Nejste přihlášen/a.
Poděkování pro Admina. Dnes mi došlo tričko, velikost souhlasí, barva také, takže manžel je spokojen. Máme je už oba, každý v jiné barvě. Budem v tričkách vyrážet na kolách po krásách Vysočiny a šířit reklamu - Poradte.cz... Ještě jednou díky moc a ať se Poraďte daří, tak jako doposud. Hodně dobrýcch hlavně dobře zodpovězených otázek. Mám teď méně času, tak sem chodím méně, ale vždy se něco nového dozvím, a těším se sem. Jen tak dál, děkuji.
jj, tohle odesílání mi vždycky trvá... všechno nabalíčkovat, nadepsat obálky a ještě doručenky mě fakt nebaví, nemít z toho dobrý pocit, že to posílám... no nevím
možná jsem propásnul vaše narozeniny, ale poslal jsem to alespoň téměř ke svým
dívám se jen na město odkud kdo je... občas se zasměju, že bych to mohl doručit osobně, že každý den jedu kolem nebo bych to neměl velkou zajížďku... občas mě pobaví vtipné nebo krkolomné příjmení, které píšu na 3 pokusy... ale nic víc v tom nehledám, mám radost, že trička jdou do světa... snad ne vyloženě jako spací nebo polní
Jejda, on se Admin vydal na poštu? To jsem to objednání asi nějak prošvihl, tak to zkusím stihnout do další "vlny" odesílání dárků!
Jinak všem obdarovaným gratuluji k reprezentativnímu dárečku od našeho Admina, už také jedno tričko mám a šetřím si ho, oblékám jen při výjimečných příležitostech!
Takže, kolegyňky a kolegáčkové, vzhůru do další práce a dalších triček!
MOWLA: Vás bych nominoval na titul "skokan roku"! Vaše rady jsou velmi fundované, rozumné a z mnoha oborů. Vážím si Vás, Vaší neuvěřitelné aktivity na poradně a samozřejmě i Vašich rad a symbolicky smekám...
já to tričko tahám snad pořád, mám ho asi v 6ti barvách (protekční - zkoušel jsem, která je nejlepší) a venku mě pomalu v jiném neuvidíte. Nese to své plody... lidi koukají a někteří sem pak i zajdou a dokonce odpovídají... neuvěřitelné
MOWLA/(y) jsem si taky všimnul, poslední dobou "nenacházím" snad ani jiné ohodnocené odpovědi
A já zase nic Asi nedávám politicky korektní odpovědi
Jéé, díky! Dost tady doručování flákají, tak hopnu na poštu
prd, pro tebe tam taky byla obálka... tuším že v ní byla 2 trička... zkus zavolat na poštu, v úterý odesláno, možná bych našel číslo balíčku.
Zrovna předevčírem jsem jim tam udělala trochu čóro, protože to už je asi třetí balík v krátké době, co se vrátil odesílateli. Oznámení mi nepřišlo a když jsem se na poště dožadovala, že tam musím něco mít, tak nebylo nic, ani v historii. Zato hrozně řečí, že s tím nemůžou nic dělat. A to jsem se na ta trička tak těšila (A taky na ty naušnice a dětské sedátko
) A než jsem se sem stačila přijít zeptat, jestli se alespoň vrátil, tak už píšeš. Tak já ti písnu do pošty...
Díky za připomenutí. Já zrovna minulý týden probral šatník, vyházel dva pytle oblečení a teď jsem si uvědomil, že mám slušnou zásobu u admina ve skříni. Tak ho toho musím zbavit, ještě by mohl po mě chtít poplatek za úschovné.
díky za uštědřený šok, původně jsem myslel, že se zasekla pošta a jeden mail přišel 3x... ani nevím jestli jich dám tolik dohromady (v téhle velikosti), tak možná pošlu jen část a zbytek odložíme na později, na další kolo objednání triček (podzim)
No já klikal a klikal dokud to něco nabízelo. Pavle v klidu, až to prostě vyjde, tak něco pošli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.