Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neaktualizuje se profil

Od: ildika® odpovědí: 4 změna:

Pěkný večer,

není to žádný problém - spíš taková zajímavost (pro mne). :-D

Už pár dní se mi neaktualizuje profil (viz obrázek). Jak se taková věc může přihodit?

Neaktualizuje se profil

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Momentálně u Vás vidím 19.9.2016 ... 1307/179

doplněno 19.09.16 14:13:

Ano, u sebe a u bena vidím také z 18.9.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také vidím správný aktuální stav - zřejmě nečistíte svůj prohlížeč, tak zkuste zmáčknout 2 x klávesu F5 (na této stránce). Zdravím!

hodnocení

Na to jsem zapomněla. *hi* *palec*

doplněno 19.09.16 13:22:

Ale jak to, že u vás obou vidím také neaktualizované profily (tedy jen ze včerejška)? Zřejmě je tedy nějaká chyba u mě, ale prohlížeč jsem právě pročistila.

ben®

Dobrý den, je to v pořádku. Já jsem se odhlásil včera (tedy, před půlnocí), ale Vy až po půlnoci (tedy, vlastně už dnes). Profil potom systém poradny aktualizuje po čtvrté hodině ráno (je to tam napsáno přesně - vpravo dole). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]