Nejste přihlášen/a.
Právě se vám zobrazuje nové menu (oranžové). Je grafický mírně odlišné, ale na první pohled je stejné. Je především jinak vytvořené a zase zrychluje načítání každé stránky - při rychlém připojení o 0,2sec, při pomalejším jsou ty časy daleko vyšší.
Jde o to, že se snížil počet načítaných objektů o dalších 25 kousků.
Než jsem začal s tou optimalizací načítala hlavní strana 78 objektů, nyní jen 26
tentokrát jsem pro jistotu styl přejmenoval, takže by se všem mělo hned vše načíst v pořádku i bez F5
nasazena původní verze, nová odeslána na reklamaci
další změna: pro novější prohlížeče funguje nová verze, pro IE 7.0-8.0 funguje stará verze. Pokud má někdo další potíže prosím o kouknutí na: poradte.cz/... a zkopírování textu sem
A ještě bych se přimlouval za možnost, aby bylo defaultně zatrhnuto, dostávat odpovědi na email.
To chápu, ale někdo, kdo chce s tím má s každou odpovědí práci. Bylo by nejlepší mít možnost nastavit v profilu to nebo ono. Jenom návrh...
Jsou jenom dvě možnosti - zaškrtnout nebo nezaškrtnout. Nechce-li více uživatelů odpovědi na e-mail, nechává admin logicky okénko odškrtnuté. Kdyby naopak více uživatelů odpověď vyžadovalo, věřím, že by je admin zaškrtl.
Dobrý den.
Nevím, jestli to způsobuje to nové menu, ale nedostanu se do: moje poradte, moje stránka, vnitřní pošta, domů, statistika uživatelů. Jsem přihlášená a chci-li se někam dostat, nabízí mi to vždy novou registraci. Pořád dokola. Nevím, co s tím. Děkuji za radu.
doplněno 17.09.12 13:10:F5 nepomohlo, zkusím se přihlásit později.
doplněno 17.09.12 13:12:Prohlížeč mám Internet Explorer.
doplněno 17.09.12 16:22:Už je vše OK. Děkuji.
mě to funguje ok, ale ještě jsem udělal malou úpravu, zkuste 2x F5 a popř jaký máte prohlížeč.
doplněno 17.09.12 13:17:jaká verze IE? Myslíme všichni to samé? viz obrázek
Tak už mi je taky jasné proč nefunguje rool menu. Ale protože používam jen IE7 bude mi asi taky sděleno, že používam starý nepodporovaný prohlížeč a tudiž si nemám na co stěžovat ( jako to teď udělala česká spořitelna u elektronického bankovnictví )
To, že se mi pokaždé načítá nesmyslných X desítek objektů, což před rokem nedělalo, raději přehlížím. Tedy ano, ale načetly se jen jednou.
Nevím, kdes nabral jen 26 kousků, mě to načítá kolem stovky. Kdyby to nemělo tolik skrytých funkcí, ... ale vydělávat je třeba. Před rokem to to ale fakt jelo lépe.
V IE9 to jde v pohodě - tam jsem to zkoušel. Ale IE8 a starší žel nefungují korektně, protože mají straší vykreslovací jádro.
Dobrý den, Admine. Jsem ráda, že mám PC v pořádku. Také jsem měla problémy, nemohla jsem se do "Poradny.cz" dostat, chtělo to pořád novou registraci, tak jsem PC odstavila. Viky
doplněno 17.09.12 23:00:Nyní to vypadá, že je vše OK. Zase mohu všude. Viky
Admine, to oranžové menu zase nefunguje. Tentokrát se přes něj nedostanu ani na tu přihlašovací stránku. Mám IE8
Tak pardón. jediný, co mi nejde je "seznam rubrik".
to bude dobrý, dej 2x F5, aby se načetly nové styly!
doplněno 17.09.12 20:04: od teď už není nutné 2x F5, změnil jsem názvy stylů, aby se načetly hned!
nic...
doplněno 17.09.12 20:08:Upřesnim: nereaguje to oranžové tlačítko. Když na něj najedu a rozbalí se seznam, tak jednotlivé rubriky jdou. Ale možná to tak teď má být?...
doplněno 17.09.12 20:11: Aha! Tak se omlouvám, narazil jsem jen na tu Tvojí změnu. Už jsem na to přišel a zdá se, že to funguje.
v mojí IE 8 to funguje správně... zkopíruj mi poradte.cz/...
doplněno 17.09.12 20:09: v IE 8 je nutné zrušit kompatibilní zobrazení a hotovo
Nyní jsem zase přepnul na XP s IE8 a vypadá to dobře
Jinak Iceweasel na Debianu nemá problém (Iceweasel je derivát Firefoxu).
admine, mám ten samý problém, jako "magnon", jak se prosím, zruší kompatibilní zobrazení? Prosím nějak polopaticky. Moc děkuju předem. - pt
Tak já klikám na domeček a jsem v seznamu, asi to jinak nejde.
Houstone, hlásím problém.
Pokud si v roletkovém menu odkliknu moje otázky, poté dám do kterých jsem přispěl/a, tak hlavička, která je napsána oranžovým písmem zní "Vaše otázky".
Mám dojem, že to takhle nebylo. . .
doplněno 17.09.12 20:13:Teď koukám, že to tak možná bylo i dříve.,
Pokud ano, předem se omlouvám za poplašnou zprávu
nn, takhle to bylo... na tom se nic neměnilo jde jen o menu, ne to kam to směruje a co je na jiných stránkách
V menu mi nefunguje seznam rubrik, moje poradte a registrace. Mačkat F5 nepomáhá.
Paní brunecova, jaký používáte internetový prohlížeč (to je to, na co kliknete, když chcete na internet)?
Používám IE 8. Odpoledne tady byly nějaké problémy, které admin vyřešil. Poté mi vše fungovalo dobře. Vrátila jsem se na poradnu a opět mi menu nejde celé.
která je to verze? Stáhnul jsem si 14 a pak 15 a obě jsou ok... vypadá to, že tvoje neumí dědit velikost písma a proto se nevejde do vymezného místa... je to něco staršího? Řešení to má snadné, ale chci to prvně vidět na vlastní kukadla
Jinak ty prohlížeče jsou čím dál víc jako vejce vejci... FF se mi docela líbí
FF 15.0.1 pod WinXP i pod Win7(64). Tzn. v NB i v PC.
doplněno 18.09.12 09:46:Dělá to furt a pořád. Když chci, aby se to srovnalo, tak musím stránku zmenšit a pak je to na moje oči moc malinkatý.
to je divný, že mě to běží ok... udělal jsem úpravu, 2xF5 a budeme doufat, že i pro 8čku to bude zkousnutelné
no tak jestli používáš zvětšení písma, tak to už neovlivním... prostě při větší velikosti písma se tam nevejde... budeš to muset zkousnout... nebudu dávat 99% lidem zbytečně velké ráměčky kvůli 1%
přikládám obrázek z FF 15.0.01 při zvětšení cca na 150% (rozlišení 1920px na šířku) a písmo je ok... budeš muset zkoumat proč u tebe je to jiné.
doplněno 18.09.12 09:58: už to mám! nezvětšuj písmo, ale obraz... vrať velikost písma jak má být a zmáčkni CTR a drž, kolečkem myši roluj - zvětší se ti obraz a vše bude ok... lepší než jen větší písmo! Což?
OK, beru, dík. A ještě se, možná blbě, zeptám. Všechny stránky se mi zobrazují na obrazovce od kraje do kraje. Jenom poradna má prázdný pruh na každé straně. Je to normální?
co je normální? Poradte.cz má jasne definovanou šířku 1000px, aby to zkousnuli prohlížeče pri rozlišení 1024x xx, při roztažení na celou šířku to vypadalo divně - otázky a odpovědi byly často na jeden řádek a avatar byl neadekvátně velký...
s teu šířkou "všechny" nemáš pravdu, je hodně webů, které nejsou k okrajům... hlavně kvůli tomuhle... na mém monitoru je 1920px šířka, na jiném je 1024px to je skoro polovina... takhle to vypadá všude stejně, jen toho bílého místa máme víc
Zvyknul jsem si a naopak ta bílá mě přijde fajn, že je to "odlehčené".
Pekny den,Asi ještě spím ale mužete mi prosím vysvětlit jak se vratit na hl.stranku když jsem třeba u statistiky nebo na moje poradte?
doplněno 18.09.12 10:22:a co ty zelene nalepky u odpovedich?ty tam už byly?
doplněno 18.09.12 10:24: Díky
Tak se nerozčiluj. Tohle jsou věci, které jdou mimo mě. Pavle, ještě jednou díky.
Už to máááááááám! Já věděl, že máme chytrýho admina. Já vždycky zvětšoval kolečkem. A teď jsem díky tobě zjistil, že tam mám zatrženo Pouze velikost textu. Tak jsem to odškrtl a už je to v pohodě. Dokonce i stránka je od zdi ke zdi. Díky.
Když si zvětšíte stránku ještě víc, tak pruhy zmizí. Ovšem vše bude možná až moc velké.
doplněno 18.09.12 14:55:Pro LadinPraha
admin, ty píšeš slova v mě neznámém jazyce. To je japonsky nebo nějaký vesmírný jazyk?
Jo, obrázkům rozumím, ale co to je "zruš si kompatibilní mód"? Každým takovým sdělením a pochopením ho, jsem chytřejší a jednou bude škoda umírat, jak budu chatrá :D Spousta odpovědí v každé rubrice je pro mě poučením.
admine, moc se přimlouvám za to, aby bylo nějak více zdůrazněno blikací upozornění na vnitřní poště. Několikrát už jsem někomu psala a on nic, protože si toho nevšimnul. Naposledy Hanince. Něco jako čertík ze škatulky. Hodně viditelné. Když ne, tak ne. Přežiju, jasně že jo. Ale kdyby to šlo. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.