Nejste přihlášen/a.
Po novém menu si nemůžu odpustit otázku, zda pozoruje, že je Poradte.cz rychlejší?... pokud ne díky menu, tak ve srovnání např před půl rokem. Objektivní fakta si dokážu snadno vydolovat, ale důležitejší je subjektivní dojem každého z Vás.
Díky
Nevzpomínám si, že bych dřív měl pocit, že je poradte.cz pomalé. Nemám takový pocit ani teď. Kdybyste nenapsal upozornění, že se změnilo menu, asi bych si vůbec ničeho nevšimnul.
Vlastně možná ano, lezou mi teď písmenka trochu přes sebe (dřív asi nelezla, ale jistý si tím nejsem), ale na to jsem zvyklý z mnoha webů, tak to přehlížím.
Tady není možnost "Doplnit odpověď"?
Zvětšit vše a zmenšit písmo by nejspíš pomohlo, jenže já mám omezenou mrňavost písma globálně, tedy písmo má vždy velikost aspoň X pixelů. A kvůli zdejšímu menu to měnit nebudu.
Je dneska hodně stránek, které nedodržují základní požadavek stanovený při zrodu webu - o zobrazení rozhoduje prohlížeč, stránky je nutno tvořit tak, aby je vždy mohl zobrazit co nejlépe. Mezi základní rady autorům proto patřily např.: nemyslete si, že mají všichni stejně velký monitor, že mají stejné fonty, že používají defaultně stejnou znakovou sadu, že mají stejné barvy, že mají funkční skripty, že se jim zobrazují obrázky, že ... apod. Tedy cokoliv ve stránce zadaného "napevno" může představovat problém. Ale neřešte to, nechte menu, jak je, jsem už zvyklý.
Admine, rychlé ... no stejné, až na to že hlavní stránka vždy stojí a čeká na to až v infoliště proběhne : Zbývá 100 položek ke stáhnutí. Pak už to zas jede normálně.
rollmenu Moje poradte.cz je zase nefunkční.
používám IE7, ale to už víš.
ostatní podstránky jedou rychle ...
rollmenu by mělo být funkční, co kompatibilní mód? Hlavní strana je brzda už kvůli tomu, že má v sobě dalších 5 stran na které se pak jen překlikává. 100 položek mě taky fascinuje, viděl jsem to na vlastní oči a přitom stránka stahuje jen 25 souborů... asi se přepočítává!
Je to nějaká chyba v IE, tam to je 140 žádostí (jinde 28), ale naprostá většina je prebarveni.htc a prebarveni2.htc.
Prý by mělo pomoct, když se k posílaným .htc do http hlavičky ručně přidá pole Expires.
doplněno 19.09.12 16:51:.. takhle je to vlastně tahá znovu pro každý prvek, který odpovídá tomu css pravidlu.
28 kousků u přihlášených, jinak 26
Ještě detail: u otázek, které byly ručně vyhozeny zpátky na vrch seznamu (snad se tam objeví zelená ikona a vpravo "aktualizováno"), nefunguje skok na poslední odpověď, protože to u ní už není, je u ní už jen číslo
Ano, Admin o tom ví, upozorňoval jsem ho, cituji:
Pouziva se to tak malo, ze je to jedno... a dalsi odpovedi se to srovna
no fuj, takhle veřejně prezentovat moji lenost
no, opraveno... jen to nepozná poslední doplnění, ale jen poslední odpověď, ale to už pokryje 99% případů už tak výjimečné funkce
ano, ve srovnání před 6 měsíci
Admine, mám stejný problém jako fidonet. Např. nyní problém nemám, ale včera večer se mi stahování těch 100 položek i zasekávalo. Dělá mi to jenom někdy, zatím jsem nepřišla na to proč. Na jiných webech s tím problém nemám. Máte pro mne nějaké vysvětlení? Použím IE8.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.