Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybné zobrazení poslední návštěvy?

Od: ctenar* odpovědí: 5 změna:

Náhodou jsem si u jedné otázky všiml, že někdy zřejmě dochází ke špatnému zobrazení posledního přihlášení. Nebo že by se uživatel 14 dní neodhlásil?

Chybné zobrazení poslední návštěvy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznamená to datum 22.10.2016 náhodou den ohodnocené odpovědi?

doplněno 04.11.16 13:28:

Myslím tím den poslední ohodnocené odpovědi.

lidus*
hodnocení

0x

Podle mého tu prostě byl naposledy v ten datum, až příjde příště, datum bude jiné.

liduš, naposledy na poradně byl skutečně 3.11. v 18:36h ale čtenář poukazuje na nesrovnalost s datumem 22.10. včetně hodin při poslední návštěvě.Alespoň tak já jsem to pochopila.

ctenar,stav byl proveden 3.11.16:04:26 a protože je dnes 4.11. již se zde promítla jeho návštěva po uveřejnění tohoto stavu, i když je datum jeho návštěvy stejné.

ctenar*
hodnocení

Aha, takže já si popletl datumy *zed* Tak to dopadá, když píše člověk kolem půlnoci a Poradna operuje s pojmy "včera" a "dnes".

Díky za upozornění.*palec*

hodnocení

0x

To už jsem tady také řešila. :-D

Nakonec se to vyjasnilo: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]