Nejste přihlášen/a.
Ahoj Admine,
chtěla jsem dnes kolegáčkům poslat vnitřní poštou obrázek, ale chybí mi tam na to volba. Tudíž předpokládám, že to nejde. Moc bych se přimlouvala, aby se dala do vnitřní pošty přiložit příloha, příp. obrázek jako do otázek.
Díky Míša
Nevím, neznám, nerozumím - jenom nápad, možná hloupý, vyjádřit se musí ti, co vědí: Nešlo by propojit VP s registrovaným e-mailem tak, aby byl viditelný jenom e-mail odesilatele a e-mail adresáta zůstal skrytý, ukázal by se pouze nick. Komunikace by pak mohla probíhat přes e-mail a bylo by možné poslat cokoli. Ale jestli je to proveditelné, to fakt netuším.
doplněno 17.06.13 23:38:Pt - na Moje poraďte, v nastavení uživatele si můžeš mejlík změnit na jakýkoli. To není závislé na tom, jestli máš Outlok nebo jiného pošťáka v PC nebo ne.
doplněno 18.06.13 00:23:Chtělo by to doplnit FAQ - Jak změnit e-mailovou adresu.
"ladine", to bych byla vedle, jak ta jedle. Jelikož mi nejde Outlook /už jsem to tady řešila/, z kterého mi chodily na mejlík zprávy z VP, tak mám mejlík jiný ne z Outlooku, tak by mi obrázek nepřišel.
doplněno 17.06.13 23:31:Proto by bylo lepší a uvítala bych to, kdyby šel vložit obrázek do VP, jak píše Michalka.
doplněno 17.06.13 23:50:"ladine", fakt? Tak to jsem nevěděla. A bylo to tak vždycky? Moc díky za informaci.
doplněno 17.06.13 23:59:Nejde to.
Pavlo, při jakékoli změně v nastavení musíš do příslušných kolonek třikrát vyplnit své přihlašovací heslo, jednou jako staré a dvakrát jako nové, pak by se změna měla uložit...
Takhle nějak jsem to pochopil taky. Staré heslo ti tam zůstane a ty ho tam ještě 2x napíšeš.
doplněno 18.06.13 09:44:To mi právě taky připadlo divné, když tam to původní heslo vlastně mám.
Ano, tak to opravdu funguje, je to tam i červeně napsáno. To, že mi připadá ne zcela logické třikrát psát heslo, když jako přihlášený chci měnit něco jiného, je jen můj názor...
Miško, nejde to a asi nepůjde, bohužel není ani náhradní rozumné řešení, zkusíme to přidat na seznam připomínek na Admina?
Já to už vidím jako zbytečnou aktvitu, ale co kdyby,.,,
Otevřít novou záložku, http://imgur.com/ , napravo Computer pro vlastní fotky nebo Web pro vložení obrázku z internetové adresy
Zmáčknout start
Zkopírovat adresu uloženého obrázku a vložit do VP. Celé to je tak na čtyři vteřiny
Já jsem ten obrázek posílala přes leteckou poštu a odkaz jsem dala do VP (nejsem hloupá)... Ale některým kolegům to nevyhovuje, musela jsem dovysvětlovat, co, kde a jak stáhnout atd.
Ten obrázek nebyl pro každého, proto jsem ho nedávala veřejně na Poraďte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.