Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Protože jsem nemocná a až do Vánoc budu muset ležet doma, chtěla bych alespoň pro svého pejska upéct cukroví. Ale je to malý jorkšír, je mu 2,5 let a váží něco přes dvě kila. Chci mu udělat radost, ne ublížit. Takže, pokud máte nějaký osvědčený recept na nějaké psí cukroví, napište ho sem, prosím ![]()
Ahoj, sic našemu blbounovi cukroví nepečeme, našel jsem pár receptů, ktere zaujaly i mě
. Tady jsou.
Skoro bych řekl, že největší radost by hafík měl z nějakého dobrého syrového (či uvařeného) masa, jako se např. dřív daly sehnat plíce (i s těma všelijakejma trubicema). Něčemu tak dobrému, když mu to křupe mezi zuby, se máloco vyrovná.
A jestli to nemůžete obstarat do Vánoc, nevadí. Zvířátka stejně nemají o našem kalendáři a svátcích ponětí, takže když mu uděláte Vánoce o 3 týdny později, ničeho si nevšimne. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.