Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem zde poměrně krátkou dobu, založila jsem pouze 4 otázky, z toho dvě mi zmizely - proč? Například jeden z uživatelů mi dal tipy na filmy, chtěla jsem se podívat znovu a stáhnout si a otázka je pryč...nechápu to.
Pravděpodobně Vaše dotazy nebo odpovědi na ně porušovaly pravidla této poradny, například Z7.
...jste tu již přes dva měsíce, ještě jste pravidla nečetla?
Já se ale ptala, kdo mi poradí zajímavý film, to je proti pravidlům?
doplněno 17.03.12 13:34:A další otázka byla ohledně vyhledání osoby, měla jsem na mysli, kam se mám podívat - matriky apod.
Možná v odpovědi byl odkaz na nelegální kopii filmu, nevím, nepamatuji si znění tohoto vlákna. Zkuste vyčkat, Admin se určitě ozve a konkrátně vysvětlí.
Upozorňovací e-mail mi nepřišel, ve vyhledávači nic a moje poraďte-moje otázky,co jsem založil a klik , to jsem samozřejmě zkusila jako první
A pro 1jara - díky za odpověď, ale je neviditelným písmem..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.