Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Protože jsem nemocná a až do Vánoc budu muset ležet doma, chtěla bych alespoň pro svého pejska upéct cukroví. Ale je to malý jorkšír, je mu 2,5 let a váží něco přes dvě kila. Chci mu udělat radost, ne ublížit. Takže, pokud máte nějaký osvědčený recept na nějaké psí cukroví, napište ho sem, prosím
Ahoj, sic našemu blbounovi cukroví nepečeme, našel jsem pár receptů, ktere zaujaly i mě . Tady jsou.
Skoro bych řekl, že největší radost by hafík měl z nějakého dobrého syrového (či uvařeného) masa, jako se např. dřív daly sehnat plíce (i s těma všelijakejma trubicema). Něčemu tak dobrému, když mu to křupe mezi zuby, se máloco vyrovná.
A jestli to nemůžete obstarat do Vánoc, nevadí. Zvířátka stejně nemají o našem kalendáři a svátcích ponětí, takže když mu uděláte Vánoce o 3 týdny později, ničeho si nevšimne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.