Nejste přihlášen/a.
Tak poprvé nevím, proč otazku od pasu otazku ozavíraš bez možnosti odpovědi.
neutočím ani na Tebe ani na sysla.
Jde mi o to, že mi bez rozmyslu zruší otazku a já ji pak musím znovu napsat, což, jak každý ví, podruhé už nikdy neuděláš stejně a nevyzní otazka tak jak má.
Jsi úplně zbytečné naštvaný, útočný, rypavy...
Celé domény operátorů, kteří prideluji pokaždé jiné IP jsou blokovane, procházejí moderaci. Píšou z nich hrozní xxx a schovávají se právě za IP.
Piš si klidně anonymně, ale z jiné domény.
Snaž se vidět celou pravdu a důvody a nevzahuj si to k sobě. Je to zbytečné.
Zdroj: poradte.cz/...
Jak mám psat anonymně z jiné domeny a hlavně PROC? prč Ti Vadí tahle domena? Bohužel domeny google, seznam, poradte .. uz nekdo vlastní, takže odtamad psat nemohu, a tvořit zbytecné meily je zbytečné.
Puvod otazky, proč mi sys, zruší otazku, pokud mu vadí nějaké slovo, jde to zeditovat.
Pokud vadí, že pokládám otazky, řekněte to jasně a srozumitelně.
Děkuji. pokud nevadí, jak ji zedituje a ponechá.
nepokládám otazky z plezíru, ale protože bych rád zjistil odpověd.
děkuji
nyní klidně LOCK.
jak mám psat anonymně
doplněno 10.11.13 14:04:A proc mi dotěd neschvalil příspěvek? Byl nevhodný? Nebo vadí, že jsem ho neposlal z registrovaného nicku? Hmm?
Nepochopil jsem proč ti vadí doména? Je to regulerní domena, a nechápu proč ji měnit. A hlavně proč ti domena dyk.cz vadí? To je to co jsem nepochopil.. tvou výzvu změnit domenu ... na nic jiného tedy neodpovidej ( promin , že to tak píšu) zaměř se na to, proč mě nutíš změnit domenu.
V tom případě to nechápu a protože jsme na poradte žádám o radu. Jak se mám řídit radou nepoužívat tmcz.cz tedy něco, co já neovlivnim, co je domenou mého poskytovatele. tedy pevneho připojení společnosti T-mobile.
prostě to nechápu ...
Vydíš a já zas mám pocit, že je to zbytečný utok na mne. Nemohu používat jine připojeni, když TU JINE NENI ! ! ! ! a mám už asi 15 let stejneho operatora, respektive stejne připojení, pouze s tím, že puvodní poskytovatel ceské Radiokomunikace, prodaly své zakazniky T-Mobile, včetně připojení , takže jsem 15 let na stejné telefonní přípojce, a jedina zmena, že mi 1x zmenili IP, když se zmenil CR na T-Mobile, takže, mi vysvetli jak mam zmenit připojení. T-mobile nemám na mobilu ani mobilním připojením, ale po ADSL, takže to těžko zmením. A nevim, proč mam používat registraci, když moje přispěvky a dotazy stejně smažete a ohodnocení, nepotřebuji.
Stale nevím, proč nebyly moje dnešni dotazy a odpovědi schváleny. Kvuji providerovi? Směšné. Stejně jako dostat na výběr změnit poskytovatele nebo registraci. Pohlaví měnit nemusím? V pravidlech máš, povolené anonymní odpovědi, když jsou povolené, proč mě sys za vkládání anonymních odpovědí kritizuje? A říkat, že MUSIM změnit poskytovatele, nebo se registrovat zní stejně jako registruj se nebo maš smulu, když já nemohu změnit poskytovatele ADSL, když tu kromě O2 jiny není.
Proc moje odpovedi nebyly schvaleny, když nepotusuji predpisy?
Proc neschvalujes moje prispevky na odpovedi poradte.sk, kdyz tam se hlasim jako registrovany?
Proc mam pouzivat registraci, jen proto aby mi sys posilal posmesné vzkazy, ze kdyz se nepodepisu do odpovedi, takze mi ji neschvali?
A registrovat se na otazky, ktere mi smazete a stejne nedostanu odpoved, nepovazuji za dulezite.
To si FATK delas srandu: zmen připojení ... neni to diskriminační, mi zakazovat používat ADSL od T-Mobile?
Můžu poprosit o link na tohle pravidlo? Osobně tuhle diskuzi moc nechápu, ale proč by někdo měl být diskriminován kvůli poskytovateli připojení?
doplněno 10.11.13 18:31:to mi právě přišlo divné, protože píšu příspěvky i z mobilu (T-mobile) a nikdy nebyl problém, tak asi proto, že jsem vždy přihlášený. Jen mě zajímalo jak to je, v tomto případě nutnost přihlášení samozřejmě chápu, to snad takový problém není.
jenže mobilni T-mobile ma jine IP ( rozsah) a ADSL T-mobile ma taky jiny rozsah IP. Mam statickou adresu, nikdy se nemeni, a v tom rozmezi co pisu nahore poskytuje T-mobile pokud vim statické adresy.
plně chapu mobilní připojovaní, které maji dynamické rozsahy IP, ale proc to mate u O2? nevim jaké jsou nyni stavy IP adres, kdo jsou vlastnici, ale porad si myslim, ze tak 50% republiky, behá na dratech O2.
Jestli delůas chybu ze neco vysvetlujes? No je to poradna, a vysvetlovani by melo byt smyslem, ale hlavne nechapu, proc, kdyz mi pravidla anonymni odpoved povoli, proc ji nemam schvalenou? jen proto, ze jsem to ja? Nebo jaky je duvod ze doted, neni schvalena? neporusuje zadne pravidlo ...
ty rozsahy mi nikdo neposkytne, podle překladu adres se taky nelze orientovat, protože zmíněné adsl.tmcz.cz se už asi od roku 2010 nepoužívá, bohužel. ale na základě tvé vytrvalosti jsem udělal změnu - pokud byl někdo už 5 schválen pak není potřeba ho dále moderovat. Je to na základě cookies se všemi jejími důsledky. Věřím, že to pomůže.
Výše uvedené se může změnit na základě nových zkušeností. Zkusíme a uvidíme.
doplněno 10.11.13 19:10: tvoje aktuální cookies má hodnotu 65, takže v tomhle případě si volný... do vypršení cookies (má platnost rok)
Jako zase na druhé straně plně chápu všechny opatření na ochranu prosi, spamu a svinstvu které viri, a lidi dělají. V tom jsem s Tebou za jedno.
Jen si nejsem jistý Tím cookies, to je u Tebe nebo u mne. protože pokud jsi četl muj dotaz, bojuji s tím IE8, a instaluji, odinstaluji, a asi i mazu cookies. Dnes jsem uz 2x delal obnovu ze zalohy, bo jsem vymazal i nesmazatelne a neco mi nejelo
Vlastně jen diky Tobě, jsem na to IE8 sel ( tedy i kvuli trochu necemu jinemu). V IE7 to poradte proste uz nefunguje, ale to jsme spolu rešili.
Pořad hledam tu odpověd, co jste mi zazdili otazku, proc nejde ulozit nastaveni hledani obrazku, nebo jak na to. Ale to tady neřesme. to je zde HELP ! poradte.cz/...
.
.
Jinak, ze se u mne nebo meho nicku, nebo kde, se objevuje i tmcz.cz jsi mne překvapil, nebo to beres jen z IP?
Já myslel ze mi neschvalujete meil, ktery se uvadi pod přezdivku.
.
Ja jen at víš, že Tě chápu
no nevím co přesně řešíš na IE 8, když ti nevyhovuje vyzkoušej FF... je tolik možností, že nechápu proč se trápíš s jedním a nezkusíš jiný. Já taky přešel vcelku nedávno na jiný. O nic tím nepřijdeš.
Ta IP = říká se tomu překlad IP adresy. Zkus třeba tu: preklad.poradte.cz/... Dole se ti ukáže tvá IP a tu si zkopíruj a nechej přeložit.
Vložený mail nemá vůbec na nic vliv, i kdyby byl mega sprostý tak si jen pomyslím něco o inteligenci autora (když bych na něj narazil), ale protože není nikde vidět, tak se neřeší - není důvod.
ááá kopírovat nic nemusíš, ono se to dole rovnou ukáže, zapomněl jsem.
kdybych použival buhvi jakeho podezřeleho poskytovatele, nebo bych menil každym připojenim IP adresu, ale nic nemenim, neschovavam se za anonymni IP, tak nechapu, cim je sice drahy, ale kvalitni T-mobile tak neduveryhodný poskytovatel.
FAKT to nechapu
.
.
.
.
Mikihans:
O co jde? ze mi syslik zakazal prispivat, kdyz budu psat odpovedi anonymne, sice slušně, ale ne pod svym jmenem , ale nepřihlašený. A zacalo to tím, že se zlobim na muj EI8, že vyhledavač nefunguje jak ma, a že jsem to nazval dementnim IE a že je to na "hov*o". pak mi sys, zrusil otazku, a nepovolil odpovedi.
A ja to povazuji za porušení nastavených pravidel.
Pravidla anonymni otazky a odpovedi povoluji, a navic 10% lidi je tu anonymně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.