Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

POMALÁ PORADNA

Od: bimbam® odpovědí: 117 změna:

Můj počítač není žádný rychlík. Vím to. V posledních dnech se načítání čehokoli lehce zpomalilo. Ale poradna nemá v pomalosti konkurenci. Dokonce se mi před chvílí stalo, když jsem vkládala odpověď, že to snad minutu načítalo, načítalo a pak nic. U otázky jsem byla uvedena jako odpovídající, ale písmenka se během toho ploužení kamsi ztratila.

Proč je zrovna poradna tak pomalá? To přece nemohu svádět na počítač ani na připojení. Kdyby byla stejně mírně pomalá jako ostatní stránky, neptala bych se.

117 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Taky pozoruji posledních několik dní výrazné zpomalení načítání stránek Poradny. Prakticky každý druhý refresh trvá docela dlouho, než proběhne. Jinak mám samozřejmě připojení OK.

Taky mito dnes šlo nějak ,pomalu.

hodnocení

0x

Jo,jo i mě zlobí ale cca posledni 3 dny.Něco načte hned a něco i půl minuty*nevi*

ria*
hodnocení

0x

Dobrý večer, u mě úplně to samé.. Všude relativně vpoho, jen na Poraďte dlooouuuhéé načítání stránek.. Může to souviset s velkým počtem lidí na stránkách? :)

hodnocení

0x
Taky jsem měl ten pocit, ale vždycky když jsem se na to zaměřil zrovna všechno slapalo. Zítra kouknu víc.
doplněno 27.09.16 21:50: Zrovna i teď je to fofr *smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tu pomalost načítání stránek poradny mohu potvrdit - je to od soboty. Zdravím!

doplněno 28.09.16 06:07:

andy123 - ano, momentálně to jede dobře.

doplněno 28.09.16 16:51:

Zkouším místo jednoho kliknutí na otázku (odkaz) opakovaně poklepávat a je to trochu lepší.

hodnocení

0x

Ten samý problém, již pár dní se dlouho načítá.

doplněno 28.09.16 05:39:

Teď to jede rychlostí blesku, vše rychlé, tak uvidím přes den?

Tak už je to zas trochu zpomalené, teď jsem chtěla kouknout na radioaktivní odpad a načítá se déle..blesk se nekoná :-D

doplněno 28.09.16 17:03:

Teď jsem zkusila několikrát kliknout na nějaký dotaz o betonu, je to prd platné, mizím pryč..

ovczaak*
hodnocení

0x

také se hlásím,dlouhé načítání. načtení hlavní stránky v pohodě,načtení otázky je na kafe a cigáro...

hodnocení

0x

ano je to asi od soboty,náčítá se neskutečně dlouho,takže jsem raději odešel než si dávat tolik káv *smich*, teď je to až neskutečně rychlé

patronka*
hodnocení

0x

To se mi ulevilo, já tu pomalost málem přičítala aktualizaci Win 10, na který ale jinak nedám dopustit. Mělo mne varovat, že jinde se všechno načítá normálně... :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak já asi budu vyjímka, ale nic nepozoruji. Po kliknití na poradnu se mi ve Firefoxu otevře hned a to samé dotazy. A to mám Firefox 25, verzi starou jak Metuzalém. Pak jsem to zkoušel na IE9 a taky v pohodě.

72mona3*
hodnocení

0x
Ano, také jsem si všimla. A ještě špatně počítá :)
Kolik odpovědí je v tomto vláknu?... poradte.cz/...
hodnocení

To je právě ta má ztracená odpověď. Započítaná, ale vzhledem k předouhému načítání ztracená. Jen jsem tam psala, že vzhledem k pravopisu autorky to bude v každém případě horor. Pro čtenáře určitě.

naihonn*
hodnocení

0x

Samotné načítání mám v poho, ale když dám odpovědět, tak to trvá a po odeslání odpovědi, to už bych si snad skoro stihl i odskočit.

dam®
hodnocení

0x

Věřím tomu, že zpomalení není dáno vašími přijímači, ale technickými zkluzy poskytovatele. Mimo jiné, nejedná se pouze o tuto doménu, ale současný všeobecný jev v rámci všech používaných sítí.

tomas11*

Nemám zvyk vyjadřovat se ke každé otázce , ale to občasné pomalé načítání některých otázek mne také pěkně prudí.

coco

Pridavam se k ostatnim, take se mi vse zpomalilo v jinak sviznem Androidu, chyba zrejme neni na nasi strane :)

hodnocení

0x

Já už s tím mám problém téměř týden; také jsem přemýšlela, čím to je (jiné stránky se načítají rychleji). :)

lidus*

Ještěže tu jste, já mám stejný problém a nadávám na připojení, na počítač...

ronyx*
hodnocení

0x

Je to jako zpomalený film stále, ale pouze některé rubriky (neprocházel jsem všechny). Prohlížeč Chrome, W7.

hodnocení

0x

Mám to také tak, myslela jsem, že můj pc je nějaký "zasekaný", ale vidím, že nejsem sama, je to nekonečné načítání...ach jo...*zed*

hodnocení

0x

Tak teď mi to nabíhalo skoro 2.min., napsala jsem adminovi, co se děje. A doplňuji, otevření dalších otázek šlo hned, tak nevím.

hodnocení

Na jednu stranu jsem ráda, že nemám problém doma. Na druhou stranu mě překvapuje, že se tato podivná pomalost (asi) začne nějak řešit až teď. Opravdu až já, se vztahem k počítačové technice hrubě podprůměrným, dávám k něčemu takovému podnět?

Admin přiznává jakýsi pocit. A co syslové? Viděli a nechali být? Copak jsou syslové jen na mazání otázek se sprostým slovem?

Ta pomalost je opravdu nepříjemná. Já se s ní smířím a hodně zdejších "závisláků" (míněno v dobrém!) určitě také. Ale copak šéfstvo nechápe, že mnohý nový náhodný příchozí stránky otevře, lekne se a už se nevrátí?

Nehledejte prosím v mých slovech rozčilení a zlobu. Je v nich jen a jen údiv. A trocha přání, aby vše dobře fungovalo.

*slunce*

cinematic*

Vždycky musí být někdo první. Tentokrát jste to byla Vy. Děkujeme. *palec*

ben®

Dobrý den, i já Vám děkuji za otevření (technického) problému, ale zastanu se sys. Myslím si, že sys nemohou technickou stránku systému poradny nijak ovlivnit (snad jen upozornit admina, což se možná i stalo a nevíme to). Zdravím!

P.S. pro "bimbam".

doplněno 28.09.16 20:05:

samouk - nemáte pravdu. Ani vyčištěný prohlížeč si s problémem neporadil a OS Linux běží v mém PC stále stejně. Také je zvláštní, že někdy to jede normálně a někdy pomalu. Takže, problém je mimo naše domácnosti a jiné stránky běží pořád stejně.

samouk*
hodnocení

0x

Já mám načítání všech stránek vždy bleskové a ještě se mě nestalo to,že by se něco změlilo k horšímu,takže pravá příčina je v tom,že se nestaráte o to,za jakých podmínek váš počítač funguje,lidově řečeno kašlete na to a potom se divíte a nadávate na všechno možné,místo toho aby jste řešili tento problém a starali sami o to aby váš počítač běhal jako rychlík v japonsku.Takže si nainstalujte program GLARY UTILITIES,který je zdarma a řidte se uvedeným programem,především však vypněte nedůležité programy s WINDOWS a pravidelně s pomocí tohoto programu čištěte počítač od různého bordelu.Postupem času vám tento program zdělí jak jste na tom ve spouštění windows. Až dosáhnete na 39 sekund,tak budete na tom tak jako jsem dnes já.

Windows mi startuje 12 sekund na plochu (včetně zadání hesla), počítač čistím ccleanerem, ale že je poradna pomalá to nijak neovlivní. Prostě posledních několik dní jsou chvíle, když tu stránky nabíhají znatelně pomaleji než normálně či jinde.

doplněno 28.09.16 20:14:

Dobře, abych to upřesnil, 12 sekund je běžný start počítače při vypnutí. "Studený" start (restart) trvá celých 26 sekund.

hodnocení

0x

U mně je to rovněž pomalé,myslela jsem si,že mám problém s PC,ale jak vidím,,zakopaný pes,, bude asi jinde.Zdravím.

samouk*

Asi máte vy všichni pravdu,tak potom skuste pozastavit fungování AD BLOCK pro tuto stránku a uvidíte co sebude dít.

ben®

Dobrý den, tak, zase jste to netrefil - nemám v PC žádný tento doplněk a nepoužívám ho. Zkuste další návrhy i pro OS LInux a OS Android. Zdravím!

P.S. Mimochodem, nyní to vše funguje dobře, tak to bude asi o počtu přístupů na server.

Jste mimo. Nemám puštěný AD BLOCK pro žádnou stránku, nespouští se mi nic zbytečného, nemám za poslední měsíc v PC nic nového, PC pravidelně čistím, přesto občas v posledních dnech běží "poradna" výrazně pomaleji, než před nedávnem. Jiné stránky běží normálně. Vzhledem k tomu, že se stejný úkaz projevuje zároveň u několika desítek uživatelů od stejného okamžiku stejně, asi to nebude chyba všech PC, nemyslíte?

doplněno 29.09.16 09:15:

Jo, tak koukám, že už je to O.K., takže můj příspěvek byl v podstatě už zbytečný. ;)

hodnocení

0x

Restart za 10, 9, 8...

doplněno 29.09.16 07:36:

hotovo. můžete psát poznatky z dnešního dne...

hodnocení

Ano, vypadá to dobře :). Děkuji. A ráda sem přidám další velké poděkování po (dříve) kritické době, tedy večer.

jofa*

Už to chodí perfektně. Vše rychlostí "blesku".

hodnocení

0x

Děkuji. Chtěla jsem volat hodinového ajťaka, ať se mi na pc podívá. Vůbec mě nenapadlo, že to není chyba Vincenta. To jsem ráda, že se to vyřešilo. A když nebudu muset dávat fotkiy na 3x Tak to bude*ua* super ;) Krásný den přeji všem z Ostravy

hodnocení

0x

ono se sice u serverů bojuje o to, aby běžel, co nejdéle bez restartu/výpadu, ale myslím, že stejně jako PC ten restart prostě potřeba je. Tohle byl restart po cca 4 měsících. Uvidíme jestli to bude lepší.

ben®

Dobrý den, zdá se, že je to skutečně lepší, ale některé stránky jsou ještě pomalejší (ovšem, je to už únosné). A zeptám se (protože to nevím) - nemusí se server také nějak udržovat a čistit od staršího "balastu"? Není tam něco jako složky TEMP? Zdravím!

doplněno 29.09.16 09:57:

admin - díky za odpověď. No, máte na to lidi a jsou placeni, tak zvedejte telefon častěji .

něco tam určitě je :) Přesněji nevím, platím za kompletní servis serveru a je to pro mě jen uložiště stránek. Když něco nefugnuje, zvedám telefon a úkoluju v rámci možností. Navíc nemám čas. *smich*

doplněno 29.09.16 10:14:

už je skoro poznám po hlase... nejsem rád za prudiče :-D

ladinpraha*

Pořiď si na ně horkou linku. Aktuální stav: Otevírání otázky 60 vteřin, otevření pošty 10 vteřin, vložení odpovědi 15 vteřin. Každé kliknutí je sázkou do loterie, jestli to pude nebo nepude.

Od toho šíleného kolísání rychlosti se podle mě odvíjí i další problémy - odesílaná pošta se buď úplně ztratí nebo se odešle 2x. Vložený příspěvek se objeví ve výčtu na hlavní straně, ale po rozkliknutí vlákna tam není. Vložení obrázku totéž, obrázek není. Při opakovaném pokusu o vložení systém hlásí, že obrázek už je vložen. Občas se mi ve vlákně mezi příspěvky objeví dlouhatánský HTML kód.

vixen
hodnocení

0x

Jo, dnes uz poradna bezi dobre... *palec*

cinematic*
hodnocení

0x

Já žádné výraznější zrychlení bohužel nepozoruji. Odeslání odpovědi stále trvá dlouho. Je to tak nějak nahodile, chvíli normální rychlost, pak zase několik kliknutí s dlouhým načítáním... Takže u mě zatím setrvalý stav.

coco

Bohuzel po chvilkovem zlepseni opet vicemene zpomaleno l

jofa*

Ano, už to jde zase špatně.

hodnocení

0x

Uf, už jsem si říkala, abych nebyla za kverulanta :-D ale nikam se nemohu dostat, šnek je proti tomu rychlík..

ronyx*
hodnocení

0x

Opět to chodí jako když to nechodí...

hodnocení

0x

Jde to, ale dře to.

hodnocení

0x

Dopoledne šel parádně. A zase je to v háji. Zeleném. *bum*

bambula*
hodnocení

0x

To je obchodní trik před volbami, aby občané a také ovčané více přemýšleli

hodnocení

0x

Zdravím, momentálně úplně nejhorší načítání za poslední dny ...

Jo, je to bída :(, ale řekl bych, že už to bylo i horší.

ben®

Dobrý den, zkuste neklikat jednou, ale poklepávat opakovaně - bude to o kousek lepší. Zdravím!

P.S. Ovšem, při odesílání napsaného příspěvku kliknout raději jen jednou - a čekat!

hodnocení

0x

Lekla jsem se, že mě někdo odregistroval, ale už to přešlo. :-D

POMALÁ PORADNA

hodnocení

0x

celé Poradte.cz bylo kompletně smazáno a znovu celé obnoveno, aby se vyloučila chyba v DB... uvidíme a popř budeme pátrat dál, co se děje.

Nevyznám se v tom, ale nemůže to být tak, že se nějaká skupina lidí snaží vyřadit stránky z provozu zvýšenou návštěvností? Dvě zahraniční fóra, na která jsem dříve chodila, kvůli tomu přestala fungovat. Byly to organizované útoky a postupně se stupňovaly, takže to nebylo hned.

doplněno 29.09.16 19:59:

Jinak u mě je to stále hodně pomalé (pořád stejně).

DDOS útoky známe a tentokráte tomu nic nenasvědčuje. Jako další jsem úplně zrušil vyhledávání mimo google.

doplněno 29.09.16 20:08:

Zítra se ještě poladí databáze... a bude se hledat dál

ben®

Dobrý den, řekl bych, e problém s rychlostí je stále, ale stala se novinka, e video vloené z YouTube začíná reklamou - a to dříve nebylo. A u posledního příspěvku jsem napsal písmeno z s háčkem (), viděl jsem ho, ale po vloení tam nebylo (ani po opravě příspěvku). Zdravím!

P.S. A ono písmeno není viditelné ani v tomto příspěvku, ale napsal jsem ho.

doplněno 29.09.16 21:16:

ildika - nejste v tom sama a někomu nejdou i jiná písmena. Admin asi "kutí" a ladí.

doplněno 29.09.16 21:13:

Není vidět ani u mě, ale v předchozích příspěvcích vidět bylo.

doplněno 29.09.16 22:41:

ž, š, ď, ť

doplněno 29.09.16 22:41:

*palec*

ovczaak*
hodnocení

0x

pridam se k benovi,prestala se mi zobrazovat pismena s hacky,konkretne z s hackem,s s hackem a take pismeno t. umyslne ted pisi bez diakritiky...

uloja
hodnocení

0x

Boe to je tak pomalé. *cert*

doplněno 29.09.16 21:20:

A jetě nefunguje

doplněno 29.09.16 21:21:

napsal jsem asi 100x zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz s háčkem a nepomohlo to. *smich*

uloja
29.09.16 21:32
hodnocení

0x

Něco je patně, uijme si poradnu, dokud existuje *smich*

uloja

*smich**smich**smich* Jetě e smajlíci fungují.

žete vyzkoušet jak jde psáť čárky a háčky teď

doplněno 29.09.16 22:50:

pikantní na tom je, že to způsobil jeden řádek v kódu, který tam je asi 10 let a do teď nevadil. Najednou po restartu už jo... fakt záhada. :(

Ohledně pomalosti je to v řešení, zítra bych měl něco vědět.

uska*

žena, žito, žížala, žaba, žžžččšššššěěěěěěěěěěěěýýýýýýřřřřřřřřřřřřřřřřčččččččččččččč

Vše jde a obrovskou rychostí. Před půl hoďkou jsem odpověď vzdala, neboť šnek byl proti tomu rychlík.

ben®

Dobrý den, nyní je rychlost až vzorová. Takže, že by závislost na počtu přístupů (uživatelů)? Zdravím!

doplněno 30.09.16 08:55:

admin - tak, to je "radost". Jestli to nějak pomůže, tak to začalo v sobotu 24. 9. dopoledne.

A řekl bych, že přes den to začíná okolo šesté hodiny ráno a končí okolo půlnoci. Třeba to usnadní hledání toho záškodníka.

někdo nás zahlcuje požadavky jako to říkala @ildika, ale nikoliv s tisíců počítačů (DDOS), ale jen z několika. Nyní se musí přijít na to, jak ho odstavit. Na serveru je tak velký provoz, že bude legrace vytřídit tisíce adres... na grafu je vidět normální náš provoz a zvýšený, kdy nás někdo vytěžuje.

doplněno 30.09.16 08:56:

od 22/9 :) to už mám dohledáno..., díky

POMALÁ PORADNA #2

Mohla bych se zeptat, jak se takový člověk odstavuje? Prostě se mu zablokuje přístup z té adresy?

balzerka
hodnocení

0x

Hlásím to samé. To před pár dny nebylo, abych čekala minutu, až se mi zobrazí, co jsem napsala.

jofa*

Chtělo by to s tím už něco udělat. Je to bída.

Asi se to zase pokazilo, protože už to jelo normálně (velmi rychle).

doplněno 02.10.16 20:18:

Úplně mi přestala fungovat funkce "skočit na nejnovější odpověď". Má to tak ještě někdo?

doplněno 02.10.16 20:20:

Tady funguje, ale v některých rubrikách z nějakého důvodu není žádná reakce - čím to?

hodnocení

0x

Opět pomalé :(

Souhlas. V tuto chvíli je to snad nejpomalejší co jsem zatím zažil...

hodnocení

0x

momentálně jako šnek ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dnes to bylo pomalé již před pátou hodinou ranní - a to určitě nešlo o přetížení serveru. Zdravím!

ronyx*
hodnocení

0x

Aby to hledání neměl admin tak jednoduché (nebo naopak měl jednodušší - je na něm, co si vybere ;) ), tak slovenské poradte.sk chodí stejně pomalu (možná ještě pomaleji) jako to tady :-P

hodnocení

0x

Server je celý přeinstalovaný, verze všeho možného jsou poslední možné záplatované. Tak snad se tím vyřeší, že někdo/něco úmyslně vytěžuje naši DB...

ctenar*

Jestli je to virtuální a ne fyzický server, tak ten může mít i jen jenom jednu centrální MySQL pro všechny virtuály a útok tak nemusí směřovat konkrétně na Poradte, ale obecně na databázi, která přestane stíhat a tím zpomalý i Poradte. *nevi*

hodnocení

0x

To je na mrtvici, tak dlouho čekat, než se načte na co jsem klikla a ještě déle, než se načte odpověĎ. *plac**zed**plac*

hodnocení

0x

došel jsem k zoufalému kroku: vypínám postupně svoje projekty jeden po druhém, abych zjistil odkud vane vítr... takže dost možná za chvíli na několik minut nepůjde ani poradte.cz

tomas11*

no a ejhle najednou to jde tak že by už to vydrželo?

cinematic*

nejde a lepší to není ani náhodou, odesílání příspěvku je nekonečné, zcela nahodile proběhne rychlé načtení stránky jako by bylo vše v pořádku, ale není, je to pořád stejné

ben®

Dobrý den, také mám pocit, že je to zase trochu lepší, ale k původnímu stavu to má ještě daleko. Možná by to chtělo změnit hosting=? Zdravím!

hodnocení

0x

udělal jsem nějaká nová opatření, tak uvidíme...

naihonn*

Jsou to záhady na tom světě. Ale zase dobrá zpráva, teď ve tři ráno to aktuálně běží relativně pěkně rychle. *frajer*

jofa*

Mnoho se nezměnilo, na některou rubriku a odpovědi čekám několik vteřin.

Tak několik vteřin bych asi neřešil. Ono to spíš bývá několik deítek vteřin. Teď to běží celkem slušně (i když by to mohlo být lepší).

04.10.16 11:18

neběží..

už to zase frčí, díky Pavle.

hodnocení

0x

snažím se to řešit v průběhu celého dne a postupně se to zlepšuje. Poslední 2 hodiny by to mělo být ok. Zátěžové grafy jsou na minimu...

ben®

Dobrý den, jo, zdá se, že nyní to běhá dobře. Zdravím!

bylo to dobrý, ale už je to zase pomalý

na chvíli jsem tam vrátil, aby mohl Bing vyhledávat... a v tu ránu se to zase sesypalo. Myslím, že by se v Microsoftu měli zamyslet. Jestli mi na každé doméně jedou cca 1.000 stran/60sec, tak to může dělat i 10.000stran/60sec a to je už fakt moc. Zaříznul jsem ho. Na mém serveru prostě hledat nebude, když to neumí! *blee*

Seznam a Google jedou o řád níže, je to i tak docela dost, ale na něj fakt nemají.

hodnocení

0x

Bimbam, přesně ten samý problém. Strašně dlouho to trvá. Začalo to asi tak před týdnem. Včera se mi dokonce ukázalo pětkrát za sebou, že mám zakázaný přístup do poradny. Ale bylo to anglicky, tak jsem tomu nevěřila a hlavně jsem neviděla žádný důvod. Pak jsem toho nechala a vrátila se asi za deset minut a už to šlo normálně. No a teď jsem chtěla odkliknout tuto odpověď a ukázalo se mi, že tento Web není dostupný. Zkouším tedy znova. Ale mám podezření, že to bude problém mimo tuto poradnu, protože ta hláška, že "teno web není dostupný", tak to se mi začalo objevovat i u jiných stránek. Třeba na Aliexpres je to teď běžné, ale ne normální.

doplněno 04.10.16 18:00:

Aha, tak teď tomu konečně rozumím. Admin to včera navečer opravoval zrovna v tu chvíli kdy já se chtěla přihlásit. Proto jsem tam měla anglicky napsáno, že nemám přístup k této poradně a pak to po několika minutách normálně šlo. Já jsem na tuto oázku kápla až dnes v tuto chvíli.

jofa*

Nechodí, nechodí, nechodí. Momentálně u mně nejhorší za celé období.

doplněno 04.10.16 18:29:

Zajímavý. Jednou čekám třeba 10 vteřin a za chvilku to jde zas bleskově.

blesk by už měl zůstat

jofa*

Co je to za broučka , jsem čekal 15 vteřin, pomalá poradna 6 vteřin. Mění se to kus od kusu.

ono to má nějaku setrvačnost, než opatření nahážu alespoň na TOP10 domén a začne opatření fungovat. Není to uplně z minuty na minutu. :)

ondra26*
04.10.16 19:38

.

ondra26*

Je to bohužel stále pomalé:(

Při kliknutí na příspěvek čekám 10-13 vteřin.

Posílám jen pro info - vím, že natom určitě pracujete. Ať se brzo zadaří!

uloja
hodnocení

0x

Poradna jde tak pomalu, že jsem si vzpomněl na doby, kdy jsem také čekal na načtení. Jde to +- stejně rychle. *smich*

ctenar*

E Loading error

*frajer*

jsem z toho šílený. Už jsem dohled nad serverem zbuzeroval natolik, že to snad hodlají řešit...

jofa*

Tak teď to maká vše do 1 vteřiny. Kéž by to tak vydrželo.

05.10.16 09:09

tak zatim *palec*

05.10.16 11:42

*palec*

hodnocení

0x

Dopoledne provedeny nějaké další přeinstalace a nastavení všeho možného. zatím dobrý... večer uvidíme, zda to pomohlo.

Prozatím je to velká radost! *ua*

tomas11*

No tak teď už to fakt je ok a vypadá to že se to udrží. Tak adminovi gratulace.:)

a poděkování...

Díky admine.

hodnocení

0x

Super! Blesk je proti tomu pomalejší brácha *palec*

hodnocení

0x

byl to porod a nikdo ani přesně neví, co se stalo. Zřejmě se zbláznil Apache na serveru... tak vzhůru k lepším zítřkům. *king*

hodnocení

0x
Lidu, neblázněte!
Kam se plašíte? Život je krátký, užívejte...
.
Nevíme dne ani hodiny.
doplněno 06.10.16 09:28: Magdon, máš pravdu.
Ovšem víš, kolik času jsme promrhali na internetu, či kdekoliv jinde?
Na poradně aspoñ pomûžeme.
A v našem věku už to utíká...

No právě, život je krátký. A proto je škoda každé promarněné vteřiny, kterou si zbytečně "užívám" při čekání na reakci PC.

hodnocení

0x

Také se přidám s pochvalou. Je to "nebe a dudy". Jestli to je rychlejší než to bylo i před tím zpomalením nedokáži posoudit, protože když to všechno jede v pohodě, tak tomu člověk vlastně ani nevěnuje žádnou pozornost a je to pro něj normální. Až když se to začne kazit, tak mu najednou připadá problém čím dál větší. Ale to už je vlastnost lidská.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, rychlost načítání stránek je dobrá (občas je některá stránka zcela nedostupná, ale reload ji obnoví). Ovšem, nevím jak ostatní, ale já mám zase problém s editorem, že někdy odmítá psát písmenka s háčkem (musí se klávesa použít 2x). Má někdo podobný problém? Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]