Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký zkažený font

Od: robin1* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Tady jsem něco pokazil a nevím co poradte.cz/...*plac*děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkopirujte text, vložte jej do poznámkového bloku, zkopírujte vložený text z pozn.bloku a vložte tam kam potřebujete. Není nic snadnějšího na opravení :D

hodnocení

0x

Taky jsem si všimnul :D

Asi jste při tom kopírování zkopíroval i formátování textu. Asi to na té původní stránce mělo důvod. Ovšem na poraďte to dělá paseku. Jak psal kolega oprava je jednoduchá.

robin1*
hodnocení

Ale to zkažené, v tom vláknu už asi zůstane že?*plac*

mowla*

Nahlas to - Sys nebo admin to mohou, minimálně, skrýt...

sys by to mohli skrýt celé, opravit jen já... bylo tam něšťastné formátování, takže příště proprat přes notepad jak zaznělo nebo vložit přes 3. ikonku tady v editoru :)

robin1*
hodnocení

jj budu se více snažit dík *hi*

Použijte tlačítko nahlásit, popište problém (stručně) a Admin se o to postará. ;)

doplněno 17.07.12 20:56:

Samozřejme tlačítko u té odpovědi :)

robin1*
hodnocení

Tak jooo jdu se prásknout*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]