Nejste přihlášen/a.
Jestli si to pamatuju dobře, je to 3. člověk v historii, který byl (bude) tímto způsobem odejit.
Neupírám Benovi jeho schopnost (zásluhy) dobře poradit, což dokazuje jeho vysoké umístění ve statistice uživatelů. Několikrát jsem ho požádal, aby v každém dotazu o mobilním telefonu nezveřejňoval, že uživatelé androidu si zahrávají s ohněm a raději mají prchnout na iphone nebo Windows mobile, které jsou bezpečnější. S poznámkou, že vůbec nejlepší je koupit si Nokii.
Dopisovali jsme si přibližně 2 měsíce a nikdy nedošlo k nápravě.
Proto mu byl udělen dočasný BAN (na 36 hodin), který porušil během prvních pár hodin. Po té mu byl tedy prodloužen o dalších 10 dnů za nerespektování BANu. Opět ho nedodržel ani pár hodin a přispíval pod jinými jmény ze zahraničních proxy.
Ve zkratce: nechci tu člověka, který nerespektuje pravidla, ať jsou jakkoliv ne/užitečná. Poradna je naší vizitkou a sami tedy určujeme jaká je. Pokud nebudeme pravidla respektovat mnoho z ní nezbude. Na internetu je mnoho poraden, které nemají valnou úroveň, nechci aby takové bylo i Poradte.cz.
Rozhodnutí je konečné.
Pokud chcete tento krok komentovat zkuste to slušně a věcně, ať tu nemusíme žádné příspěvky mazat nebo skrývat.
Admine, souhlasím s Vámi do posledního písmenka
Sám jsem v několika posledních dnech psal, že Bena poradit umí, za to je mu doteď vděčno mnoho lidí, ale jak se jednalo o otázku položenou na mobilní telefon, nebo Google Chrome, člověk již předem věděl, jaké v ní budou odpovědi.
Mizivé procento odpovědi byly věcné, ale tahle mě opravdu "rozsekala", viz. Benova druhá odpověď:
Asi to jinak nešlo. Jestliže ani po dvouměsíční korespondenci nepochopil, že se tu musí chovat podle pravidel a přání hostitele, tak je to jeho chyba. Bena byl na této poradně bezesporu špička ve svém oboru, byl si toho vědom a myslím si, že mu občasný nekritický obdiv pomohl k nezdravému nárůstu sebevědomí. Je fakt, že v poslední době se jeho použitelné odpovědi ztrácely v v přemíře textu, kterým prosazoval jenom svůj názor. Určitě se uplatní i na jiné specializované poradně, ale obávám se, že na těchto poradnách "PC odborníci" diskutují daleko nevybíravějším způsobem.
Admine, je to mladý kluk, který umí
a rozumí, myslím, že si to časem uvědomí a pak ho tu necháš, viď, že pak ano?
- pt
Já zase chápu, že admin se snaží zachovat objektivitu a kvalitu poradny. Odpovědi, hraničící s jakkoli neplacenou reklamou mi taky vadí.
Vy si myslíte/mimo stařenky/že když tu Béna občas fiknul nějakou reklamu,že se to vyrovná jeho znalostem jak o PC tak i o telefonech?jste šměšní,takto psát o rektorovi,tak mi to připadá,jsou tu příspěvky mnohem horšího rázu a charakteru jako např.ADMIN JE PÍČA a to je v pohodě,je to snad tím,že je to pravda Pavle?četl jsem o tom své-
Vždyt snad lež,reklama a vulgárnosti se zde fofrem mažou,není li pravda?
kolik z vás mělo takový znalosti v jeho 17ti letech Vy chytráci!
Bena je fakt slušný chlapec ,má zájem o průběh poradny, jen někde je fakt neústupný, i když má pravdu,to přiznám,ale všichni nemůžeme být stejní.a každýme se hodit jinému do krámu,
pokud zde Béna skončí a to si myslím,že ne,protože mu na těch lidech záleží,
tak tu bude stejně pořád a vy to nikdo nezjistíte a nic s tím neuděláte,tím myslím i admina Pavla.tak se laskavě zamyslete a trošku sáhněte do makovice jací jste byli vy v jeho věku a hned ho neodsuzejte.
a nechtějte mě naštvat!
Proč myslíte,že Béna, když má ban dále přispíval?zase jen aby lidem mohl pomoci
díky Stříbrńák
a protože na 95% otázek odpoví správně, může si tu dělat co chce, kdy chce... a budeme ho zdravit do výše kolen. To přece nemyslíte vážně. Chjo, přál bych všem takovým znát všechna fakta.
90% obsahu Vašeho příspěvku je mimo mísu.
Jeho příspěvky bych ani náznakem nesrovnával i třeba s vilgárními příspěvky jiných rádců, popř. tazatelů.
O běh poradny měl opravdu zájem, to je vidět v jeho příspěvcích, ale jeho neústupnost vůči jednotlivcům, nebo adminovi, kteří ho mnohokrát upozorňovali na vyzdvihování několika značek, platforem, nebo hanění produktů a nabídky konkurence, které byly mimo otázku, ho dovedla podle rozhodnutí admina tam, kam se nyní dostal.
Až se na poradnu přihlásí ještě pár kolegů, kteří sem určitě přispějou, už nebudete naštvaný, ale nas*aný.
Nejen já jsem zvědav, co se pak bude z Vaší strany dít.
Admine, jen krátce:
- uvědomuji si, že jeho dovětky Android versus jiné systémy byly pravidelné a bylo jich až dost, ovšem nevím, jestli je to tak závažné porušení pravidel, aby musel být BANován.
- obcházením BANu porušil pravidla, to uznávám, ale za účelem své obrany a dalších rad uživatelům.
- Béňa byl jeden z rádců, který úroveň poradny zvyšoval, nikoli snižoval, a to i přes jeho opakované varování před Androidem atd.
- myslím, že je nespravedlivé, že se Béňa k tomuto BANU už nemůže ani vyjádřit, takhle mají rádcové pouze jednostranný pohled, Tvůj.
- s tímto konečným BANem nesouhlasím, i když vím, že mi to není nic platné, naštěstí mám na Béňu jiný kontakt pro případ, že bych měl opět nějaké problémy s výpočetní technikou nebo potřeboval něco zkonzultovat.
- vše co jsem napsal, jsou moje osobní názory, o kterých nehodlám polemizovat, není třeba mi je vyvracet...
hm@ale to sem přece admin nemůže dát,odpovědi od přispěvatele zakazanybena,to je pod jeho úrověn,aby lidé viděli i názor někoho jiného než od něho
Jsem velmi háklivá na nespravedlnosti. Mám s nimi škaredé zkušenosti. Po narození mě rozhodnutí jednoho mocného téměř odloučilo od maminky až do dob dospívání, v prvním zaměstnání jsem až příliš často slýchala, že "my to víme nejlíp". Změnil se režim a v posledním zaměstnání to přišlo zase - "já rozhoduji, já".
Vždycky všude je a bude někdo, kdo stanovuje pravidla, zároveň vždycky je a bude někdo, komu jsou mantinely malé. Nečtu dotazy o telefonech a nevím, co je android. Přesto mi tohle celé moc a moc připomíná takové ty malé nespravedlnosti, jako že ten křížek na krku nebude, ty sukně nad kolena také ne. Neposlechneš, nedostuduješ.
Tahle poradna má být mimo jiné příjemné místo k setkávání. Jinak by se sem asi rádci nevraceli a neodpovídali... Nevím, kolik měl Bena dobrých odpovědí. Asi dost. Kdopak mu je asi hodnotil? Nejspíše ti, co se zde s ním rádi setkávali a naznali, že radí dobře.
Já jsem si myslela, že jsem zde v dobré společnosti. Lekla jsem se, když se zde o komsi hlasovalo. A možná i o Benovi, moc si jména nepamatuji. Teď jsem se trochu lekla zase. Nemožnost Beny se ospravedlnit mi vadí. A vyvolává ty asociase - viz výše. Stokrát vím, že je to adminova poradna a my jsme jen figurky a musíme poslouchat. Možná za tento názor dostanu přes prsty, ale to je mé riziko.
Mimochodem, první Benův text jsem četla, psal slušně a věcně.
Nechtěl jsem se vkládat do diskuze, ale už mi to přijde trochu moc.
Konečná rozhodnutí tu má Admin, ano vše mohu svést na něj, ale Obcházení BANu byla až poslední kapka, s Benou si tady dopisoval střídavě asi každý sys, jak okolo odpovědí tak nahlašování z jeho strany. U Beny je totiž hlavně jeden průser, co řekne to musí být pravda, pokud si dovolíte oponovat tak je oheň na střeše a už to není tak milá konverzace. Benu si dost idealizujete, ale každý ať si má názor jaký chce.
A teď mě třeba ukamenujte, ale prezentuji svuj názor
Přiznám se, že jsem od jisté doby přeskakoval Benovy příspěvky, ve kterých se vyskytovala slova chrome nebo android (což jsem ale činil v zájmu svého zdraví, nemám zapotřebí se dobrovolně nasírat online ), někdy to vypadalo, že má odpovědi uložené v texťáku a jen je sem copypastuje
No, škoda. Ty ostatní příspěvky byly docela fajn a rozumné, docela bych řek, že dřív (loni) jich bylo mnohem víc.. škoda.
Bohužel, ač je to nemilé, pravidla se musí dodržovat. I já dostala omezení a beru ho jako oprávněné. Nelze někam přjít a říci "já jsem tay jeden z nejlepších, takže pro mne to neplatí". To by pak mohli dělat všichni.
Navíc, což je asi nejpodstatnější - známe jen pohled z jedné strany, krom admina a syslů nikdo neví, jak a co doopravdy bylo.
doplněno 01.10.12 19:20:
miluju tyhle žabomyší války za týden měsíc po Benovi neštěkne ani pes.
jak už tu padlo - diskusní fora mají svoje pravidla, kdo je nehodlá respektovat, ať tam nechodí.
pokud to nechce pochopit dobrovolně, holt mu to musí vysvětlit administrátor nebo moderátor formou banu, že není na stránky zván.
kdo sežral šalamounovo *****, může si udělat svoji lepší svobodnější poradnu - kupodivu u toho nadávání na adminy a fungování čehokoliv většinou zůstává
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Já myslím, že pro něho to urážka rozhodně nebyla, spíš pochvala. Mockrát se tady takhle projevil při jiných tématech než PC.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
I když ze starších příspěvků mám pocit, že Bena je na opačné straně politického spektra. Pořád nějak nechápu jak s BANem pro Benu souvisí politická orientace. Že by zase "nějaký hon na čarodejnice" On bolševik může být i modrý, fialový, černý, oranžový atd atd.
Já mám spíše pocit, že by se tato "diskise" měla pomalu ukončit. Stejně to nikam nevede a začínají padat urážky.
Ehm, jak vidim kam az tato diskuze dosahla, nebylo by lepsi ji uzavrit? Adminovo reseni je jeho rozhodnuti a nikdo mu nemuze diktovat co muze a co nemuze na svem serveru delat. Jestli je to spravne nebo neni, a jestli opravdu dojde admin k jinemu zaveru, je pouze uz na samotnem adminovi. Pokud je o sve pravde presvedcen, asi nema cenu na tohle dale diskutovat, nebo se tu strhne pomalu valka odpurcu a fandu jednoho z radcu. Respektive uz se asi stalo, coz by melo byt lito kazdemu radci. Osobne proti nazorum Beni nic moc nemam, ikdyz jsem posledni dobou jeho odpovedi na tema operacnich systemu v mobilech preskakoval. Ale takovych radcu, je tu vice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.