Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukroví pro psy?

Od: nekdo007* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Protože jsem nemocná a až do Vánoc budu muset ležet doma, chtěla bych alespoň pro svého pejska upéct cukroví. Ale je to malý jorkšír, je mu 2,5 let a váží něco přes dvě kila. Chci mu udělat radost, ne ublížit. Takže, pokud máte nějaký osvědčený recept na nějaké psí cukroví, napište ho sem, prosím :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Ahoj, sic našemu blbounovi cukroví nepečeme, našel jsem pár receptů, ktere zaujaly i mě *smich*. Tady jsou.

hm*
hodnocení

2x

Skoro bych řekl, že největší radost by hafík měl z nějakého dobrého syrového (či uvařeného) masa, jako se např. dřív daly sehnat plíce (i s těma všelijakejma trubicema). Něčemu tak dobrému, když mu to křupe mezi zuby, se máloco vyrovná.

A jestli to nemůžete obstarat do Vánoc, nevadí. Zvířátka stejně nemají o našem kalendáři a svátcích ponětí, takže když mu uděláte Vánoce o 3 týdny později, ničeho si nevšimne. ;)

nekdo007*
hodnocení

to je sice pravda, ale pak vidí, že všichni jíme a on sám má jenom granule :D

somitka*
Není nic horšího, než když pes škemrá u stolu, když se jí. Je to otravné,dospělý pes dostává granule a to jednou denně, někdo se řídí tím pravidlem o velikosti hlavy, tzn. že se mu dává tolik, jak velkou má hlavu a někdo zas podle návodu na obale, teda podle váhy psa, cukroví tak, jak tady píší, já to taky tak zkusím

pt®
hodnocení

1x
PEČEME PRO PSY Játrové sušenky Do mixéru vložíme - 500g kuřecích jater - 500g ovesných vloček - 3 vejce - 3-4 stroužky česneku - majoránku Rozmixujeme a rozetřeme na plech s pečícím papírem. Pečema cca 20 minut na 200°C. Hned po upečení nakrájíme na malé kousky. Část můžeme schovat do mrazáku. Další recepty: eddyjrt.webnode.cz/... pozor: ireceptar.cz/...
ohneta*

To vypadá jednoduše, asi mu to zkusím udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]