Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych pděkovat touto cestou za rady ohledně zateplení,odvětrání a vůbec problematiky ohledně střechy..Pan Milan ( zde na fóru pod nickem milancukrar) vše vysvětlil věnoval kus času mým blbým dotazům.Po všech těch firmách,které jsem měl doma a každý radil jenom to co bylo pro ně výhodné.Kdybych dal na jejich rady,tak jsem měl za pár let střechu na hlavě,protože trámy by chytly plíseň a kdo ví ,jak by to dopadlo. Ještě jednou děkuji,protože takových lidí,kteří věnují svůj čas je málo. Macek
Nechci v žádném případě zpochybnit odpovědi p.Milana,ale jak jste si ověřil,že by Vám střecha za pár let spadla na hlavu?
Protože ,kdybych dal na všechny ty firmy,co mi to chtěly zateplovat,tak bych 100% dopadl jako tady ten pán : poradte.cz/... .Pan Milan mi vysvětlil,jak na odvětrávanou střechu a vůbec postup zateplení a fyziku jak se chová střecha v zimě v létě.Nikomu ten názor nevnucuji,jen jsem tak nějak měl potřebu poděkovat za ochotu,kterou mi projvil člověk,kterého jsem nikdy neviděl.Pochybovačú a lidé co umí jen urážet je na každém fóru dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.