Nejste přihlášen/a.
Ahoj Admine, Tví sys mi skryli otazku a byl bych rád, aby byla zobrazena, a pokud se jim nelíbí nazev, tak at ho změní. Nevím jak vysové mají vzdělání, ale slovo "dementní"není jiné než takové které se používá v psychologii i lekařských vědách, a pokud jej nepoužívám ve stylu, že někomu nadávám, tak není použito jako vulgarní. Když ho použiji ve spojení, dementní PC nebo dementní IE tak nevím, přoč se to bere jako porušování pravidel. Opravdu se to nazačíná přehánět? Mám pocit, že vysoké ego některých sys začíná zatemňovat zbytek uvah.
Pokud použiju u toho jak jsem z PC a IE rozčarován slovo na Hovno a posraný, zapni si TV a tohle "bohužel"už jsou i slova, které se běžně používají
Upravená verze puvodní otazky, bohužel už nevím uvod:
Mám neustále potíže s IE8, proto jej vždy odinstaluji. Denně, nebo téměř denně potřebuji vyhledávat obrazky a ...
Zobrazovani obrazku: většinou použiji obrázek, který mi IE7 zobrazil tak na 1 nebo druhý pokus, tedy asi do 20-40 pozice.
Jinými slovy, IE7 mi ukaže cca 20 obrazků, s tím, že pokud žádný nevyhovuje, je dole tlačítko, další stránky vyhledávání.
IE8 je už tak "dokonalý", že ukáže 20 stran najednou, a na každé asi 50 obrázků, JENŽE, to je cca 1000 obrazků najednou, a vy jako "hloupí", čekáte, až se milostivě vše zobrazí, a do té doby to moc nereaguje, prostě funkce na infarkt.
No jo, teď nastoupí rádcové, že dole je tlačítko "přepnout na starou verzi". On by se asi Microsoft urazil, kdyby to dal nahoru, takže musíte rolovat jako šílení dolu, a u toho se vám seká PC, protože stále zobrazuje těch debilních 1000 zbytečných náhledů. Jakmile se tam dorolujete tak super vše funguje.
Jsem přihlášený na gmeilu, takže na učtu google, aspon jsem to tak pochopil, a zadám si uložit nastavení, aby příště bylo vše zas postaru.
Ale ouha, jakmile vypnu IE8 a zapnu, zas vše je po "moderním "a mám tu zas 1000 obrázků.
Coocies jsou povoleny.
když dám nastavit zobrazovaní a uložit, informuje mne to, že je to uloženo, a že příště pokud zustanu přihlašeny, to bude podle nastavení zobrazeno. Jenže OUHA, jakmile po tom uložení kouknu do uložení, tak tam je zas explicitně nastavení puvodní.
TAKZE bud jsem přihlášený jinam, neý po mě google chce : otazka tedy, kam mam být přihlášen?
A nejaká rada, proc mi to pořád naskakuje po startu?
Děkuji předem
Zdroj: poradte.cz/...
Budu raději volit zda opět volit tuto poradvu. Projdi si desítky jiných odpovědí, na urovni vyjadřování, narážek, adekvátnosti a váhy odpovědí, a pak se zamysli jak moc "moje"otazka narušuje chod poradny. No nevadí, věřím, že zas dlouho nebudu mít chuť někomu radit. Už tak asi 80% svých odpovědí smažu těsně před stisknutím tlačítka VLOZIT. Nebudeš mít důvod se zaobírat mými příspěvky.
přeji hezký den
1. "On by se asi Microsoft urazil, kdyby to dal nahoru, takže musíte rolovat jako šílení dolu,"- Co má Google společného s Micro$oftem?
2. Stáhni si a otevři tento soubor, ten ti přidá do nabídky Google Obrázky ve staré verzi. Pak restartuj IE, vyber nový vyhledávač a hotovo
1. omlouvam se, psal jsem ten dotaz 3x, a poplet jsem nakonec google s MS, omlouvam se mu.
2. reg položku jsem rřidal, ale žádný efekt. Dole je stale nabidka zobrazovaní stare verze, a pořád musím čekat na načteni VSECH obrazku ( cca 1200) abych se dole přepl. V žadne nabidce se mi nikde nic neobjevilo, nebo jsem slepy. KDE bych to asi našel?
Ten muj IE je stejne divny dole mi pořad ukazuje smluvni podminky a ja mu pokazde rikam , že souhlasim. Ale o to nejde.
kde bych našel tu zmenu na obrazky ?@dekuji
nejprve jsem Tě nepochopil.
hehe, zajmavé ochechulácké řešení. Ale lepší než to staré rolovaní dolů.
Děkuji
Ještě když poradiš, aby se mi stale dole nezobrazovala výzva k přijetí smluvních pravidel, bude to supr
Body na cestě ...
doplněno 13.11.13 19:31:.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.