Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paní Lidka

Od: petr® odpovědí: 40 změna:

Dobrý večer. Již asi tři týdny tu nebyla p. Lidka. Nevíte někdo kam zmizela. Děkuji

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Na lidku už si tady vzpoměl i jakubdeda,taky nevíme *modla*

hodnocení

0x

Také jsem si všimla, že tu dlouho nebyla. Napadlo mě, jestli není třeba v lázních a nemá přístup k PC. Snad to někdo bude vědět.:)

pt®
hodnocení

0x

"petr", věřím, že se p. Lidka brzy ukáže a sama nám napíše a vysvětlí,*klik* co s ní bylo. - stařenka

jakubdeda*
hodnocení

0x

No, on tu není ani hop, kdepak asi hledá včelku Máju?

hop®

I Ty jeden vtipálku! *slunce**pusa*

Musel jsem dát počítadlo do nemocnice, tam diagnostikovali totální exitus bez možnosti jakékoli resuscitace (je to pochopitelné vysvětlení pro nastávajícího lékaře? ;))

Takže jsem chvilku přežíval s náhradním strojem, ale řešil jsem jen neodkladné pracovní záležitosti. Dneska ráno jsem si "osedlal" nového (staršího) koníka, takže zase budu "online"!

P.S. Máju nehledám, nevíš o nějakém Vilíkovi? *smich*

hodnocení

0x

Víc dobrých poradců tu již není!

krkovicka*
Ladajaskva taky tady dlouho není.

krkovičko, ano souhlas, někteří víme i o dalších, páč se udržuje mimoporadní komunikace.

krkovicka*
Mimoporadní komunikace ano,ale mnoho již zde zdravého rozumu chybí z odchodem jistých lidí.Bylo se od koho učit ;)

Tak! A mám Tě! Tos byl Ty, s tím motejlem! Já věděla, že Tě znám. Mimochodem, jak se má? Už zemřel, nebo se zavíčkoval? A jestli řekneš, že to nejsi Ty, tak Ti to stejně neuvěřím ;);) Ahojky, Suzy.

doplněno 21.09.11 19:14:

Tohle je pro Milancukrar. Zase mi to poskočilo jinam.

Suzy, jaký motýl?

já jsem na maso...a řízky...

hop®

Suzy, neposkočilo, je to správně, pan Milan určitě zná řazení příspěvků, takže to jistě pochopil, :)

krkovicka*
Motýl?Ty na pána Milana s motýlem? *haha*

Ále, on mi to nepřizná. Bylo to o tom motejlovi, co seděl někde v dílně, a nechtěl se hýbat. Milancura se přiznal, že chce být inkognito, aby se mu kamarádi v práci nesmáli. Tedy upřesňuji, podle mne, je to Milankura. Myslím, že to bylo nějak "dneskainkognito", nebo tak nějak. Jenomže on má specifický způsob vyjadřování, a toho jsem si všimla. Nikdo jiný, než on, nepoužívá jedno zvláštní slůvko. Já si myslím své, a hlavně to není zase tak důležité. Je to mezi mnou a autorem..., a hlavně, z toho se určitě střílet nebude. Takže žádný problém, a když, tak se omlouvám Milanovi, že jsem si ho spoijila s docela zajímavým člověkem, kterého trápilo přežití, jednoho obyčejného motejla. :) Vaše Suzy

ladinpraha*

Myslíš TOHLE? To není Milanův styl.

krkovicka*
Záchrana motýla Emanuela je ze 7.září.To byl pan MILAN jestě na dovči :D

Myslím slůvko "páč". nikdo jiný ho nepoužívá. ;)

doplněno 23.09.11 00:34:

A přesně tohle slovíčko bylo použito zakladatelem otázky ohledně motejla, který chtěl v onom případě zůstat inkognito. Tak to je náhoda, velká! Ale hádat se nebudu. Jak jsem už jsem podotkla, je to můj vnitřní názor, a z něho se přece "nestřílí". Takže vše je v pohodě, o nic nejde! :)

Suzymon. Nechci Te brat iluze, ale ja (jako spravny zapadocech), tohle slovo pouzivam v kazde treti vete. A takovych lidi je tu vic. Pouze to mozna zrovna u mne neni tak patrne, pac z jistych duvodu pisu bez hacku a bez carek.

Tim ovsem nerikam, ze onim tajuplnym motylomylcem neni Milancukrar, pac o tom ja nic ńevim.

krkovicka*
Já ho taky použila dneska v příspěvku ;)
krkovicka*
Suzy trochu víc se začti.Jediným neregistrovaným pohodovým pánem je jistý tomáš***.Když už tady seš dlouho tak jako já,tak se dovíš všechno i to že mu říkají takhle v práci kolegové a ti by ho poznaly pod přezdívkou/nickem.Milancukrař má jiný styl vyjadřování.Navíc je pánem svého času.Tak pá.A.
doplněno 23.09.11 03:58: Když si vyhledáte jeho příspěvky tak je to pan tomáš,páč užívá často i slovo "asik"

Já páč používám taky :) Ale nebyl jsme to ani já, ani Milan ;)

Tak jo, tak jo! Zase jsem to spletla. Mea culpa, kýbl popela na hlavu, a tak dál... *hi* Holt by ze mne nebyl dobrý detektiv, páč nejsem dostatečně pozorná, a možná, že jsem i trošku přitroublá. Ale dali jste mi to vyblíznout, tak jsem to sblízla, a příště si dám bacha na prsty. Možná! Ono mě zase něco nedá, a já budu opět blábolit... Ahojky všem, Suzy.

lidus*

Vítám Vás z dovolené. Jakpak jste se měl?

lidka*
hodnocení

0x

Díky moji milí a strašně mne potěšilo, že jsem vám chyběla. *pusa* Takže hlásím příchod. *hej*Omlouvám neomluvenou absenci - přepadla mne totiž náhlá zdravotní komplikace. Navíc jsem si pěkně natloukla pozadí i popředí, takže jsem si musela pouze občasné posezení šetřit na nutné domácí úkony. Ale doufám, že postupně se to zlepší a zase budu makat, abych všechno dohnala. Takže mějte se mnou trpělivost a ještě jednou díky! *placni* Na vnitřní poštu postupně odpovím. *klik*

Lidko, hurá, sláva, že jste zpět,

marenka*

Lidko, Liduško, Lidunko zlatá, milovaná. *ua* Trálálá. Jupííííí. *placni*

ladinpraha*

Samozřejmě jsme rádi, že jsi zpět. Tak pěkně polehoučku a všechno zase bude jak má být. Ne jako Mařenka, ta je schopna si od samé radosti ublížit. (Mařenko, promiň, nedalo mi to.)

haleluja, vitej zpet a uz to nedelej, bez ohlaseni ;)
pt®

Milá Lidko, to je dobře, že jsi už zdravá,*uf* ale to naražené pozadí se bude chvíli ozývat, tak pomalu a klídek.*kafe* Však všechno dohoníš. *slunce* - stařenka

At vas to brzy prejde!

Liduško, to se mi ulevilo. *uf* Tak se uzdravuj. Ať jsi brzy fit.

222hel*

Prosím, mohu se zeptat, co je vnitřní pošta?

Určitě je to někde napsané a já to zase neviděl.

Děkuji Hel.

pt®

"hel", nahoře je oranžová lišta s nabídkou. Druhá zleva je vnitřní pošta, to rozklikni a můžeš psát ve vnitřní poště ostatním registrovaným. - stařenka

222hel*

Moc děkuji. Hel*jasne*

hodnocení

0x

To jsem ráda, že se Vám paní Lidko nic hrozného nestalo a jste zpátky. Dávejte si obklady a šetřete se, přeju brzké uzdravení a hodně dobrého zdraví do příštích rad. Bez Vás by to tady nebylo ono...Jste takové naše sluníčko naplněné moudrostí a zkušenostmi. Díky...*slunce*:)*slunce*

jakubdeda*
hodnocení

0x

Jééé*ua*hurááá. To je fajn, že jste se ozvala. Aspon víme co a jak. To Vás asi musí pěkně bolet zadnice, to jste upadla? Já to tedy nikdy nezažil, ale jednou děda pomáhal známému chytat na stromě roj včel. Ale kamarád mu pořád říkal, že včely mu nic neudělají a tak si vzal jen kuklu a jinak byl jen v trenclách. No a jak mu přidržoval tu bedýnku, kam chtěli sklepnout ten roj, tak dědu rozzuřená včela dobla, no do toho, no přirození a jak chtěl utíkat, tak uklouzl ještě na schodu a narazil si kostrč. Říkal, že si myslel, že je to jeho smrt, jak ho to bolelo. Babička mu pak musela dávat obklady, né jen vepředu, ale i vzadu. Taky nemohl pořádně chodit, jak bolestí, tak i tím pořádným otokem na přirození.Říkal, že ho má jak odpadní rouro a průměrem 20cm.*smich* Tak se paní Lidko šetřete, hlavně že jste zase tady. Jakub

Jo, já jsem už taky fit, babi mě vyléčila coby dup.

Jakube, to je fajn, že dáš pár historek o svém úžasném dědečkovi. Děkuji. Stále na něho a jeho skvělé člověčí rady vzpomínám. *palec*

jakubdeda*

Hm, kdybych tady měl všechno psát, tak to by musela být specialní rubrika. Děda s babičkou mimo rodinné kroniky, psali ještě svoji knihu" Náš společný život" a ty brdo tááám toho je. Všechno možné, veselé, ale i smutné, jak babi byla nemocná, nebo jak chodil za pacienty a co tam viděl a zažil. Ale hlavně ty kraviny co děda vyváděl. Také tam ještě stihnul napsat o této poradně, jak něco pekl babičce k narozeninám a jsou tam i napsané ty rádcové co mu radili jak péci. A jak mu pes, sežral tvaroh. A o nějaké paní Marcele z Ostravy, ale tu jsem tady na poradně nenašel. Ale zatím babička ted nepokračuje v psaní. Už máme dvě knížky vytištěné a svázané a každý dostal jeden výtisk.Rád to čtu, když je mi smutno. Jakub

Kubíku, hrozně se chechtám Tvému příspěvku, až se mi zamžily brejle a tečou mi slzy. To byl tedy děda pár dní jistě velice chtěný všemi ženskými ze vsi, než splaskl. Připomnělo mi to faráře Otíka v nezapomenutelné pasáži na tom elektrickém ohradníku.

Přesto musím podotknout, že tohle by se naší milé Lidce stát nemohlo. Nemá k tomu potřebnou fyziologickou výzbroj.

Jinak, Liduško, vítám Tě a přeji Ti už jenom samé zdraví a už nikdy žádné stonání. To my mladé dorostenky necháme těm opravdu starým, jo? *smich* Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

Liduš,chtělo by to boty od Bati!Ty prý nekloužou a nezakopávají.Brzy bude zima.Tak si dávej pozor!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]