Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrh na velký den

Od: krkovicka* odpovědí: 17 změna:
Hezky večer všem.Nedávno se tady admin zmínil,že je rád ,když jdou trička do světa.V minulosti jsem navrhla jeden den kdy je vemem na sebe-bez odezvy.Jsem ráda,že mezi vás patřím.Hrdě tričko nosím ale jen do obchodu a zpátky.Dnes ho sice nemám.Prší a my točíme selatko.Jen tak jako velký dík přikládám fotku.
Návrh na velký den

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pěkný večer. Mám trička dvě a občas je nosím...ale mám dilema, jak sundat z auta nálepku tak, abych jí nepoškodil...budu si jí dávat na nové auto...snad se to povede. Tričkový den je dobrý nápad...bylo by zajímavé potkat kolegu rádce...člověk si uvědomuje, že se vetšinou neznáme i když komunikujeme přes vnitřní poštu...nebo v odpovědním kolotoči...:)

cobrak*

Zkuste to žiletkou a opatrně odřezávejte, funguje to ;)

krkovicka*
hodnocení

Když admina hezky požádáš pošle ti druhou.Taky mám už druhou.

Opatrně nahřát horkovzduškou.

majsterjoe*

souhlasim, nebo staci fenem.

Jestli o nálepku stojíte, napište na vnitřní poštu. Já mám spoustu bodů, objednám na sebe na vaši adresu nebo přepošlu ;)

výtka
Upozornění od administrátora 23. 07. 2012 08:56:24
nn, aťi si každý řekne za sebe *stop*

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím, nálepku odřezat za pomocí rybářského vlasce.

hodnocení

0x

Ahoj všichni a moc děkuji za odpovědi...sundal jsem to dnes vcelku dobře horkovzduškou a nalepil na pe folii lepidla tam zůstalo dost, takže bude sloužit i na novém autě...:). Díky všem

hodnocení

0x

já ho mám skoro každý den, dnes zelené *smich*

Pokud by se někomu nepovedlo sundat nálepku z auta, ať se mi ozve, "nafasuje" další :)

hop®

Admine, kdy plánuješ další vlnu posílání, asi objednám, jestli si do té doby něco vydělám...

BTW, dříve byla někde možnost si trička nebo samolepky dokoupit, dnes to nějak nemohu najít...

už bych pomalu mohl, je tam docela dost požadavků...
tu nabídku jsem stáhnul, nikdo po ní asi rok neštěknul, tak to bylo zbytečné.

ladaadal*
hodnocení

0x

A nechcete s tím počkat, až ho budu mít i já? Včera jsem si ho objednával :)

kde se tahle paráda dá objednat? taky chci jedno tričko pokud to není jen pro VIP členy nebo nějaké vyvolené.

doplněno 23.07.12 09:11:

uplně ideálně by se mi líbilo triko s těma panáčkama, nápisem poradte.cz a mým jménem (Jiří Stránský)

des*

Nosím tričko denodenně po Brně ,lidi čučí ,ale ještě se mi nestalo žeby se někdo ke mně hlásil.

hop®

Tak se přestěhuj do Prahy, na Skalku... ;)

krkovicka*
hodnocení

Není od věci si tam jmenovku přišít.Kdyby se to dělalo v globálu,můj nick-krkovicka,no nevím.Moc bych s tím nechodila... :-D

hodnocení

0x

Ja bych se docela zeptal Admine, kdy teda pojede dalsi varka. Ja jsem ted asi na mesic a pul u babicky tak, ze bych to objednal sem k ni. Jestli by se to te doby stihlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]