Nejste přihlášen/a.
Váš počet odpovědí v jedné otázce převýšil povolený počet
Kolik je povolený počet? Umí někdo odpovědět?
stačí číst: Pokud má tedy někdo méně než 10% ohodnocených odpovědí může v každé otázce odpovědět 2x, doplnit svou odpověď může nesčetněkrát. Ano, pokud první vyplácnu nepodstatnou věcí, v druhé zareaguju správně už nemám šanci přidat třetí byť podstatnou odpověď. Proto mohly být např první dvě spojené (doplněné) nebo zvážit zda jedna z nich nebyla zbytečná. Jak to bývá, když se kácí les lítají třísky... jistě i v tomto případě to občas bude na škodu, ale věřím, že většinou to prospěje.
Takže nové změny, nicméně si nemyslím, že to prospěje tomuto fóru a les bude brzo vykácený i bez třísek. V podstatě kdo sem chodí občas a nemá body, nemá ani právo odpovídat, což mi přijde nerozumné, ale budiž. Drtivá většina sem nechodí pro body a to je třeba si uvědomit admine a lidi budou utíkat na jiné neomezené fóra. S klesající aktivitou klesá i počet bodů, ale to jistě víš. Taky se hodně stává, že ne vždy, ale ve většině případů se tazatel špatně vyjádří a odpovědi směřují jiným směrem a když tazatel později otázku upřesní, řešení se nedočká, jelikož nebude kdo mít odpovědět. Je to jako řešit problém se šéfem v práci a mít na to jen dva pokusy a pak padáka. Mimochodem, dík za tričko
ještě jsem to upravil na 3 odpovědi a méně než 10%, před tím to bylo vč. Zároveň se zobrazuje vysvětlující text.
Admine jestli to opravíš na tři nebo čtyři v postatě se tím nic neřeší. Jsou otázky kde je i kolem sta odpovědí a kde diskutují většinou ti samí a když to nedodiskutují v jédné otázce, založí druhou a budeš v tom mít nejenom ty ještě větší bordel, to mi věř. Pak už se zde nevyzná vůbec nikdo. Ještě jsem nedostal jedinou rozumnou odpověď, co tě k tomu vedlo, protože mě, i když se vžiju do tvé kůže, žádný nenapadá.
odpověď nečekej, vše už bylo řečeno. Doplním, že autor otázky může odpovídat kolikrát chce. Ve volné apd, kde je spousty odpovědí to taky není omezeno. Testovací období je k tomu, aby se vyzkoušelo a poznalo, zda je to dobrý. Kdyby se nic nezkoušelo, nejsou ani spalovací motory.
Vše už bylo řečeno? A kde? Oficiálně v pravidlech jsem nic nenašel. Budu rád za jakýkoliv odkaz. Motory sem nepleť, nakonec tím, že je přiškrtíš, taky nepojedou. Mě jen zajímá důvod, nic víc. Sám víš, že body se zde mnohdy rozdávají za zcela nerozumné odpovědi. Nakonec odpovědět se dá několika způsoby podobně jako v autoškole, takže správných, nikoli obodovaných odpovědí může být víc. V tom případě bych zavedl povinné bodování - dejme tomu při pěti a více odpovědích v otázce by musel rozdat body každý, kdo by chtěl odpovídat dál. Pak by možná bodové ohodnocení mělo smysl a se vzrůstající aktivitou lidí v otázce, by vzrůstal počet obodovaných lidí, kteří by neměli následně cestičku uzavřenou. Jak jsem již psal, kdo sem chodil málo, přestane sem chodit úplně. Navíc jsem se nikde nedočetl, jak dlouhé bude to zkušební období.
pošli to poradte.cz ALL, aby o tom všichni věděli, že sem podle tebe už nemají chodit, díky! Tobě se nelíbí jedno pravidlo a všichni sem podle tebe přestanou chodit. Končím.
Slušně jsem se ptal, co Tě k tomu vedlo, nic víc, nic míň, ale argumentace došly, nejspíš budu následovat Luise. O ten zbytek se bát nemusíš, nikde to nebudu prezentovat, lidi na to dojdou sami, já nejsem podrazák. Měj se a ať Ti tvé zámery vyjdou.
ano, dočetl jsem se sice, že mám dva či tři pokusy, tudíž v podstatě jde o útlum tohoto fóra, ale nedočetl jsem se, proč se tak děje, z jakého důvodu. Ty to teď nepoznáš, ale až dojdou body i těm, co je mají, tak bude hůř a bude v tom velký guláš Taktéž doplňovámí odpovědí ne do stromu, ale stále do jedné vede ke složitosti a nikdo nebude vědět, kdo komu odpovídá a jsem rád, že se přidávají další (Gumídek), takže nejen já jsem nechápající a bohužel nejen mně nemůžeš pomoct. Že to je nelogické, není důležité.
Admine, čemu má Poraďte.cz sloužit?
Domnívám se, že má především odpovědět na dotazy tazatelů.
Přestože Poraďte.cz znám delší dobu, zaregistrovala jsem se teprve před nedávnem. Postupně si pročítám zajímavé dotazy a odpovědi a bohužel musím konstatovat, že některé jsou dost nepřehledné.
Pokud se tu někdo zaregistruje, souhlasí s pravidly a nakonec se přizpůsobí i zbytečným omezením.
Jak se ale mají orientovat tazatelé u dotazů, na něž je více odpovědí? Mají mezi třeba 10 či více odpověďmi s doplněními dohledávat, nač které doplnění reaguje? To mi připadá dost "přitažené za vlasy".
Podle mne je přehlednější "zavěsit odpověď" pod odpověď, na niž člověk reaguje. Některé reakce potřebují doplnit, upřesnit nebo uvést na pravou míru (zrovna včera jsem takto reagovala na spojení důchodového pojištění a peněžité pomoci v mateřství)... Kdyby tazatelka svůj dotaz chtěla rozvést, už bych jí neměla jak odpovědět.
doplněno 11.06.12 00:25:Nedalo by se odlišit, jestli jde o věcné odpovědi k tématu (a ty neomezovat) nebo o "vykecávání?
Admine, prosím o zvážení.
Pokud tazateli odpovím dvakrát, tak i ten, co je tu poprvé ví, že mu bylo odpovězeno v počtu odpovědí na hlavní stránce.
Pokud odpověď doplním do své předešlé odpovědi, tak se na hlavní stránce počet odpovědí nemění a ten, kdo to nezná si řekne, že už na něj kašlu.
Takto, když jsem odpovědel vícekrát a vždy na přímí dotaz, tak to bylo přehlednější hlavně u otázek s více odpověďmi od různých rádců.
Další problém je ten, že u starých dotazů, kde jsem odpověděl vícekrát nemohu dát novému tazateli, který tam vstoupí odpověď přímo, ale o až o pár odpovědí dále, kde jsem já a tam to doplním. Copak neznalí nový tazatel mě bude hledat v doplňené odpovědi někde uprostřed otázky, která má třeba 100 odpovědí?
Chtělo by to ještě dopilovat. Taky tu nejsem na body, ale hlavně na radu těm, co ji vyžadují
Gumidku, určitě by to chtělo dopilovat, i já jsem k tomu napsal svůj názor, nevím už jestli v tomto vláknu nebo přímo Adminovi. Jedno je však jisté, tato úprava je ve fázi testování, a pokud se neosvědčí tak ji Admin zruší, věřím, že i tento svůj slib splní. Osobně se trošku "bojím", aby toto omezení nevedlo k nekonečným "doplňkům" odpovědí, pak aby se v posloupnosti reakcí prase vyznalo...
Každopádně, přiznejme si to všichni, pro Admina je tato poradna nejen "srdeční" záležitostí, ale i předmětem určitého výdělku a zisku.
My všichni zde přemýšlíme pouze nad praktickými záležitostmi poradny. Ovšem Admin přemýšlí i nad ekonomickou stránkou tohoto webu, a díky tomu že přemýšlí rozumně, tady tato poradna stále je a může fungovat!"
Hope, souhlasím s tebou a práce Admina si vážím. Je těžké uspokojit většinu uživatelů.
Jen jsem doplnil svůj podmět. Já totiž chodím většinou na hlavní stránku Auto-Moto a pak jen průběžně mačkám F5 a koukám na aktivitu odpovědí a případné nové dotazy. Abych otvíral pokaždé dotaz znovu a hledal doplňující odpovědi u otázek, kde bude třeba 20 odpovědí, tak na to fakt nemám. A právě u doplňující odpovědi se mi ta číslice na hlavní stránce nemění (viz obr)
Takže nevím, jestli do dotazu někdo něco nově vložil, nebo ne. To vím jen v případě, že dotaz nebyl doplněn a byla vložena nová odpověd třeba od jiného uživatele.
Gumidku, souhlasím, a věř mi, že ani já nejsem přesvědčen, že toto je šťastné řešení.
Sám jsem zastáncem názoru, že doplnění odpovědi má sloužit POUZE k dopsání toho na co jsme zapomněli nebo k opravě chyby. Ale NIKDY k reakci na jakoukoli další odpověď. Fakt je v tom pak neskutečnej bordel a ani já některá témata kvůli tomu už pak ani nečtu. Na to abych kontroloval kdo komu "doplnil" svoji původní odpověď a ještě kontroloval časy odpovědí, tak na to opravdu nemám čas ani náladu...
A doufám, že Admin pod kritikou rádců na toto omezení vymyslí jiné vyřešení problému...
Přijde mi poněkud nešťastné číst napřed reakci (doplnění odpovědi výše) a později níže najít odpověď, na kterou doplnění reagovalo. Přijde mi přehlednější (myslím, že většina lidí čte směrem dolů) "zavěsit" odpověď pod tu, na niž reaguji.
Nevím, jak se tu orientují tazatelé, kteří nejsou registrováni a pravidla neznají. Tipuji, že spíše hledají další odpovědi pod těmi, které si již přečetli (nemyslím, že by odpovědi pročítali znovu, takže doplnění původních odpovědí jim mohou uniknout).
- Doufám, že se mi podaří vložit slíbený obrázek (ještě jsem to tu nevyzkoušela).
doplněno 11.06.12 23:27:U tohoto dotazu se ještě dá orientovat, ale pokud se sejde odpovědí více, a pokud původní odpovědi doplní více lidí, budou se v tom ztrácet tazatelé, náhodní čtenáři i rádci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.