asi objednám, jestli si do té doby něco vydělám...
BTW, dříve byla někde možnost si trička nebo samolepky dokoupit, dnes to nějak nemohu najít...
kde se tahle paráda dá objednat? taky chci jedno tričko pokud to není jen pro VIP členy nebo nějaké vyvolené.
doplněno 23.07.12 09:11:uplně ideálně by se mi líbilo triko s těma panáčkama, nápisem poradte.cz a mým jménem (Jiří Stránský)
Nosím tričko denodenně po Brně ,lidi čučí ,ale ještě se mi nestalo žeby se někdo ke mně hlásil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.