Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednané triko nebo ne?

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

(Do soukromé pošty neumím vložit obrázek, tak píšu sem)

asi před 14 dny jsem si (samozřejmě po dosažení potřebných bodú) objednal druhé triko. Vzápětí se na mé stránce objevila následující, trochu matoucí informace. Od té doby se nic neděje, tak se ptám: je to v pořádku?

Objednané triko nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dle mě - je vše v pořádku, druhé triko máte objednané, a na další (třetí, tedy pokud jde) zatím nemáte dostatek odpovědí.

hodnocení

Jasně, na třetí triko nárok nemám. Jen mě mate to červené "ne" na výpisu. A taky to, že první triko jsem dostal pár dní po objednání, tohle trvá déle. Pokud je to tím, že prostě nejsou momentálně na skladě, je to v pořádku (stejně je na něj už zima:(). Ptám se, abych se ujistil, že je všechno v pořádku a objednávka se někde nezasekla.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jestli ono to nebude tím, že jsem všechna trička vybral. A Pavel psal, že další budou zřejmě až na podzim.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

vida a mě to přišlo tak krásně srozumitelné. Hláška, že je objednáno a na další zatím není nárok.

Objednávka je z 29/8... tak to je ještě docela brzy *smich* Pošlu, pošlu určitě :)

hodnocení

Tak jo, dík za odpověď*palec*. Jen jsem si nebyl jistý.

hodnocení

Tak triko už došlo *palec*. Dík.

doplněno 19.10.12 21:08:

Akorát, že už ho asi letos moc neužiju :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]