Nejste přihlášen/a.
vy admini ste piče aby ste věděli :DDDDDD jak si myslite že mě naserete když mi bloknete moji IP ale nenaserete,protože ja mam lepsi stranky tak např žive/pchel/slovenské poradte atd..nechapu jak tato stranka s takovymato adminama jeste muže existovat :D se ani nedivim že to tu je samej čurák :D
Radlík23, je vám už lépe, když jste nám tady přiotrávil ovzduší?
Musíme otevřít okna, aby se vyvětralo.
Admine, admine, tady je důkaz, že některé blokuješ až příliš pozdě. Takovej hloupoučkej a ubohoučkej rádobychytrolín - na něj určitě na každém fóru čekaj, až tam začne chrlit svoje moudra. Buďme rádi, že si našel jiné stránky, ještě by tady obtěžoval. Dle slovníku a pravopisu typuji IQ kolem 30-40
. No musí mít minimálně 14. S menším IQ se prý člověk už ani nenají.
Navíc si kapánek protiřečí. Takhle nevypadá příspěvek člověka, kterého nikdo nenasral.
Nadáváním a urážením nic nezmůžete. Nevím, ale pokud jste opakovaně porušoval pravidla, muselo se radikálněji zasáhnout.
P.S.: Asi většina rádců radí nejen na jedné poradně a když vezmu svoje zkušenosti, tak některé poradny nejsou poradnami, ale spíše fóra, kde se spíš jen tlachá, protože tam různí přispivatelé směřují dotaz úplně mimo téma...
Třeba tě neblokne, nechá si klidně nadávat do 3,14če, ale jak se otřeš o naše přizpůsobivé občany, kofoly, tak tě určitě blokne.
Fatálku, mně některé znaky z Adminovy tabulky nějak nefungují, proto tento znak definuji jako "logo Renault"...
Je to jen teď nebo před nějakou dobou bylo také tolik nespokojených? Zdá se mi to, že někdo pořád chce něco vylepšovat a měnit? Pořád s něčím nesouhlasí a je ukřivděný? Je to jen teď nebo to bylo vždycky? Proč si všichni hooodně chytří nezaloží svou poradnu bez pravidel a bez zákazu? Když jsou tak chytří!
Admine, nedej se!
"coteda", to je špatný výklad, to by bylo v nebeském království plno "pitomců". Slovy dnešní doby zní překlad:
"Šťastni jsou ti, kteří si uvědomují duchovní potřeby a hodnoty." - To je rodina, děti, starší lidé, soucit, takt a láska.
Ti co uspokojují jen materiální hodnoty "prachy", nejsou úplně šťastni, mají v sobě nevyplněné prázdno a ztrácejí smysl života.
Admine, promiň, já jen vysvětlila pojem. - pt
No, konečně to někdo řekl tak jak to je!
Ale vážně - díky našemu Adminovi, jsme těchto výlevů většinou ušetřeni!
Pájo ĎÝK!
Necpi se, hochu, kam nepatříš a kde Tě nechtějí. O takové pitomečky opravdu na Poradně nikdo nemá zájem. Vlez si znovu na pec a sni tam o princezně. Stejně jako Honza, až na to, že Honza byl chytrý, na rozdíl od Tebe.
Nevím, o co Ti jde, radit nedokážeš, radu nechceš, jen okolo sebe pliveš jedovaté sliny. Asi jsi ještě mladý, ale za pár let poznáš, při Tvém přístupu k ostatním, že takové burany nikde nechtějí. /v zaměstnání, ve společnosti.../
Docela jsi mě nemile překvapil, na Poradně byli lidé různí, někdo se mnou souhlasil, někdo ne. Na to má každý nárok. Ale takoví sprosťáci tady nebyli, dokud jsi nepřišel Ty. Tak se zase rychle ztrať do bažin... Máš pěknou vizitku, takového chlapa mít doma, vycpu si ho a pověsím na skobičku nad kamna. A každé Vánoce si ho opráším. K ničemu jinému by se mi takový pazdrát nehodil. Jaga.
Možná se na mě naštveš, ale pokud Ti zbyl ještě ždibec inteligence, jistě jsi slyšel něco o hrubém pytli a hrubé záplatě. A taky o tom, jak se do lesa volá. Víc snad psát nemusím.
Radliku.
Každý může mít svůj názor, ale musí ho vyjádřit slušně, bez urážek. Všude jsou pravidla, která se musí dodržovat. Nejen tady na poradně, ale i v životě. To poznáš sám. Pořád se budeš pohybovat v kolektivu lidí. Ať chceš nebo ne. Jsi ještě mladý, tak se rychle vzpamatuj, dokud je čas. Nikdo nebude Tvé chování tolerovat. Chtěl jsi někoho ztrapnit, urazit, ale dle zásluhy se to obrátilo právem proti Tobě.
Inu, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Vážení, obávám se, že jste všichni zareagovali přesně tak, jak "Mistr Radlík" očekával. Takovéhle výlevy by se měly ignorovat. Když by se nedočkal žádné reakce, přestalo by ho to za chvíli bavit zmizel by v propadlišti dějin sám od sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.